Borsa endeksi seçime kadar 3000leri görecek gibi...
Bir de Fenerbahçe yerine GS hissesi alsaydınız sanki daha iyi olurdu lig olarak bakıyorsanız. Galatasarayı kimse durduramıyor, ben fenerliyim bu arada... Yatırım tavsiyesi olmasın tabii...
Printable View
Fetocu hakim ve savcılardan sonra AKP'lilerin kaçma zamanı geldi.
Neden bu kadar düşüs bekliyor sunuz .ikibin puan azda değil eski rakamla ikiyuzbin puan.bende açıkçası borsada kalsammi ciksammi karar veremedim ama görünen durum belirsizlik iyi değil Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine başladı kan ve göz yaşı
Coinler coinler
Benimde görüşüm o yönde,ben sokak anketlerine bakarım,o anketlerde feci şekilde oy kaybı yaşıyorlar, bu ortamda ne yapsalar boş,mhp seçimde yok olup gidecek,onlara göre herşey süper algısı bile kendi çevrelerinde tutmuyor,panik halinde olduklarından devamlı muhalefete yükleniyorlar,muhalefetin açıkladığı ekonomik paket onları ürkütüyor,üstelik memur ve emekliye verilen zamlar devede kulak,buda 19 milyon demek,gençleri zaten es geçtik onların oranı iktidara karşı tam cephe vs,bunu iktidarda görüyor,şiddetede baş vuramıyor atacağımız oklar bize doğrulur diye,tek çare ülkeden tüğmek,tabiki tüğebilirlerse,zamanında abd bile öcalanı bize teslim etmeye mecbur kaldı,yeni kurulacak hükümetlen papaz olmak istemez,çünkü abd puşttur anında seni satar,bunu bilen zat biden beni görsün diye peşinde gezeliyor,yani sonları yakın,zatın aday olamama durumuda var,devamlı hukuk guguk diyerek yargının arkasından dolanmaya çalışıyor,bunu bilen yargı gelecek yeni hükümetin onları yargılayacağınıda biliyor,zaten çokları yargılanacak,yok efendim korktum falanda hikaye,yani su destisi su yolunda kırılır edende ettiğinden bulur,yeni iktidar dışarıdan mutlaka destek bulacak,onlar bedevi ruslardan medet umuyor,bunuda gördüklerinden hainlik yapıyorlar algısı peşindeler,oda devede kulak,kısaca hazin son yakın son çırpınıştalar,yani 8 haziran seçimlerinden çok kötü son onları bekliyor:he: