Sayfa 447/993 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    alo alo ,

sayın forum üyeler yarından itibaren kamu bankalarına giderek GES için yerinizi ayırmayı unutmayınız....

özelikle yastık altı ,kasaalrda sakadığınız ve/veya bankadaki dövizinizi-altınlarınızı Türk Lirasına çevirerek ,KKM'lerinizi yönlendirerek bu yatırım fırsatını kaçırmayın dermişim.
    o beklenen gün bugündür....

2.  Alıntı Originally Posted by Berht26 Yazıyı Oku
    3 gun once kkm yaptim bugun bozdum. Tekrar dolar aldim. 10bin tlden fazla zararim var[emoji23]
    Kötü olmuş neden o kadar farketti ki ilginç

3. Ben de bugün kkm yapmayı düşünüyorum 17.2803 den bakalım hayırlısı. Ayhan başkanım mesaj kutusuna bakabilirseniz sevinirim

4.  Alıntı Originally Posted by romwar Yazıyı Oku
    Ben de bugün kkm yapmayı düşünüyorum 17.2803 den bakalım hayırlısı. Ayhan başkanım mesaj kutusuna bakabilirseniz sevinirim
    Benim bugün KKM dönüşüm vardı.Döviz %17 artmış olmasına rağmen yatan para sadece %11.Aradaki farkı izah edebilen yok.Bu durumda KKM ye devam etmeyeceğim dövize döndüm,yalan dolan işlerle uğraşamam.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    hayat pahalılığı iyiden iyiye kendini hissettiriyor. avret yerini örtmek bile masraf kapısı.
    kadere feleğe selam ,tokat erbaa asma yaprağına devammm...

[IMG][/IMG]
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Benim bugün KKM dönüşüm vardı.Döviz %17 artmış olmasına rağmen yatan para sadece %11.Aradaki farkı izah edebilen yok.Bu durumda KKM ye devam etmeyeceğim dövize döndüm,yalan dolan işlerle uğraşamam.
    o olmaması lazım bankanla görüş kaçtan bağlamıştın doları
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    KKM açığınız tarihi ve TL’den mi döviz bozarak mı açtınız yazarsanız ben izah ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    KKM başlangıç, dolar alış fiyatınız kaç?

Sayfa 447/993 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •