bankalarda ertelemeye katılan, devlete yardım edenler bedel ödüyor, bu kadar hain bir piyasa işte.
Printable View
bankalarda ertelemeye katılan, devlete yardım edenler bedel ödüyor, bu kadar hain bir piyasa işte.
Ne yapacaktı yani
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu halkın tahtacisi kimse eğer bisti yönlendiren oluşum budur. Halkın kaç defa erken reaksiyon verdiğini gördüm çıkış ve inislerde kahin gibi hareketler yapıyor halkb. Muhtemelen birinci kaynaktan haber alan insanlar bunlar. Bu düşüş hayra alamet değil, yukarda yazdım 25 kademe aşağı geldik, diğer bankaları da çektik aşağı.
Düşüş arsızı olduk her gün taban her gün taban acıtmıyor artık
Üstüne kordona bulaştı. Bu krizle kamu bankaları banka olmaktan çıkar. Adı banka olur da halk kooperatifine döner.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala bazı yorumlarda krediyle girenler hapı yuttu batıyorlar, batacaklar diye yazan süzmeler var ki hayatlarında 1 lot kredili mal almadıkları ortada.
Garan, 12,60 dan geliyor, hoooooovvv.
Kredili kime mal taşıtırlar burada, onlar zaten ana parayı kaybetti 10gün önce.
Yavvv sövecem, neyse kalın sağlıcakla
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doğru söylüyorsun kredili işlem mi kaldı. zaten bunu yapanlar 10 yıl öncesinde kalanlar.
bankalar bile viopa yöneltiyor ne kredisi diyor. abuk subuk aracı kurumlarda kalmıştır.
mesela ben iş bankasını 4 ten alıp 6,50 küsürden sattım. halkbankta yazdığım için rakamı söylemiyorum. :oleyo:
bugünkü düşüş normal arkadaşlar haber falan fiyatlandığı yok. beklitim dahilinde haber yoktur. :oleyo:
Bu memlekette yatırımcı geçmeyecek anlaşıldı yazıklar olsun. İşyat fon 3.5 milyon lot satıyor ve sen 5.00 da sabit tutmuyorsun senedi yazık çok yazık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah daha çok versin kardeşim.
Biz hep sığır küçük yatırımcı tarafındayız. Allah'tan anadan atadan kalan servet çok da batır batır bitiremiyoruz.
Bu Twitter ve forum kullanan arkadaşlar kadar zeki , çevik olabilseydim o değerli beyinlerin 10bin lira ile yaptıklarını yapabilseydim şimdi 2milyon usd yerine 30milyon usd cash ile ultra zengin sınıfına terfi ederdim.
Iş yatırım halkb sattı.................akbank aldı...
Bak mesela bugün gene Twitter yıkılıyor, ustaların bini bir para. Froto yu 40.50den yakalayamayanı direk gerizekalı yerine koyuyorlar.
Hatta bu bahsettiği hissede 40.50 ve 40.30 kademesinden 296lot toplam iş yaptığını bile göremeyecek angutlar, biner onbiner lotlar almışlar. Laa bi ******in gidin ya, bir bitmediniz AMK sosyal medya yalancıları
Herkes, de Tcell, Migros ve Bim var.
Bir tek buradaki 3-5arkadaş ve ben kaybediyoruz ve yüksekten pgsus, halkb, tav felan alıyoruz.
o zaman söylenenleri ciddiye al hayatta. sen ne zaman gördün şirketlerin çalışanlarını eve gönderdiğini. fabrikaların virüs yüzünden kapandığını. Ne bekliyorsun %7 yukarı mı. her şey değilde gülmem mi rahatsız etti seni ?
haklısın adamlar karıncanın belini bile incitmeden işini görüyor. biz en ufak bir sembol kullanınca ağırına gidiyor insanın. yazık.
Dow fedden ne istiyor, fed zaten öncesinde her şeyi vermedi mi. Adam 4 trilyon dolar yanında sınırsız alım, yanında dolmakalem ve çakmak vermedi mi. Nedir bu dava.
abi fedde dowda aynı para babasında bunlar istediği malı istediği fiyata kadar indirecekler anlaşılan...yarın aşı çıksın sen ben alıma gireriz bunlar tepkiden sonra tekrar basar derler ki dur bakalım aşı çıktı ama yok etkiisini gösterecekmi yok yan etkileri var vs. vs...
Dip çalışmalari bunlar normaldir ama hulkta baska bir durum var gibi.Nedir anlamadik, mahkemeye cikmadan piyasa degerini en dipte mi gostermeye calisiyorlar acaba.
Arkadaşlar canım çok sıkıldı bugün artık ben satmayı düşünüyorum. 5.80 maliyetli hisselerimi 50 bin lot maalesef dayanamayacağım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sanki abd vatandaşı 2008 sonrası çok gelir mi elde etti.
sürekli dow rekor kırıyor.
bulmuşlar bir kişi başı milli gelir yalanı vatandaşa bölüştürüyor.
abd orta gelir maaşlarla 20 fk ları bir süre gazla tutarsın.
bizde patronlar şirketten para çaldıklarında zarar açıklarlar.
abd de tam tersidir hisse senedini pazarlamak için karı şişiriyorlardır.
aynen öyle 2 yıldan önce borsa toparlamaz. aşısı çıksa, denemesi, onları çözseler sonra şu firmalar zarar etti diye bilançolar açıklanacak. olmadı turizmi vurdu olacak. olmadı krediler borçların geri ödemesi denecek. olmadı dolar kuru yüksel metal altın işi denecek. bahane bol.
zaten öncesinde ne dertlerimiz vardı. idlibden tut davaya kadar birsürü konu vardı yükselmesini engelleyen...
Dip calismasi öyle olur zaten, basabildigi kadar basarlar ..
Zirvede de tam tersi alir cikarabildigi kadar cikarirlar.
Dipte longlari yokederler, zirvede shortlari..
Bu hissenin buralar gelecegini 2 ay once soyleseler gülerdim.
Zirve Dalgalanma var dedik ama bu is duzeltme degil batirma yikim boyutuna ulaştı. Bu işte karli cikan kim?
Bu yikimin*2 etkisinde cikim hızı olacağını dusunuyorum.
İthal hurda krizden bu yana 50 dolar geriledi, mamül bazında 100 dolara işaret eder. Yani kayıp %20. Ereğli isdemir kardemir için.
Trump dördüncü kez harika ilaç bulmuş. Bakalım bu kez tutar umarım.
Yeniden o meşhur film repliği kulağımda çınlıyor. One bastard goes in, another comes out...
bir tek şundan eminim bu dönemde borsada durulmaz nereye kadar düşeceği neyin düşeceği belli değil.
Sayin TGT bu grafiği yorumlarmısinız?
Sanki bana gore ben tepeden dönüyorum u mu diyor?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fcd655701c.jpg
Allah'ını seven defansa gelsin :) ulan arkadaş maliyet iyi derken yine zarar bu sefer değnekli giriyor 1000 1000 giriyor oha yav :)