Haydi oğlum endeks ver şelaleyi verrrrr acıma yetime sonra hüstatlar doluşuyo twitterda ora buraya ver şu %6 lık düşüşü açtım elleri 90 derece yukarı yarabbi.
Printable View
Haydi oğlum endeks ver şelaleyi verrrrr acıma yetime sonra hüstatlar doluşuyo twitterda ora buraya ver şu %6 lık düşüşü açtım elleri 90 derece yukarı yarabbi.
shortcu taşlandığında göre herkes long :oleyo: böyle havaları çok çetin oluyor.
ben flat. bana ilişmeyin izlemeye devam.
Yazdıklarınıza ilave yaşadığım bir olayı anlatayım.
PTT ye kargo için gittiğimde uzunca bir kuyruk gördüm. Güvenliğe kargo kuyruğumu diye sorduğumda kimlik kuyruğu cevabını aldım.
Ayak üstü bir muhabbetten sonra her gün 200-250 mülteciye kimlik verildiği söylendi.
Kimlikler PTT ye geliyormuş ordan teslim alınıyormuş.
İstanbul merkez PTT lerin (mahalle olanlar değil). Diğer illerde durum nedir bilmiyorum.
Suriyeli, afgan, özbek vs. Endenozya'lı bile varmış.
Sanırım bunlara oy da kullandırılacak.
çekmeköy dap yapı iktidar ortagı...
şundan bir beden üzüntü duymuyorsa insanlıgını sorgulasın...
https://i.hizliresim.com/p3cyou9.jpg
İdeal de kurum hacimlerini (bıst100-bıst tum vs.) (PASTA dediğimiz olay) ANCAK GÜN SONU GÖREBİLİYORMUŞUZ.
anlık KURUM HACİMLERİNİ göremiyoruz.Ben de ,benden kaynaklı sanıyordum..meğer ki idealde yokmuş.
çok şaşırdım...neyse talep aldılar.Artık olur mu olmaz mı, bilemem.
yahu M.Ö olan matrikste bile vardı.
Lazım değildi. İktidar partisinin politikası gereği yapılıyor onlar. Onların politikasında istanbul'u daha kalabalık ve daha kalitesiz hale getirmek var. Zaten bu 2 kelime 20 yıllık iktidarlarınında bir özeti. Ucuz ve kalitesiz...
Şehri 20 milyon yapmak yerine 10 milyonlarda tutsanız, daha pahalı ama çok daha güzel va kaliteli bir şehir olurdu. Ama tam tersini yapıp, oraya buraya site yaptırmayı tercih ettikleri içinde mecburen istanbul'a göç olayını hep promote ettiler...
Arz fazlasıda vardı. Dışardan bakarak atıp tutmak kolay. Benim elimde 2018 de 10 tane daire vardı. O kadar zor sattım ki o dönemde. Bedava veriyordum yine satamıyodum çünkü etraf bedava ev kaynıyodu. Fikirtepede resmen bedavaya yüzlerce ev satıldı, bağdat caddesi patlak müteahhitlerin ucuza verdiği evlerle dolup taşıyodu. Tahincioğlu projeleri fln...
Acayip bi proje. Arkasında bıraktığı deniz manzaralı evlerinde hepsini betona bakar hale getirdi.
Düşünsenize; yalı dairesi alıyorsunuz ama seneler içinde deniz fln göremez hale geliyorsunuz... İşte bu türkiye :)
Bu kuzu grubuda tam bir akp projesi. Bunlar ancak akp döneminde zengin olabilirdi. Hakkaten yazık şu ülkede paranın gittiği adamları görseniz, acırsınız.
Abey bizim opsiyonlar 2.ay o bile zarar yazacak diye dusunuyorum
bunlar kalkip 1 hafta sonra genel kurul 28 inde temettu dagitirlar ustune birde 5 tl felan temmettu aciklarlar iseler daha beter olur
2.ay long 4 ay short beklenildigi gibi subat mart temettu vermedi mayisda verdi o zaman o pozisyonda kafadan %5 zarar yazar :)
suan eregliye bulacagima caliyi dolasmak daha m,antikli:yahoo:
Sanırım karar zamanı yaklaşıyor
16,30
Bakalım ne yöne gideceğiz
Yahu halamı bilanço işc 2fk dan işlem görüyor bu ülkede ne bilançosu neyin bilançosu.
yazarken almaya başladılar
veri öncesi stop patlatma hareketi mi acaba
Hadi shortlar iş yapsın ulennnnnnnnnn vınvınvınvnnnnnnnnnnn böyle olmaz füze atalım endekse adam gibi düş ulennnnnnnn
Bofa veriden evvel -106M idi, şu an -203...
lan diyorum endeks neden düşmüyo ekran donmuş hahahaha ereğli satmak intiharmış ha hahehheehahah
garanti yatırım tam masanın kerizi
*Güçlü gelen TÜFE verisi sonrası Fed swap'ları temmuzda 100 baz puanlık faiz artışına işaret ediyor- Bloomberg HT
2.034 yığınak yapalım genç boğalar.
orası kuvvetli destek oldu..
Birisi çok pis terste yakalandı ve iyi inat ediyor ama bofa adamın canını alır bir devre herşeyi çözer bugün endeksde. Yeni karar görede son 1 saat devre keserse komple kapanıyo seans hadi bofa sen işini bilirsin bofaaaaa
Dünyada enflasyon ve faiz yükselişleri başladı.
Enflasyon ve faizler düşükken bol miktarda stok tutup gerektikçe işlemek veya satmak mümkündü. Şimdi stok tutmak maliyetli olmaya başladı ama öbür taraftan tedarik sorunları da var. Moda ve teknoloji ürünlerinde de eskime önemli bir problem. Sistemden para çekilirse katlamalı olarak da banka bilançoları daralabilir kredi faizleri ister istemez daha fazla artar.
Akşam pazarı ucuzluğu yapacaklar sanırsam galiba,
alsak alsak bedavaya ne alsak
Bütün mevzu yukarı adım uygulamasından dolayı geliyor, açık yapacaksın adam gibi yaptırmıyo illa üst kademeye koyacaksın biri alacak öyle lap lap açık yaptırmıyor spk ondan düşüreceklerse bile yukarı yukarı sonra lap lap aşağı.
Sabahtan beridir bofa ereğlide 2 milyon lota yakın açık yaptı eyyy yavrum eyyy memleketimin KY si temettü alıcam diye ereğliye gömüldü bugün, o temettü kadar zarara sokup alırlar temettüyü ellerinden.
Şimdi parası bol olan ikili strateji oynuyor, giderse veririm gitmez ise bir iki gün sonra satarım diyor.
Bir de bizim gibi fakirler borç harç giriyor gitmeyice mecburi geri iade yapıyor.
Akşam seçeneklerden sepet yapıp ertesi sabah taze umutlar ile gelenlere verilebilir.
Her genc kizin ruyasi zetina dikis makinasi diye bir reklam vardi
o misal ruya beles, okuyan eregli devre kesti zanneder :kahkah:
Pala dayı istemedikten sonra bu tarz verilerin sonucu ile Devre kesici falan zor.
kasımda xu100 1.7 cent zirveydi... aralıkta 1.6 cent zirve oldu... şimdi 1.5 centte zar zor duruyor... dolar bazlı zaten bir yere gittiği yok yani aylardır...
TL bazlı 200 günlük de 1597'de....
gel diyor..
bana gel...
sevmezler ayrılığı; her sene buluşurlar...
Akşam pazarı alışkanlığından vazgeçmek lazım. Geçenlerde akşam pazarı alış-veriş yaptım, hep çürük koymuşlar malları.
Daha karnına yumruğu yedi bu ama nakavt olmadı, birazdan salar kendini yere.
Geçen akşam pazarı diye aldığım TCELL kucağımda kaldı, bir hayır sever bugün yukarı taşıdı kurtardık. Analistlerin dedği gibi ortada 30 hisse var ama trend yok mecburi geliyorlar aynı hisselere.
Abd'nin 10 yıllık tahvil faizi 1 ağustos 2019'dan bu yana ilk kez %2.0 seviyesine çıktı
Her ay yükselenleri alıp düşenleri çıkaran bir endeks olsa orada long olup yatılabilir.
Dow Jones'u dikkate almayın hileli endeks diyorlardı, oranın kendi kuralları varmış.