Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 27 kuruş zam gelmesi bekleniyor
Printable View
Motorine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 27 kuruş zam gelmesi bekleniyor
benzinde pompayı çekerken mazotta dahada itelemek ne mantık
EURUSD FED amcalar 0.5 artırırsa yukarı , 0.75 artırırsa yatay 1.0 artışta başı coinler gibi cama kaptırır...
Ben de bugün kkm yapmayı düşünüyorum 17.2803 den bakalım hayırlısı. Ayhan başkanım mesaj kutusuna bakabilirseniz sevinirim
hayat pahalılığı iyiden iyiye kendini hissettiriyor. avret yerini örtmek bile masraf kapısı.
kadere feleğe selam ,tokat erbaa asma yaprağına devammm...
[IMG]https://i.hizliresim.com/19u680a.png[/IMG]
Siz yine iyisiniz,mart ayında işbankası gözümün önünde kadının parasını hiç vermedi kur yönünü,sadece faizini verdi ortalığı birbirine kattı koruma geldi bende ziktir ettim sen neden karışıyorsun diye,bu kadın gibiler olmasa açsın dedim,sonra temsilciler birşey yok diye korumayı geri gönderdi,kadını zor yatıştırdılar,peşinden haziran ödemesi için 3 aylık yaptırdı,bu sefer elindeki kağıda göre değil resmi olarak,öncekin eline kağıt tokuştumuşlar,müş temsilciside uyanıklığa baş vurarak kur korumayı es geçmiş mevduat faizinden yapmış,sanırım yukarıdan böyle emir geliyor,üstelik bunuda yapan işbankası,zaten sistemi devamlı hata veriyor,mecbur olduk bu bankaylan devam etmeye ata bankası güvenli olarak,devamlı mesaj bombardımanına maruz bırakıyorum,son zamanlarda mesajlarımada cevap vermiyorlar:he:
KKM dönüşü bugün ise 16.03.2022 de hesabı açmış olmalısınız. (91 gün)
16.03.2022 saat 11.00 kuru 14,7258
15.03.2022 saat 11.00 kuru 17,2803
% 17,34 artış olmuş.
TL’den yaptıysanız hesap bu.
Döviz bozarak ise hesap değişir.
Bence bankada hata yok. Sizin hesaplamada sıkıntı var.
İşlemi TL'den yaptım.
Merkez bankasının 11 de açıkladığı kurlara bakmadım. 14.72 den 17.28 e olan farka baktım.
Anadolubank.
Fark %17 ,yatan %11.Merkez bankası o kadar uçuk bir fark açıklamamıştır sanırım.
Zaten bir %2 de dövize dönerken kur farkına gidiyor.
Kkk nasıl doları durduramadıysa GES mes hikaye bence sermaye kontrolü yolda gibi ekonomik ve sosyal reformlar değişim olmadan faizler artırmadan doları zor durdururlar. Yakında millet parasını çekmeye gitse (dolar) onada kota koyarlar.
Evet uygundu.
Zaten sizin işlemde bir terslik veya Bilgi eksikliği var.
Açılış rakamınız belki 25.000 değil daha düşüktür.
Bankanızdan kapanan KKM hesabının ekstresi isteyin.
Açılış rakamı, açılış tarihini teyit edin derim.
16 Mart açılış mı valör mü?
15’inde açılmış valör 16 dan başlamış olabilir
15’inin dönüşüm kuru 14,8094
Çok bir fark yok gerçi
Dönüşün yattığı hesapta başka hareket yoksa sizin açılış rakamı daha düşük.
Başka açıklaması yok.
Hesabi 15.03’de açtınız. Bu günün kuru geçerli.
Ancak sizinki dolara değil Euro’ya endeksli açılmış.
15.03 EUR dönüşüm kuru 16,2978
15.06 EUR dönüşüm kuru 18,0856
25.000/16,2978 = 1.533,94 Euro
1533,94 X 18,0856 = 27.742,39
Dolar Oran alan oldumu bugün?
Hükümet coin korumalı hesab yapsın kara geçer.