Erdoğan: Komşumuz ve müttefikimiz Yunanistan'la diyalog kanalı istikrar hizmet ediyor-Bloomberg HT
Printable View
Erdoğan: Komşumuz ve müttefikimiz Yunanistan'la diyalog kanalı istikrar hizmet ediyor-Bloomberg HT
Al bu fiyattan
Kalmaz birazdan !!!
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biden Erdoğan görüşmesi 1 saat gecikecek
Borsa güzel gidiyordu yine dağıldı, dolar yeşil oldu. Biden ile aralar limoni mi oldu acaba...
Görüşme bitmiş genellemeye geçilecekmiş.
Bıden: Erdoğan ile çok iyi bir görüşme gerçekleştirdim
EYİS ATEŞ OLAYI VE SEDAT PEKER İLE İLİŞKİLİ GAZETECİLER.
GAZETECİLER ŞABAN SEVİNÇ VE ALİ TARAKÇI DEĞERLENDİRİYOR
- Kaçak işadamı Sezgin Baran Korkmaz, Fatih Altaylı'ya Habertürk programcısı Veyis Ateş'in kendisinden 10 milyon euro rüşvet istediğini açıkladı. Fatih Altaylı da bunu açıkladı.
-Sezgin Baran Korkmaz'ın Veyis Ateş'in rüşvet telefonunu kayda aldı ve bu kaydı da yine Habertürk'te yazan abla dediği gazeteci Sevilay Yılman'a dinletti.
- Bu arada Sedat Peker'in de önümğzdeki günlerde deste deste para verdiği gazetecilerin isimlerini açıklayacağı öne sürülüyor. Peker'in sözcüsü Emre Olur, 'Bu hafta çok renkli geçecek' diyerek Peker'in yeni videoalarının yolda olduğu mesajını verdi.
https://www.youtube.com/watch?v=d2unbQhoxKc
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile NATO Zirvesi sonrası bir araya geldi. Görüşmeden görüntüler paylaşılırken Erdoğan'ın masaya koyduğu kitap gözlerden kaçmadı. Merak konusu olan kitabın daha önce ABD eski Başkanı Donald Trump'a da sunulan "Turkey's Fight Against Terrorism" (Türkiye'nin terörizme karşı mücadelesi) isimli kitap olduğu görüldü.
Fahrettin Koca : Az önce 750.001’inci doz aşıyı yaptık.
Erdoğan : Uzun yıllardır bir dostluğumuzun bulunduğu sayın Biden ile kapsamlı görüş alışverişinde bulunduk .
Erdoğan: Biden ile son derece yararlı ve samimi bir görüşme oldu
Erdoğan: Türkiye ile ABD arasında çözülemeyecek bir sorunun olmadığını düşünüyoruz
Erdoğan: S-400'de bizim düşüncemiz daha önce neyse, bunu yeniden aynı şekilde Başkan Biden'a ifade ettim
Erdoğan: Afganistan konusundaki düşüncelerimi çok açık net olarak Sayın Biden'a ifade ettim. Orada belli bir desteğin verilmesi isteniyorsa mali, lojistik ve diplomatik konularda bize destek verilmesi önemli
Şey görüşmenin nasıl geçtiğini ifade ediyor....Şey bu vesile ile düzeltmesinide yapmış oldu....Borsa da sonbahardan önce artık dikiş tutmaz
Neyse şeye bakmaya devam....
Dolar/TL > 8.46
Sözde Ermeni soykırımını neden tanıyorsun? Diye soru sorulamamış... o konuya girmedik diyor
Demek ki neymiş,doları tutan şeyler swabla gelen dolarların artı bizim bankalardaki dolarlarımızın tekraren bize satılması.E merkez eksi rezervde ,turizmden dolar gelmiyor,cari açık devam ediyor,gavurlar hala borsadan çıkıp dolarlarını alıp gidiyor.Valla 1994 de durum bundan çok iyiyken doların on dakkada bir artttığı günler olmuştu.Şu anki durum ilginç,sanal bir sistem devam edip gidiyor,du bakali ne olcak.Bu arada iran tümeninin dolara karşı grafiğine bir bakın,ne de olsa komşumuz bir ülke
Sağlık Bakani : İŞÇİ VE MEMURLARIN TAMAMI için yarın yeni bir gün başlıyor. SGK kayıtlı tüm çalışanlar… YARIN İLK İŞİMİZ aşı randevusu almak olsun!
En önemli konu Biden’in Türkiye’ye davet edilmiş olmasıdır.
Yarınki manşetleri görür gibiyim.
Bu başlıkta çok derin insanlar var, ama işler milletin faydasına paylaşıma geldiğinde - kerizmiyiz - moduna ( ne demekse ) giriyorlar. Haliyle bizim millet de yüksek perdeden konuşanı, süslü laflar edeni takip ediyor. Aslında bazı dürüst arkadaşlar cümlelerinin arasına tüyo sokuşturuyorlar lakin popüler olmadıklarından okuyanlar yazanın adını görünce hızlıca geçebiliyor.
Olsun, görmeyi bilene çok şey katar. Bilmeyene zaten yaramasa daha iyi ..... Herkese bol kazançlar. Yatırım tavsiyesi lisanslı kuruluşlardan alınmalı.
TÜM SGK lı çalışanların aşı olmak yaş ayırdetmelisiniz herkes aşı alabilecek bakan açıkladı
Erdoğan-Biden görüşmesi sırasında Sedat Peker’den üst üste açıklamalar
https://tele1.com.tr/erdogan-biden-g...amalar-413768/
Thodex olayı patladıktan sonra yöneticiler ile SS'in fotosu ortaya çıktığında aşağı yukarı senaryoyu yazmıştım kafamda. Hiç şaşırmadım.
Ahmet Şık yıllar öncesinden haber vermişti neyle mücadele ettiğimizi. Hoş, o haber vermeden önce de belliydi de...
Bizim problemimiz kimsenin umrunda olmaması. Herkes bekliyor ki birisi gelsin kurtarsın. Bizi bunlardan SP kurtarıp yeni sistemi de kendisi dizayn edecekse ben ne anladım bu işten?
Açık açık söylüyor bunların kökünü kazıyacağım ondan sonra size nasıl açığı olmayan sistem hazırlanır anlatacağım diye.
Daha ne denir ki?
Memleket Atatürk gittiğinen beri sahipsiz resmen.
HaberTürk hakkında birçok yasadışı iddia bulunan Veyis Ateş'i kovdu.
Biden: Rusya zararlı eylemlerine devam ederse yanıt vereceğiz
Şey 8.48i gördü ..
Babacan: ‘Merkez Bankası'nın piyasaya 150 milyar dolar borcu var’
https://ahval.io/tr/ali-babacan/baba...box=1623692241
Reha Kaya nerededir ,
Etli butlu konu ararken , evde yakalanıp cinayete kurban gitmiş olmasından korkuyorum :). ;) :)
Biraz daha ortaya çıkmazsa Müge Anlı ya basvuralim derim , zira makul şüphe mevcut. :)