https://i.hizliresim.com/ujw79e1.jpg
Printable View
Unlu satış 730 bin oldu..
İs yatirim alis 800 bin..
Şirket bugun en az 1 milyon üstü geri alim aciklar,biz de sorgulayacaz,bu kadar alim yapiyor,hisse niye burada diye..
Ünlü bugun sabah portföy den cikardik dedi ama hala satiyor,tarihin en gerizekali araci kurumu olabilir elinde mali varken sattik diyen..
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 15.04.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 100,00 TL - 98,80 TL (ağırlıklı ortalama 99,54 TL) fiyat aralığından toplam 1.000.000 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.
Bu işlemle birlikte Şirketimizin sahip olduğu ALARK paylarının toplam nominal tutarı 16.037.896*TL'ye ulaşmış olup bu payların sermayeye oranı % 3,687'dir.
Leyla ablalarin gecen seneki , ayyy pardon ünlü menkul un mallarini almış sirket,bir milyon lotu
6 milyon lot geri alindi..
7 milyon lot daha alinacak..
Shortcular ,Geri alim bitsede hissenin irzina geçsek diye ellerini ovusturuyordur..
80 leri görürüz artik geri alim bittiginde..
Ben bu kadar saçma sapan,haybeye yapilan geri alım görmedim..insallah 1.ceyrek te bilanco patates olmaz..oradan da darbe yersek 70 lere degdirirler..
Bunlar bile böyle yaptıktan sonra, yeni halka arzlarda ve küçük şirketlerde yapılanlara kızmamak lazım...Küçük şirketler haklı her türlü manipülasyonu yapmakta...:kmk::yes::notr:(SPK yok, ceza yok, ihtar yok..)
Alarkonun spekülatörü Perşembe günü sabahı bari 2,25.-TL lik temettüyü geri almasa, fiyatı daha da aşağı çekip....:notr: 4 Nisanda gördüğü 107,50 TL den beri aşağı çekiyor zaten..
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 15.04.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 100,00 TL - 98,80 TL (ağırlıklı ortalama 99,54 TL) fiyat aralığından toplam 1.000.000 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.
5.069.896 + 1.000.000 = 6.069.896
Hayırlı olsun
sn wuhanlıejder
şirket kimin olursa olsun aldığı mallarla hisselerin üzerindeki baskıyı yokediyor. muhtemelen bu anlaşma karşılığında yapıldığı için de nasıl bir zamanlar GLOBAL kendi fonuna mal alırken hisseleri yükseltmedi ise aynı şeyler oluyor... 1 milyon lot geri alım ve hisse düşüyor. ya almasalardı acaba kaça düşecektik...
kendi adıma defalarca ifade etmeme rağmen yönetimin adamı olareak görülmekten kurtulamıyorum ama ben afaroz edildim. çünkü şirketi SPK ya şikayet ettim. maalesef bir şey yapmadılar. gün gelir muhtemelen şikayetimizi birileri başka planlar için kullanabilirler. geçmişte bunlar yapıldı ve bizler gerçekleri gördüğümüzde maalesef ülkemizden ümidimizi kestik...
ben bir emekliyim. hasbel kader tüm emeklilerin kaderini paylaşsam da emekli olmadan önceki 5-6 yılımı yatırım yapmak için tasarruf ederek geçirdim. zorlanmadım mı evet çok zorlandım. kaşık düşmanı bir yandan kendi alışkanlıklarım bir yandan koyduğum hedefe ulaşamadım. ama iyi bir miktar olmasa da bugün için biriktiremeyeceğim bir miktar hissem oldu. bir evim ve bu sene don vuran ( sanki geçen yıllarda çok kar etmişim gibi yazdığıma bakmayın kirazlar dalında kaldı maalesef) bir bahçem oldu.
birikimimi küçümsemek çok kolay ama bir düşündüğümde şimdi 2000 lot hisse için bir emekli ne kadar zaman uğraşır bilinmez. hele de 10 000 lot ve katları ise zor değil imkansız... yaşlısınız... sadece tekaüt maaşınız var ve başka bir şey yapmanız mümkün değil. işte bu günleri düşünen herkese gençlikte hesaplı olmalarını tavsiye ediyorum... maalesef bırakın kenara köşeye tek kuruş atmayı günü geçirebilenler kahraman sayılıyor.
şirket geçtiğimiz dönemlerde güzel bir iş yaptı ve kömürü sabitledi ( o dönemde de bunun altında çapanoğlu aradık) o yıl enerji fiyatları tavanlayınca şirket CENALden kaynaklanan bütün kredi borçlarını ödedi ve kur riskini sıfırlayıverdi... sonra bu para ile nelere kalkıştılar...
Venture...iyi gidiyor diye haber alsak da muhtemelen bir kaç yıl daha gerek ağaçların meyve vermesi için...
ALSER. geçen yıl çok iyiydi ama bu yıl borsa nedeniyle pek iyi olmamış gibi. gene de orada 1 milyarlık bir değer var ve bu değer çoğu şirketin öz sermayesinden şişmanca...
Havacılık... bakın ilk uçak alınmış ve biz bunu bilmiyorduk... bakarsınız güzel bir açılım olur gider
Enerji depolama: teknoloji transferi gerektiği için ya da söz konusu olduğu için biraz yavaş ilerliyormuş ama ilerliyor. ALCAR yıllarca bu şirketi sırtında taşıdı şimdi çoğunlukla ihmal etmiyor muyuz
ALARKO Tarım. 1,2 milyar dolarlık yatırım ve 10 000 dönüm sera... dünyadaki bu gidişat ile kontrollü tarım elzem hale gelecek ve bu şirket bunu gördü. tarımın içinde tohum, gübre, kurutma vs hepsi var. bunları yapan da şu sıralarda işleri kesat olan ALSİM dir muhtemelen. bunların her biri kendi alanlarında şişman şişman şirket sayılıyorlar...
bunlar yeni alanlar eskilere ilave bir BODRUM oteli var...
şimdi zaten enerjide devleşmiş bir şirket yatırımlarını başka alanlara kaydırıyor. o para şirkette mevduatta kalsaydı iyi olurdu diyebilirsiniz ama o zaman 2 dolar hisse başı kar hayali bile olmazdı
Başvekâlette rüesalıktan mütekaid tövbekâr üstadıma arzımdır.. :rules:
Dün umumi içtimada okyanustan otel iştira işini tehir ettiklerini, çünki oralarda giceleme fiyatlarının düştüğünü, tatmin olacakları kâr hadlerinin kalmadığını söylediler.
sn 101 teşekkürler,
işin hayal kısmını yazdım ama diğer kısmını belirtmemiştim...
Başvekalet olamayan bir kurum, rüesalıkta da benzer kim kaybetmiş ki biz bulalım diyerek girelim de Rüesalık ya da marabalık farketmiyor. tekaüt artık iş görememek, mesarifin her türlüsünü azaltmaya çalışmak ve varsa birikimin onu korumak için canını dişine takmaktır...
bu adamlar yatırım yaparken de para harcarken de biriktiriken de bu işi biliyorlar. en azından benden fazlasını biliyorlar. bu yüzden bazı zamanlarda kazıklar yeseler de mesela Kıklareli DGÇS, işlerini sağlam tutmaktalar. yeni yatırımlara atlamamalarını geçmişte gördük. şimdi de yoğurdu üfleyerek yiyorlar. bu yüzden özellikle varlığı muhafaza etmek hususunda onlara kendimden fazla güveniyorum.
dünya bir yerlere doğru gidiyor ve ben bunu okumakta zorlanıyorum. etrafımda bana yol gösterebilecek kimse yok sanırım belki de ben bulamıyorum ya da onlar varsa anlamıyorum. dünya değişiyor. tekaüt mayışları haşat durumda ve ümit görünmüyor... bu yüzden var olanı muhafaza etmeye çalışarak bir hayale tutunmayı tercih ediyorum...
ünlünün raporu tam bir analiz raporu. ben 75 ten aldım diyen insan için hele de trader ise göreli olarak ucuzlayan şirkete geçmenin zamanı. ama ben trader değilim ve bir zaman gelecek Kahraman Harun gibi vay be ALARKları satmasaydım epey bir milyara koşacaktım gibi laflar etmelerini dinleyecğiz.
Selamlar,
Alarko Tarım Grubu’nun satın aldığı şirketleri ekteki bağlantıda toplamaya çalıştım:
https://prnt.sc/rpGHmm7DcdCs
Eksik ya da düzeltilmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorsanız, lütfen benimle paylaşır mısınız?
Aşağıdaki şirketler hakkında herhangi bir bilgiye ulaşamadım. Bu firmalarla ilgili bilgisi olan varsa, paylaşabilir mi?
Samdi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye)
Jedi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye)
Mekredi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye)
Saygılar.
Çok güzel bir çalışma..... :bravo:
Tebriklerimi sunuyorum...
bir fırsat bulursam:ok:
KAP'ları tek tek incelemeye çalışacağım....
sn ekserji kopyalamaya müsdae eden kısmı var mı? teşekkürümü itibarda yaptım...
ayrıca
JEDİ TARIM ÜRETİM VE
TİCARET ANONİM ŞİRKETİ MAHMUDİYE
İSMETPAŞA YEN. EN. KUL.
SERA TESİSİ
(11,808 DA) YENİ TESİS
Seralar
"MEKREDİ TARIM ÜRETİM VE
TİCARET ANONİM ŞİRKETİ MAHMUDİYE
İSMETPAŞA YEN. EN. KUL.
SERA TESİSİ
(11,808 DA) YENİ TESİS
Seralar"
"SAMDİ TARIM ÜRETİM VE TİC.A.Ş. MAHMUDİYE
İSMETPAŞA SAMDİ TARIM
ÜRETİM VE TİC. A.Ş.
(12,096 DA) YENİ TESİS
Seralar"
her 3 şirket de Eskişehirde ve 2016 yılında teşvik/ hibe almışlar. 2017 de belgeleri eksik bulunmuş
Tekrardan merhaba,
Öncelikle sizlere teşekkür ederim. Sizlerden birçok faydalı bilgi ediniyorum. Aşağıdaki metni Excel'e kopyaladığınızda, satır ve sütunlara bölünmüş olarak görünmesi gerekiyor. Eğer bu şekilde görünmezse, lütfen benimle iletişime geçin.
Alarko sirketleri Sektor Alarko ortaklik m2 sera m2 arsa Jeotermal kaynak isletme Adres
Alsera Jeotermal Tarım Gıda San.ve Tic. A.Ş. (Türkiye) Jeotermal Enerjiye Dayalı Seracılık 100
Alser Alarko Sermaye Yatırımları Holding A.Ş . (Türkiye) Finansal Holding 99,97
Palmira Agro Gübre Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) Mikro Granül Gübre Üretimi 80 Adres
Antsan Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) (****) Jeotermal Enerjiye Dayalı Seracılık 100 30000 73500 Sandıklı/Afyonkarahisar
Alarko Gübre Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) Gübre Üretimi ve Pazarlaması 100
Alarko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) Gıda,Gıda İşletmeciliği 100
Alden Jeotermal Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) (****) Tarım,Gıda,Gıda İşletmeciliği ve Jeotermal Enerji Faaliyetleri 100 120000 190000 8253,75 hektar alana ilişkin olarak 15/09/2041 tarihine kadar geçerli olan jeotermal kaynak işletme ruhsatı Saraykoy/Denizli
Gürlük Jeotermal Enerji Tarım Seracılık Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) (****) Tarım,Gıda,Gıda İşletmeciliği ve Jeotermal Enerji Faaliyetleri 100 200000 (i) Burdur ili Kemer ilçesinde bulunan 2925,03 hektar alana ilişkin jeotermal kaynak arama ruhsatı, (ii) Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesinde bulunan 1810,61 hektar alana ilişkin jeotermal kaynak arama ruhsatı, (iii) Afyonkarahisar ili Merkez ilçesinde bulunan 2836,65 hektar alana ilişkin jeotermal kaynak arama ruhsatı, (iv) Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesinde bulunan 806,04 hektar alana ilişkin jeotermal kaynak arama ruhsatı, (v) Balıkesir ili Bigadiç ilçesinde bulunan 4334,28 hektar alana ilişkin jeotermal kaynak arama ruhsatı, (vi) Eskişehir ili Mahmudiye ilçesinde bulunan 1034,12 hektar alana ilişkin jeotermal kaynak arama ruhsatı, (vii) Eskişehir ili Mahmudiye ilçesinde bulunan 2225,65 hektar alana ilişkin jeotermal kaynak işletme ruhsatı Sandıklı/Afyonkarahisar
Altes Seracılık Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) (****) Seracılık 100 30000 50000 Sandıklı/Afyonkarahisar
Alziraat Jeotermal Tarım Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) (****) Tarım, Seracılık 100 154000 MERKEZEFENDİ DENİZLI
Genseed Tohum Islah ve Üretim A.Ş. (Türkiye) Tohum Islahı ve Üretimi 80
Beybur Tarım ve Hayvancılık A.Ş. (Türkiye) (*****) Tarım 100 2200000 Mahmudiye/Eskişehir
Nata Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) (*****) Jeotermal Enerjiye Dayalı Seracılık 100 120600 73000 10.000,00 hektar alana ilişkin jeotermal kaynak işletme ruhsatı, söz konusu işletme ruhsatına bağlı olarak 5 adet kuyunun işletme hakkı Mahmudiye/Eskişehir
Samdi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) (*****) Jeotermal Enerjiye Dayalı Seracılık 100
Jedi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) (*****) Jeotermal Enerjiye Dayalı Seracılık 100
Mekredi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye) (*****) Jeotermal Enerjiye Dayalı Seracılık 100
Sanrose Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çiçek Seracılığı Üretimi, Alım Satımı ve Pazarlaması 25
İpeks Jeotermal Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. 49 182000 265007
TOO Alsera K/Z 100
Camser Tarım Gıda A.Ş. 51 39854 16854 Sandıklı/Afyonkarahisar
Seraf Tarım ve Hayvancılık A.Ş. 100 101000 Mahmudiye/Eskişehir
ALSERA idaresinin, sayın ekserjinin büyük bir gayretle toparlayıp listelediği şirketlerin bir kısmını gelecekte birleştirerek devam etmeleri mükündür...
Muhtemelen bölge bazlı birleşme karşımıza çıkabilir. Diye düşünüyorum.
aslında bütünün ortaya çıkması bu haliyle bile çok güzel oldu...
peki GÜRLÜK satın alınması ile ilgili bazı çekincelerimiz şimdi nasıl görünmekte... bu adamlar bu yatırımları en baştan planlayıp yürütürken nasıl olmuş da hisse satmışlar... Ana üretim merkezi artık Mahmudiye olacak sanırım. Sandıklı girizgah ve gavur eşeği muamelesi görmüş.
bakalım Tekirdağ, Balıkesir ve Burdur Kemerden bir şey çıkacak mı?
Gürlük Jeotermal Enerji Tarım Seracılık Gıda Sanayi, aşağıdaki iştirakleriyle birlikte alınmıştır.
Albi Bitkisel İlaç Ham Maddeleri Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin,
Alpark Jeotermal Sağlık Turizm ve Depoculuk Anonim Şirketi'nin,
Alurla Jeotermal Sağlık ve Turizm Anonim Şirketi
Hak Gayrimenkul Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
SOnrasında Alsera'ya bağlanmış.
Benzer bir notu alttaki firmalar içinde aradım ama bulamadım.
Samdi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye)
Jedi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye)
Mekredi Tarım Üretim ve Ticaret A.Ş. (Türkiye)
Belki büyüklük olarak küçük kaldığı için olabilir.
ben 800 dekarlık tek sera olacak diye düşünüyordum ama araştırıken böyle bir şey çıktı
"Eskişehir'in Mahmudiye ilçesi, İsmetpaşa Mahallesine yakın bölgede yaklaşık 850 dönümlük bir alanda yürütülecek olan Jeotermal Kaynak Arama Sondaj ve Modern Seracılık Projesi, Alsera, Nata, Beybur ve Seraf şirketlerinin iş birliği ile gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında 100'er dönümlük 8 modern sera yerleşkesi kurulacak ve bu seralar kapalı devre jeotermal ısıtma sistemleri ile desteklenecektir."
Düşüşlerde yine başı çekiyor, zarar yazmış bir çok şirketten daha yüksek oranda kırmızıya geçerek .....maaşallah....:thumbdown::thumbdown::notr::not r:
https://i.hizliresim.com/jwwdwlh.jpg
8 iş günü >>>>107,50.-TL.>>>97,50.-TL.
https://i.hizliresim.com/9ge8tui.jpg
Kasasındaki nakitin durumu, hissedeki spekülatörün karakterini değiştirmiyor tabiiki....:plc::drunk::plc::thumbdown::thumbdown:
Şu an gördüğü fiyatı 21 ay önce, 31 Temmuz 2023 te de görüyordu....
Bugün de geri alimda sirket..
Satan kalmamış bugün,yarin temettü vereceği icin de,stopaj kaybindan dolayi bugun almakta mantiksiz gibi alicilar icin..
Yarin sabah a nakit ayarladim yine..sabahtan temettü ile eksi acacagi icin guzel bir alim firsati olabilir
https://i.hizliresim.com/e9d42ft.jpg
GERİM ALIM DEĞİL DE, SANKİ GERİ SATIM DEVAM EDİYOR GİBİ...:plc::plc:
https://i.hizliresim.com/heperm9.jpg
Gıda işinde Alarko dönüp dolaşıp Hektaşı sollar ve hatta Hektaşı satın alırsa ben şaşırmam. :) Hektaş şuan zararlı gibi görünsede Oyak orada işini bitirdi ve şirketten soğudu. Oyak kolay kolay şirket satmaz ama biz bir kamuoyu yapalım. Alarko tek alıcı olacaktır. Alır veya alacak demiyorum, birine yapadığı için satmalı, diğeride yapacağı için başaracağı için almalı diyorum.
Ne Hektaş'ı alma işi ya.Hektaş bildiğin zehir üretiyor.Bizim ürünler organik zehirsiz doğal üretim.Hektaşla anılamaz bile.Peptisitli ürün üretmiyoruz.
Hedefi dünyanın en büyük gıda Toptancısı olacak olan firma organik üretim yapmak zorundadır. Aksi halde ne hedef kalır ne lider olur ne de ciro yakalar. Gelecekte en değerli ürünler DNA sı ile oynanmamış organik gübre ile üretilmiş ürünler olacaktır. Topraksız tarım ve Yer altı suları ile sulanarak en yüksek verim ile üretilmiş ürün zaten fiyatından bağımsız satılır. Zaten bu ürünlerin fiyatının ne kadar yüksek olacağını şimdilerde gören geleceğe yatırım yapan firmanın hektaşın kıçı kırık zehirli ürünlerini kullanması düşünülemez. Boşuna keyif olsun diye Gübre şirketi de almadı zaten.
BİSTte kısa vadede belki de uzun vadede de para kazanma devri bitmiştir. VİOP şort long vs işlere girip de iflah olacaksanız bir şey diyemem. ama bir plan yapacak ve diyeceksiniz ki ben şu kadar yıl için plan yapıyorum. bu planım şudur. tutmazsa B planım şudur... oturup şirketinizi inceden kalına her şeyiyle bileceksiniz ve arkasından planınızı uygulamaya başlayacaksınız.
efendim şu zamana kadar şu hisseye geçeyim, oradan şunu kazanıp tekrar feşmekan hisseye gelirim demek abesle iştigal. kesinlikle şansınız yaver gitmezse denk gelmiyor. denk gelse bile yatırım psikolojisi devreye giriyor ve bir şey yapamıyorsunuz...
bir ev aldınız. içinde oturun. ev alırken metroya yakınlığı, sağlamlığı, hayatınızı kolaylaştıracak şeylere yakınlığı vs var ise ne güzel değilse devam edeceksiniz... evi satayım yeni ev alayım... olmuyor. o evde iyi kötü oturacaksınız...
ABD de piyasalar çökmeye giderse bir çok emeklilik fonu çökeceği için belki orlarda farklı şeyler yapılabilir. bizde de BES ler aynı şeyi yaparlar mı diye düşündüm çoğu zaman ama galiba piyasa düştüğü ile kalıyor ve onlar buralardan para yapmaya çalışıyorlar...
ben A planımı açıkladım. B planım yok. şirketi tanıdığımı zannediyorum ve kısa vadede bir şey beklemiyorum. bakkal hesabımla ben bu şirketi ucuza aldım ve buralarda kalmayacağını düşünüyorum. kısa vadede de uzun vadede de değiştirmeyeceğim. ne kadar alta düşerse düşsün alacak param yok, ne kadar üste çıkarsa çıksın satacak durumda değilim... ben paslı çiviyim ve bütün arkadaşlara itidal tavsiye ediyorum. ülkemiz düzelir ise biz de düzeliriz aksi takdirde yaşama tutunmak ve geri kalmamak lazım...
her şey borsa değil. buradaki servetiniz erimeyecek merak etmeyin. ikinci dünya savaşındaki gibi iflas eden şirketler olursa bilmem bunun için ALARKtayım. bahar geldi etrafınıza bakın. nefes alın... kabul edin ki bu kurtlar piyasasında size de kemik kalıersa kemirirsiniz. aksi takdirde sizin kemiklerinizi sıyıracaklardır...
Hektaşın da bir pazarı var... mesela organik kiraz üretemezsiniz. bir şekilde kurttan yenmeyecektir. önemli olan dozunda kullanmak ve zamanlamasını çok iyi yapmak...
Holding tarihinde ilk kez 2,25 TL temettü dağıtacak, onda da 1 gün öncesinden %3,5 aşağı düşerek bunu kutluyor...:kmk::wu::thumbdown::vk:
Yarın sabahı da bir görelim bakalım, neler bekliyor yatırımcıları....
2028 i beklemeye devam.Faizler düşerse yatırımlar hızlanır.Ciddi faiz düşüşü de olmayacak beklenti o. Yatırımlar kademe kademe kontrollü devam edecek.Enerji depolama 2026 sonrası yatırım yapılacak en iyi ihtimal.Uçak olayı da seneye favök üretir bu yıl sadece izin için dönüşüm var.Turizm seneye katkı sunar(Gündoğan yeni tesis) Sadece enerji dağıtım ve Cenal katkı sunar az biraz da tarım.Bu yıl da batı cephesinde yeni bir şey yok.2026 sonrası 2027 gibi meyvalar olgunlaşır bence.Spek ne yapar orası apayrı konu.
"Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 16.04.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 98,25 TL - 96,30 TL (ağırlıklı ortalama 97,36 TL) fiyat aralığından toplam 1.025.000 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.
Bu işlemle birlikte Şirketimizin sahip olduğu ALARK paylarının toplam nominal tutarı 17.062.896 TL'ye ulaşmış olup bu payların sermayeye oranı % 3,923'dür.
Kamuoyuna duyurulur."
95,65 TL ye düşen fiyatla birlikte F/K sı da 23,68 e düştü... ...
Bu tarz bir düşüş değil, asıl olması gereken >>>Çeyrek bilançolar gelmeye başladığında, hisse fiyatı yükselirken F/K nın düşüşleri önem kazanacak...Hisse fiyatı düşerken F/K nın da düşmesi beklenen bir düşüş değil..!!!!