Çin artıda.. bunların faiz artışı etkiledi borsalarını.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
INSTAGRAM ın kapatılmasını destekliyorum..
sürekli zenginlik alet edavatı pompalayan, ne alırsan al, daha üstünü sana özendiren, gençleri mutsuz eden bir yer..
kapatılsın,süresiz..
Günaydınlar efenim
Bol kazançlar dilerim
Global da oluk oluk akıyor kan kırmızı
Teminat tamamlama çağrısı çoktur diye düşünüyorum
Eksi açılış bekliyorum
Ytd
INSTAGRAMİn kapatılmasınıda şiddetle kınıyorum
Özgürlük olan ülkeler de bireyler kendisi karar alabilir diye düşünüyorum
Kullanmak istemeyen zaten kullanmaz yani
İnstagramı sadece paylaşım yeri olarak görmekte yanlış
Orada dönen bir ticarette var
Reklamlardan alınan vergi de var
Bana göre değil böyle yasak felan şeyler
Yıl olmuş 2024 yasaklar felan hiç iyi izlenim vermiyor dıştan
Ülkede hiç bir sorun yokta sosyal medya yasakları ile uğraşıyorlar
Efendiler efendiler enerjinizi buna harcayacağınıza
Dünyanın en yüksek enflasyonu bizde
Dünyanın en yüksek faizini biz veriyoruz
Özel sektör inim inim inliyor işten çıkarmalar almış başını gidiyor
Emekli dul yetim maaşları
Okulunu bırakan öğrenciler
Göçmenler
Bunlara enerji harcasınlar
caponlarla korelilere gömdüler gidiyor %8 e dayadılar
Uzakdoğu borsaların bazıları taban mezbahaya dönmüş
abd futlar da uzakdoğuyu takipte
Öte yandan Mollalar kuru sıkıya devam bakalım ne çıkacak
Ukrayna F16 larına kavuşmuş savaşta uzun zamandır stabilizasyondan rahatsız oldular
yangına körük lazımdı
Nikkei 225 32.301,00 -3.616,50 -10,07%
nikeiyi ........
Bu kadar yüksek faiz
Ticareti de bozuyor borsayı da bozuyor
Bu yüksek faiz uygulamasından acilen vazgeçilmesi gerekiyor artık
Başımıza ne bela geliyorsa, bu yahudi icatlarından geliyor...
Çek onların icadı, vadeli piyasalar desen %100 yahudi , antwerp,venedik,hamburg piyasalarının anasını bellediler zamanında vadeli işlemlerle.. atılmadık yer, sürülmedik toprak kalmadı avrupa da..
son yıllarda, facebook, instagram ,metaverse, bitcoin,siccoin v.s. ne varsa yine yahudi elinden geçiyor.. yapacak bir şey yok..
erdoğana katılıyorum.. Kim instagramın açık olmasını istiyorsa, İSRAİL'e destek veriyor demektir..:)
normal ticaret kalktı, genç,yaşlı herkes kumarbaz oldu,sayelerinde...
Vob yapma batarsın
Spot yapma kayarlar
Coin alma sokarlar
Döviz alma çakarlar
tek altın ayakta kaldı gibi
cumadan long olanlar şortları çekenler heyecanla açılışı bekliyor
sindoma abka ve tokatçı cezalı durumları belli değil
ha bugün bizim bide yalancı tuik var
bakalım 2.69 altı getirebilecek mi
ya grafikler korkunc seyleri isaret ediyor ... sanki bir cisim yaklasıyor pandemi dönemi benzeri ...
BREAKING: FED TO CALL EMERGENCY MEETING TODAY REGARDING INTEREST RATES AFTER JAPAN STOCK MARKET COLLAPSE
X'te That Martini Guy: " BREAKING: FED TO CALL EMERGENCY MEETING TODAY REGARDING INTEREST RATES AFTER JAPAN STOCK MARKET COLLAPSE" / X
kesinlikle katılıyorum instagram bildiginiz küçük esnafından orta dereceli isletmesine dahil büyük şirketlere dek bir ticari faaliyet alanı ... ayrıca madem sosyal medya kapanması var tiktokta sabah aksam ABD baskan adayı siyahi kadın ile israil özellikle kadın asker güzellmesi var orayi da kapat ...
kriptolar da tecavüz had safhada 3 yıldır bu piyasayım kesinlikle kazanan sadece al satcılar biz de içerideyiz n zamandır ama hedef 2026 :))
Endeksi bugün açmasa mı bizimkiler
https://www.facebook.com/share/v/y7W...ibextid=CTbP7E
doğru mu acaba?
bakın arkadaslar borsa olsun kripto olsun bunlar hayal dünyası elindekini bir seye cevirmedigin sürece hikayesin ... hani icinizde kat yat arsa alan var mı ? cok var 10-30 yıldır debelenip durmaca aynı at yarısı gibi şu atı yazsaydım köseydim .. ben borsaya girerken 2 üstada sordum hatta biri su an üst düzey burokrat .. bana sunu dediler gülerek emin misin ? yani 20-25 yıllık borsa gecmisi olan kisiler bile beni o zaman uyardılar :))) yani gidin 500 m2 yer alıp üstüne 70 bine konteynr alıp hayatınızı yasayın bosverelim :)
Welcome to the Black Monday...
Yargıtay 7. Ceza Dairesi Eski Onursal Üyesi Seyfettin Çilesiz, açıklanan düşük enflasyon verileri nedeniyle geçinemediğini belirterek Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) dava sürecini başlattı. Çarşıya, pazara, markete uymayan resmi enflasyon verileri nedeniyle emekli aylığına düşük zam yapıldığı için maaşının eridiğini belirten Çilesiz, TÜİK’ten enflasyon verilerinin düzeltmesini talep etti. Çilesiz’in başvuru dilekçesini TÜİK’e ileten Avukat Ali Erdem Gündoğan, 30 gün içinde yanıt verilmemesi halinde TÜİK’e dava açacaklarını ifade etti.
30.7.2024
Birşey çıkacağını sanmıyorum ama denemekte fayda var ,daha önce de dava denemeleri oldu başka şahısların
https://www.sozcu.com.tr/emekli-yarg...-e-dava-p69693
Ne zaman düşse borsadan çıkın diyorsunuz artış başladığında da kağıt soyleyip duruyorsunuz. Biz en azından VOB yapman diyoruz siz borsadan komple çıkın diyorsunuz... Bu iş size göre değil kabul edin isterseniz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VIOP açılışı nasıl arkadaşlar?
vay vay vay bu ne arkadaş ..
tek kelimeyle yıkım
japonlardan neyimiz eksik dediler??
Komple devre kesecek gibi bugün iki üç defa falan.
petkim şortları tabana verdim hemen kaptılar :Sad:
neye işaret acaba haco ?