Sayfa 446/1001 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Haydi oğlum endeks ver şelaleyi verrrrr acıma yetime sonra hüstatlar doluşuyo twitterda ora buraya ver şu %6 lık düşüşü açtım elleri 90 derece yukarı yarabbi.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. shortcu taşlandığında göre herkes long böyle havaları çok çetin oluyor.
    ben flat. bana ilişmeyin izlemeye devam.

3.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Haydi oğlum endeks ver şelaleyi verrrrr acıma yetime sonra hüstatlar doluşuyo twitterda ora buraya ver şu %6 lık düşüşü açtım elleri 90 derece yukarı yarabbi.
    düşmeyeceği varsada bu saatten sonra fazla tutunamaz. 1 saate sağanak başlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Ülkeye doldurdukları milyonlarca mülteciden dolayı evler yetişmiyor olabilir mi?
    Ya da TL yi çöp para birimi haline getirdikleri için, aşırı artan yabancı talebinden dolayı olabilir mi?

Tabii çıkardıkları 250 bin dolara vatandaşlık saçmalığıda bunda pay alıyo. O kadar kalitesiz bir yabancı güruh çekiyoruz ki, adamlar İstanbul gibi bir metropol da dahi 250 bin doları pahalı bulup, gidip 100 bin dolarlık evlere çöküp, rüşvet ile bunları 250 bin dolar gösterip vatandaşlık alma derdindeler.

75 bin dolarlık evini 100-110 a satan vatandaş mutlu. Arada yüzbinlerce lira rüşvetini alan değerleme uzmanı memnun, komisyonu artan ve ekstra sakalını alan emlakçı memnun, 100 bin dolarlık ev normalde 300-500 bin TL gösterilip ödenecek al-sat masrafı yerine bunu 250 bin dolar üstünden alan devlet de gayet memnun...

Böle leş bir düzeni hiçbir MEDENİ ülkede kuramazsınız bakın. Ne devlet aklı izin verir, ne de toplum kültürü...
    Yazdıklarınıza ilave yaşadığım bir olayı anlatayım.

PTT ye kargo için gittiğimde uzunca bir kuyruk gördüm. Güvenliğe kargo kuyruğumu diye sorduğumda kimlik kuyruğu cevabını aldım.
    Ayak üstü bir muhabbetten sonra her gün 200-250 mülteciye kimlik verildiği söylendi.
    Kimlikler PTT ye geliyormuş ordan teslim alınıyormuş.
    İstanbul merkez PTT lerin (mahalle olanlar değil). Diğer illerde durum nedir bilmiyorum.
    Suriyeli, afgan, özbek vs. Endenozya'lı bile varmış.
    Sanırım bunlara oy da kullandırılacak.

5.  Alıntı Originally Posted by yoktur Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum ve yazdığınız doğru. Çekmeköy un halı içler acısı.bunlar kadar destekleyen tabanda bunun ortağı.
    çekmeköy dap yapı iktidar ortagı...

şundan bir beden üzüntü duymuyorsa insanlıgını sorgulasın...

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Yüklü Ereğli sattık ula bakalım sonumuz hayrolaaa
    short için pek hoşgörüm yok, ama eregl short mantıklı bi seçim, akşama bilanço geldikten sonra, bilanço geldikten sonra bankalarda ne olduysa bi benzerini eregl tahtasında görebiliriz, rasyonel bi hareket

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İdeal de kurum hacimlerini (bıst100-bıst tum vs.) (PASTA dediğimiz olay) ANCAK GÜN SONU GÖREBİLİYORMUŞUZ.

anlık KURUM HACİMLERİNİ göremiyoruz.Ben de ,benden kaynaklı sanıyordum..meğer ki idealde yokmuş.

çok şaşırdım...neyse talep aldılar.Artık olur mu olmaz mı, bilemem.

yahu M.Ö olan matrikste bile vardı.

8. Eregli bugun bilanco ile birlikte temettu miktarinida aciklayacak
    Isdemir gecmis yillar karini yil icerisinde 2. temettu ile dagitti
    suan yuklu eregli shortlamak intihar gibi bir sey
     Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Yüklü Ereğli sattık ula bakalım sonumuz hayrolaaa
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 446/1001 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız