Sayýn Batman ,
Cemil limuzin almýþ.
Ön cama, altýnýn baþýný, arkadaki camlara sýrayla coin, gümüþ, Euro, borsalarýn kafalarýný cama kýstýrmýþ.
Yeni bir þey deniyor.
Aslen Giresunludur,Emine Þenlikoðluda öyledir,eðitimleri ilkokul düzeyinde olup uzman kesilmiþlerdir,Atatürk zamanýnda ayni dini hareketi yapsalardý kelleleri gitmiþti...Mustafa Öztürkte Giresunludur arkadaþýmýn oðludur iyi bir ilahiyatçý proftur,Yaþar Nuri gibi açýklamalar yaptýðý için eleþtiri oklarýna maruz kaldýðý için marmara ün. emekliye ayrýldý Almanyaya gitti,Yaþar Nuri gibi benim gibi yakýnda deist olursa hiç þaþýrmam,babasý büyük dayýmý severdi,oda hocalarýn hocasýdýr,güneydoðuda sevilirdi,çoðunluk menzile gideceðinize onun yanýna gidin derlerdi güney doðuda,dayýmý pek sevmezdim,iyi bir havas ilimi sahibidir,sonradan iþi üçkaðýtçýlýða vurmuþtur,esasýnda onun hocasýda büyük amcamdýr,hani bazen ülkeye sarý bir gevur gelecek diye belirtirimya o iþte,esasýnda havas ilginç bir ilim dalýdýr,idristen geldiði söylenir numerik sayý ve rakamlardan oluþur,bir ara bende uðraþtým,sonra boþ verdim din aðýrlklý olduðu için,sanýrým bunlar sistemin enerji boyutunu tersten okuyanlar,zaten herþeyin özü enerjidir bizde kollarý,her bir madde ne yaparsa merkez enerjiye iletilir aynen vücudumuzun sinir sistemi nasýl beyine iletiyorsa oun gibi,nöronlarýn durumu mechuldur,oraya esas bilgi merkez enerjiden gelir,yani bu sistemde ne oluyorsa hiçbir bilgi kaybolmuyor devamlý kayýt oluyor,önceden defalarca belirttiðim gibi geçmiþ ve gelecek bir bütünlüðün içindedir ve onun içinde oluþur,modern bilimde biz buna kuantum mekaniði dyoruz,neyse biraz karmaþýktýr sistem...Cübbeliden baþladýk kuantumdan çýktýk![]()
Ataþehir'de 15 yaþýndaki Selahattin Çelik'in ölümüne neden olan Afgan kaçaðýn ifadesi:
"Kimliðim yok, belgelerim Afganistan’da kaldý. Ben, Türkiye’ye, Pakistan, Ýran üzerinden Van’dan kaçak yollarla 7-8 ay önce giriþ yaptým. Ben ismini bilmediðim Türk þahsa para verdim."
------------------------
Nasil bir ulkeyse bu Amerika, Iran hesapta can dusmani ama emrediyorlar Iran Afganistan dan Turkiyeye sirf bu adamlar gecsin diye koridor aciyor
Amerika yine emrediyor bu adamlar olmesin uzerine basip patlatmasin diye Turkiye'ye Iran sinirindaki mayinlari temizlettiriyor
Amerika yine emrediyor bu adamlara dokunmayacaksiniz Avrupaya gecmesine de izin vermeyeceksiniz bunlara is as es ne istiyorlarsa vereceksiniz bedava saglik bedava egitim vereceksiniz isterseniz oda size kalmis vatandaslikta vereceksiniz butun masraflarida cebinizden odeyeceksiniz diyor Turkiyede kabul ediyor
Kacirdigim bir sey varmi? Bu kadar yetermi?
Sokaktaki Amerikali 2+2 yi hesaplayamazken bu yukaridaki stratejiyi vizyonu ince ince planlayan Amerikalilar kim? Nasil bir ulkedir bu tepesi ayri dibi ayri oynuyor birbirinden habersiz yasiyorlar? Bu arada Iran a ne oluyor? E hani siz dusmandiniz?
Yer Ýmleri