bu akşam 23:30 da Musk'ın SpaceX roketiyle uzay istasyonuna iki astronot gönderilecek. Youtube'da NASA kanalından izlenebilir. 2011'den beri ABD ilk defa uzaya Amerikadan insan gönderecek.
Printable View
bu akşam 23:30 da Musk'ın SpaceX roketiyle uzay istasyonuna iki astronot gönderilecek. Youtube'da NASA kanalından izlenebilir. 2011'den beri ABD ilk defa uzaya Amerikadan insan gönderecek.
Valla biraz baktım da hakkını vermek lazım,bu rumenige boş değil.
Aslında haklısınız.Yani neticede makalenin yorum bölümünü açarsın netde, zaten palavra bir makaleyse okuyanlar on dakikada makaleyi ve içeriğini paçavraya çevirir.Bence de serbestçe çalışmalar yayınlanmalı.Otomatik olarak kötüler elenir.Neticede bilgi çağındayız şu forumda bile yanlış bilgi veya mantıksız bir şey yazsan on dakikada bir forumdaş o iş öyle değil böyle diye önüne yanlışını koyuveriyor:))))
Yahu topiğin başlığı dolara yatırım yanlış.Neden yanlış diye sorsanız yeter:))))))))Öyle ya çift para birimli ülkedeyiz,bunu devlet 1980 de kabul etmiş akp de hayır dememiş her işini dolarla yapmış.O zaman neden dolara yatırım yanlış oluyor bunu anlıyamadım ben:))
Gitmek yanlış olur doların yukselecegine inanan biri dusecegine in***** neye ikna edebilirki
Burada sorun geri zekalı alaman topcusunun açtığı başlık orada yasal bir yatirim olan dolara yapılan yatırımın yanlis olduğu hatta hainlik oldugu dolar alanların bu ulkeye zarar vermek istediklerini iddia ediyor başlığın amacı da o dolar yatırımcısını belli bi kalıba yani vatan düşmanı dis guclerin maşası olarak kategorize ediyor. O topige gidip ne diyecegiz yok biz vatan haini degiliz mi diyeceğiz