Sayfa 448/981 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Viop LVIII

ha bugün bizim bide yalancı tuik var
    bakalım 2.69 altı getirebilecek mi
    bir halt olacağı yok.

2. ya grafikler korkunc seyleri isaret ediyor ... sanki bir cisim yaklasıyor pandemi dönemi benzeri ...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Kriz dönemlerinin korunaklı limanı nedir? Altın mı?

Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ya grafikler korkunc seyleri isaret ediyor ... sanki bir cisim yaklasıyor pandemi dönemi benzeri ...
    Sıradan bir insan

4.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Kriz dönemlerinin korunaklı limanı nedir? Altın mı?
    nakit para bence doviz vs ... altın da savas kaosu sebebiyle aktif

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tıfılıda katarsak konglayan mala dalan çok
    şort olan göremedim
    tek yırtan bahriyeli

ben yakın stoplu yazmıştım, kısaya geçtim daha sonra. hayırlısı bakalım. bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. BREAKING: FED TO CALL EMERGENCY MEETING TODAY REGARDING INTEREST RATES AFTER JAPAN STOCK MARKET COLLAPSE

X'te That Martini Guy: "�������� BREAKING: FED TO CALL EMERGENCY MEETING TODAY REGARDING INTEREST RATES AFTER JAPAN STOCK MARKET COLLAPSE" / X
    Sıradan bir insan

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    instagramdan el örgüsü el yapımı her türlü ürünü satan hanımlar küçük işletmeler göçtü
    sma hastası çocukların bağış toplama yolları tıkandı
    kesinlikle katılıyorum instagram bildiginiz küçük esnafından orta dereceli isletmesine dahil büyük şirketlere dek bir ticari faaliyet alanı ... ayrıca madem sosyal medya kapanması var tiktokta sabah aksam ABD baskan adayı siyahi kadın ile israil özellikle kadın asker güzellmesi var orayi da kapat ...

8. kriptolar da tecavüz had safhada 3 yıldır bu piyasayım kesinlikle kazanan sadece al satcılar biz de içerideyiz n zamandır ama hedef 2026 )

Sayfa 448/981 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •