Bu candan ercetin olmasa hayat cekilmez
Allahin azer bulbulune kalacaz...😘
Printable View
Bu candan ercetin olmasa hayat cekilmez
Allahin azer bulbulune kalacaz...😘
arkadaşlar, zaman zaman yazılıyor da lütfen burada kimse kimseyi millete onu aldırdın bunu aldırdın diye suçlamasın. burada sadece ve sadece düşüncelerimizi paylaşıyoruz, çoğu zaman da yanılıyoruz. kâr ettiğimiz kadar zarar da ediyoruz ki bu gayet normal. en baba borsacılar dahi zaman zaman zarar ederlerken biz kimiz ki her yaptığımız doğru olacak. ben tcd'nin yarısına yakınına satış verdim. belki gece tramp ve Erdoğan bir telefon görüşmesi yapıp 70 yıllık nato müttefikliğinin öyle kolay kolay bozulmayacpğını söyleyip bir ay sonra türkiyeye resmi bir ziyaret yapacağını söyleyecek ve cumayı yüzde 5 pirimle kapatacağız ya da tam tersi. kim bilebilir bunları? burada yazılanları sadece farklı fikirleri dinleme avantajı olarak alıp kendi akıl süzgecimizden de geçirdikten sonra karar vereceğiz. kimse kimseye şunu alın bunu alın demiyor. şu durumda ben desem ki, arkadaş yaşama sevincim kayboldu, 10. kattan atlayacağım, siz de mi atlayacaksınız? bakarsınız bu manyak kafayı yemiş herhalde, Allah yardımcısı olsun dersiniz ve benim yaptığımı yapmazsınız. ama akşama şöyle ağız tadıyla falanca yemeği yiyeceğim derim. o an bu fikir size de mantıklı gelir, bu akşam ben de o falanca yemekten yiyeyim diyebilirsiniz. bu işler böyledir. o yüzden burada vebal alma, millete şunu bunu aldırma muhabbetleri olması, gerçekten anlamsız. bol kazançlar dileğiyle
5,94 direncinin aşılıp aşılamayacağına dair adeta bir savaş var. aşılamazsa ilk etapta 90 altına doğru gevşeyip rahatlarız. aşılırsa sitrese devam.
Ustadim rica etsem bu tcd yi nerden bakiyorsun.bi link tablo flanmi var
Ben de 6 gun once tcd aldim bende baksa
m mahzuru yoksaASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.