Sayfa 902/993 İlkİlk ... 402802852892900901902903904912952 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,209 - 7,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bugün uzun zaman aradan sonra Altının bir kısmı ile borsaya geçiş yaptım.
    O hissede sadece Fenerbahçe.
    Hikayesi de bu dönem için UEFA Avrupa ligi ve Lig hikayesi olarak kurdum.
    Bakalım ne olacak.
    66.53
    Borsa endeksi seçime kadar 3000leri görecek gibi...

Bir de Fenerbahçe yerine GS hissesi alsaydınız sanki daha iyi olurdu lig olarak bakıyorsanız. Galatasarayı kimse durduramıyor, ben fenerliyim bu arada... Yatırım tavsiyesi olmasın tabii...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Fetocu hakim ve savcılardan sonra AKP'lilerin kaçma zamanı geldi.

3. Neden bu kadar düşüs bekliyor sunuz .ikibin puan azda değil eski rakamla ikiyuzbin puan.bende açıkçası borsada kalsammi ciksammi karar veremedim ama görünen durum belirsizlik iyi değil
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

Bir de Fenerbahçe yerine GS hissesi alsaydınız sanki daha iyi olurdu lig olarak bakıyorsanız. Galatasarayı kimse durduramıyor, ben fenerliyim bu arada... Yatırım tavsiyesi olmasın tabii...
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yine başladı kan ve göz yaşı

Coinler coinler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,987
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Fetocu hakim ve savcılardan sonra AKP'lilerin kaçma zamanı geldi.
    Benimde görüşüm o yönde,ben sokak anketlerine bakarım,o anketlerde feci şekilde oy kaybı yaşıyorlar, bu ortamda ne yapsalar boş,mhp seçimde yok olup gidecek,onlara göre herşey süper algısı bile kendi çevrelerinde tutmuyor,panik halinde olduklarından devamlı muhalefete yükleniyorlar,muhalefetin açıkladığı ekonomik paket onları ürkütüyor,üstelik memur ve emekliye verilen zamlar devede kulak,buda 19 milyon demek,gençleri zaten es geçtik onların oranı iktidara karşı tam cephe vs,bunu iktidarda görüyor,şiddetede baş vuramıyor atacağımız oklar bize doğrulur diye,tek çare ülkeden tüğmek,tabiki tüğebilirlerse,zamanında abd bile öcalanı bize teslim etmeye mecbur kaldı,yeni kurulacak hükümetlen papaz olmak istemez,çünkü abd puşttur anında seni satar,bunu bilen zat biden beni görsün diye peşinde gezeliyor,yani sonları yakın,zatın aday olamama durumuda var,devamlı hukuk guguk diyerek yargının arkasından dolanmaya çalışıyor,bunu bilen yargı gelecek yeni hükümetin onları yargılayacağınıda biliyor,zaten çokları yargılanacak,yok efendim korktum falanda hikaye,yani su destisi su yolunda kırılır edende ettiğinden bulur,yeni iktidar dışarıdan mutlaka destek bulacak,onlar bedevi ruslardan medet umuyor,bunuda gördüklerinden hainlik yapıyorlar algısı peşindeler,oda devede kulak,kısaca hazin son yakın son çırpınıştalar,yani 8 haziran seçimlerinden çok kötü son onları bekliyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,987
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yine başladı kan ve göz yaşı

Coinler coinler
    Öyle gibi,ben klasik lunacıyım 1900 gömüştü şu sıralar 1600 cıvarında

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,987
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku

Risk almak istemeyen kara paracıların tüğme zamanları,her yukarı hamleleri satış demek.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    ...zamanında abd bile öcalanı bize teslim etmeye mecbur kaldı,yeni kurulacak hükümetlen papaz olmak istemez,çünkü abd puşttur anında seni satar,
    Aynen hemfikirim.

Sayfa 902/993 İlkİlk ... 402802852892900901902903904912952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •