Sayfa 906/1000 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Evet o haberi bende okumuştum,klorokin bazı hastalarda daha kötü durumlara neden oluyormuş.
    https://m.dw.com/tr/ds%C3%B6-hidroks...ldu/a-53564723

Dünya Sağlık Örgütü, sıtma ilacının etken maddesi hidroksiklorokinle COVID-19 hastaları üzerinde yapılan testlerin muhtemel yan etkileri nedeniyle durdurulduğunu açıkladı.

https://m.haberturk.com/yazarlar/fat...lanlayabiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Syn hkm, okuduğum haberi bulamıyorum. Bulamayınca dsõ açıklaması ile mi karistirdim acaba diye düşünmeye başladım..

Dsö klorokin ile ilgili araştırmaları durdurduğunu açıkladı iki gün önce..
    Sn başkara sizden sonra ben de baktım ben de bulamadım.Yalnız son rahmetli olan genel cerrah tedavisinde klorakinden bahsetmiyor çinden gelen antivirali kullandığını yazmış rahmetli,son günlerde kullanılmıyor olabilir.Ama artık bizde kesin olarak kullanılmıyorsa o kadar prof her gece tvlerde konuşuyor biri çıkıp derdi ,artık bizde klorakini kesdik diye.Tvlerde bakıyorum da klorakinden bahseden de yok,aslında bizde tüm dünyadan farklı bir uygulama yapıldı,hastalık başlar başlamaz erkenden klorakine başladık iyi mi yaptık kötü mü yaptık belli değil.Ben size çok can sıkıcı bir konuyu yazayım bizde covid vakaları olan üniversiteler hastaneler kendi vakalarını derleyerek bir bilimsel çalışma yapsınlar hakemlere yollayıp yayına hazır hale getirsinler sağlık bakanlığının onayladığı bir son kurumdan onay almadan bilim dünyasına sonuçlarını açıklıyamıyorlar.Bu bilim dünyasına çin tarzı bir müdahale )))))))Sağlık bakanlığı hoşuna gitmediği sonuçları açıklatmıyor bir nevi.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn başkara sizden sonra ben de baktım ben de bulamadım.Yalnız son rahmetli olan genel cerrah tedavisinde klorakinden bahsetmiyor çinden gelen antivirali kullandığını yazmış rahmetli,son günlerde kullanılmıyor olabilir.Ama artık bizde kesin olarak kullanılmıyorsa o kadar prof her gece tvlerde konuşuyor biri çıkıp derdi ,artık bizde klorakini kesdik diye.Tvlerde bakıyorum da klorakinden bahseden de yok,aslında bizde tüm dünyadan farklı bir uygulama yapıldı,hastalık başlar başlamaz erkenden klorakine başladık iyi mi yaptık kötü mü yaptık belli değil.Ben size çok can sıkıcı bir konuyu yazayım bizde covid vakaları olan üniversiteler hastaneler kendi vakalarını derleyerek bir bilimsel çalışma yapsınlar hakemlere yollayıp yayına hazır hale getirsinler sağlık bakanlığının onayladığı bir son kurumdan onay almadan bilim dünyasına sonuçlarını açıklıyamıyorlar.Bu bilim dünyasına çin tarzı bir müdahale )))))))Sağlık bakanlığı hoşuna gitmediği sonuçları açıklatmıyor bir nevi.
    Partizanlık her ülkede var. Bizde bazı insanların gözünü kör etmiş. Bizde iyi bir yazı yazmak için kendini yırtanlar kadar, kötü yazmak için kendini yırtanlarda olacak.
    Ama objektif makalelere ihtiyaç var. Salgının ilk başında demiştim. Şu salgın akademi dünyası için bir nimet. Araştırılacak farklı disiplinlerde (sosyoloji, uluslararası ilişkiler, mühendislik, tıp vs..) o kadar çok konu oluştu ki. Dünya çapında makaleler çıkabilir.

O egeli ben değilim

Yalnız bu rumenigeyi takdir ettim yahu adam kendi topiğinin reytingini tavan yaptı.Hem de bizim forumdaşları toplayarak ,kim ne derse desin adam işini biliyor, kolay değil bu kadar akıllı adamı peşine takıp kendi forumunda onlarla yazışarak reytingini tavana vurmak ))))))

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, anladığım kadarıylan Alaman itine bu başlık yasak, o da dolar gaymeye yatırım yanlış deliğine kaçmış, bizim ahali de şimdi oraya yığıldı.
    Abi gitsek doğru olmaz. Bunun tartışması önce yapılmıştı. Neden dolarda yükseliş kaçınılmaz topiğine gelip, düşüş konuşuyorsunuz denmişti. Bizde o zaman başlık açın demiştik.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Partizanlık her ülkede var. Bizde bazı insanların gözünü kör etmiş. Bizde iyi bir yazı yazmak için kendini yırtanlar kadar, kötü yazmak için kendini yırtanlarda olacak.
    Ama objektif makalelere ihtiyaç var. Salgının ilk başında demiştim. Şu salgın akademi dünyası için bir nimet. Araştırılacak farklı disiplinlerde (sosyoloji, uluslararası ilişkiler, mühendislik, tıp vs..) o kadar çok konu oluştu ki. Dünya çapında makaleler çıkabilir.

Sn egeli tıp konusunda hemen hemen tüm dünya bilgiye aç olduğundan hakem onayından geçmemiş her makale dünyada kabul gördü,o nedenle çok bilgi yayıldı ama maalesef tabi çoğu sağlıksız ve bilimsel temellerden yoksun oldu.Bizde olay partizanlık demeyelim de ne bileyim başka nedenlerle o makaleler denetleniyor diyeyim ve konuyu kapatayım sn egeli,yoksa yazacağım çok şey var da hoşgöreceğiniz nedenlerle beni mazur görün yazmasam daha iyi.Bizim hocaların kızdığı nokta ,bizde her zamanki hakem onayından geçen sağlıklı makalelere de sağlık bakanlığı bir nevi denetim getirdi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Adama forumda on troll gücünde.

Hakkını teslim etmek lazım.

Onun hakkından ancak british gelir.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn egeli tıp konusunda hemen hemen tüm dünya bilgiye aç olduğundan hakem onayından geçmemiş her makale dünyada kabul gördü,o nedenle çok bilgi yayıldı ama maalesef tabi çoğu sağlıksız ve bilimsel temellerden yoksun oldu.Bizde olay partizanlık demeyelim de ne bileyim başka nedenlerle o makaleler denetleniyor diyeyim ve konuyu kapatayım sn egeli,yoksa yazacağım çok şey var da hoşgöreceğiniz nedenlerle beni mazur görün yazmasam daha iyi.Bizim hocaların kızdığı nokta ,bizde her zamanki hakem onayından geçen sağlıklı makalelere de sağlık bakanlığı bir nevi denetim getirdi.
    Sizi gayet net anladım.
    Ama şunu yazayım. Normalde bilimin tadı farklı tezlerin çarpışması ile oluşur. Aslında bu denetim olmasa herkes yazsa, kelimeler değil bilim konuşsa daha güzel olur. Tarihte bilim adamları arasında bu konuda çok güzel atışmalar var.

O egeli ben değilim

Sayfa 906/1000 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •