Sayfa 444/865 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by çobanyıldızı Yazıyı Oku
    Zaten bu senedin sürünmesinin nedeni kimseye bol para kazandırmamak güdüsüdür.
    Sizin kanınızı eme eme sadece kendisi kazanacak, bu şirkette öyle bir mantık var.
    500 tane lot ne ki , sn. Ganalı çok haklı..
    Hadi 5.000 lot aldılar diyelim de biraz daha mantıklı olabilsin..
    Ahmet Mergen konuşurken aralık vermiyor. Beşyüz bin lot alani tartarlar diyor. Birleşik okumayın yani... Gerçekten de bunda konya da işlem hacimlerine bir bakın gün sonu dağılımına bakın beşbin lot yer değiştirmiştir.

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 2018 yılının ocak başında 37 maliyetli marşalları 51 civarından satıp 283 den karton almıştım. Geçen zamanda marşallar 301 olmuş bu kağıt zımbırtısı 660 hayırlısı diyelim...850 ye doğru giderken 725 lerden bir kısım yüklerden kurtuldum geriye de koymadım kalanlarla devam...ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by adsız Yazıyı Oku
    650+ güzel ama.. şahsen Karton'un bugün yarın eylemi üstlenmesini beklerim..
    tabii böylesi bir durumda hakkında yakalama kararı çıkıncaya kadar epeyce kaçmış olacaktır..
    ha aksi olursa yardım ve yataklıktan mahpus damlarında ileri geri biraz volta atar zannımca.. :P :P :P

hayırlısı deyip geçelim..
    sevgili spek dostum; görüyorum ki bir yandan volta atarken bir yandan da kara kara düşünüp duruyorsun "şimdi ben nasıl yapayım da bu işi üstleneyim deyu.." :P
    madem ki hukukumuz eskidir, iki madde halinde yapman gerekeni özetleyivereyim..
    - öncelikle eküriyle 200+ farkın yeniden tesisi..
    - akabinde ve detayında 1,50+ parite dengesi..

kolay gelsin.. :P
    .
    ..
    ...

hatırlatmamızı da yaptık mı tamamdır bu iş.. seyir halinde takipteyiz vesselam..
     Alıntı Originally Posted by adsız Yazıyı Oku
    (iş bu yazılanlar laf olsun torba dolsun kabilinden fena halde kişisel, irrasyonel ve dahi sentimental düşünceler olup zinhar yatırım tavsiyesi niteliğinde değerlendirilmeye.. aman diyeyim.. sakın haa.. :P)

4. utanmıyor musun la bamya kadar sermaye ile bu piyasada dans etmeye?
    nereye kadar inadın?
    Burada yer alan herhangi bir bilgi, yorum ve tavsiye (niteliği ne olursa olsun) yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

5. İnanamıyorum ya kaç saattir ondan aldığım 20 lotun peşinde ne pislik bir adammış

674 ,
    Tekrar selam dede..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Kuyruk olmaktan ne zaman kurtulacağız..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Kağıt 15 F/K lardan işlem görüyor bu fiyatlarda, bence temel rasyolara göre yatırım yapan kişilerin beklentilerine cevap verdi. Hatta 20-25 F/K lardan da işlem gördüğü oldu az bir zaman. O açıdan karton benim beklentilerime karşılık verdi diyebilirim.

Bundan ötesi bedelsiz fiyatlamasıdır. Niye vermedi 2 yıldır bir türlü anlayamıyorum.Tek eleştirebileceğim hususta zaten bu bedelsiz mevzusu.

Hakkımızda hayırlısı

Sayfa 444/865 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •