Sayfa 447/1002 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile NATO Zirvesi sonrası bir araya geldi. Görüşmeden görüntüler paylaşılırken Erdoğan'ın masaya koyduğu kitap gözlerden kaçmadı. Merak konusu olan kitabın daha önce ABD eski Başkanı Donald Trump'a da sunulan "Turkey's Fight Against Terrorism" (Türkiye'nin terörizme karşı mücadelesi) isimli kitap olduğu görüldü.

Fahrettin Koca : Az önce 750.001’inci doz aşıyı yaptık.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Uzun yıllardır bir dostluğumuzun bulunduğu sayın Biden ile kapsamlı görüş alışverişinde bulunduk .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Biden ile son derece yararlı ve samimi bir görüşme oldu

Erdoğan: Türkiye ile ABD arasında çözülemeyecek bir sorunun olmadığını düşünüyoruz

Erdoğan: S-400'de bizim düşüncemiz daha önce neyse, bunu yeniden aynı şekilde Başkan Biden'a ifade ettim

Erdoğan: Afganistan konusundaki düşüncelerimi çok açık net olarak Sayın Biden'a ifade ettim. Orada belli bir desteğin verilmesi isteniyorsa mali, lojistik ve diplomatik konularda bize destek verilmesi önemli

Şey görüşmenin nasıl geçtiğini ifade ediyor....Şey bu vesile ile düzeltmesinide yapmış oldu....Borsa da sonbahardan önce artık dikiş tutmaz

Neyse şeye bakmaya devam....

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Biden ile son derece yararlı ve samimi bir görüşme oldu
    o zaman niye dellendi yine yılanoğlu mq? var mı bilen?

Sayfa 447/1002 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •