Sayfa 447/1003 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    işc 4,59, hakkaten ayıp ya, yılların senedi, 80-90 yılların imkb kuruluş sebebi bu senet ya vallahi ayıp.
    Sizin alışlar, yeldeğirmenne savaş açan Sançez in atakları gibi etki ediyor.

Temel 2 kural.

1-Düşen bıçak tutulmaz.

2-Trend trade i ezer.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dikkatli ol, herkse carpilip duruyor. Stop ise yarayabilir.
    stop mtop yok benim kitabımda... korkanın çocuğu olmaz.
    istedikleri kadar salabilirler ben sahneye çıktığımda hepsi susacak.

4. Şirket umudu kesti gerçekten ortak söylediğin gibi zarar da bir yere kadar batırdılar resmen beni...

5.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Hala bazı yorumlarda krediyle girenler hapı yuttu batıyorlar, batacaklar diye yazan süzmeler var ki hayatlarında 1 lot kredili mal almadıkları ortada.
    Garan, 12,60 dan geliyor, hoooooovvv.
    Kredili kime mal taşıtırlar burada, onlar zaten ana parayı kaybetti 10gün önce.
    Yavvv sövecem, neyse kalın sağlıcakla

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    doğru söylüyorsun kredili işlem mi kaldı. zaten bunu yapanlar 10 yıl öncesinde kalanlar.
    bankalar bile viopa yöneltiyor ne kredisi diyor. abuk subuk aracı kurumlarda kalmıştır.
    mesela ben iş bankasını 4 ten alıp 6,50 küsürden sattım. halkbankta yazdığım için rakamı söylemiyorum.
    bugünkü düşüş normal arkadaşlar haber falan fiyatlandığı yok. beklitim dahilinde haber yoktur.

Bu memlekette yatırımcı geçmeyecek anlaşıldı yazıklar olsun. İşyat fon 3.5 milyon lot satıyor ve sen 5.00 da sabit tutmuyorsun senedi yazık çok yazık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Burak84 Yazıyı Oku
    doğru söylüyorsun kredili işlem mi kaldı. zaten bunu yapanlar 10 yıl öncesinde kalanlar.
    bankalar bile viopa yöneltiyor ne kredisi diyor. abuk subuk aracı kurumlarda kalmıştır.
    mesela ben iş bankasını 4 ten alıp 6,50 küsürden sattım. halkbankta yazdığım için rakamı söylemiyorum.
    bugünkü düşüş normal arkadaşlar haber falan fiyatlandığı yok. beklitim dahilinde haber yoktur.
    Yüzde 7,5 düşüş mü normal? Ne kadar biliyorsun sen öyle maşallah sana aferin

8.  Alıntı Originally Posted by brucearkin4454 Yazıyı Oku
    Yüzde 7,5 düşüş mü normal? Ne kadar biliyorsun sen öyle maşallah sana aferin
    bence gayet normal. ky son 1 yılda epey mal aldı. yabancılar %80den sata sata %40a kadar indirdiler.
    şimdide meyvasını yemek için darbe vuruyorlarki armutlar ağaçtan dökülsün diye. bana göre normal. bakış açısı.

Sayfa 447/1003 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •