Sayfa 907/1000 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. bende bütün fonları satıyorum tcdlere satış verdim hisse fonlarda veremedim saati kaçırdım.

Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Millete aldırdın TCD ve FID'i hepsi eksi yazıyor. Nasıl olacak bu işler maho
    Iyi olunca allahtan kotu olunca websterdan...

AİS aldıgım gibi sattım ,kira sertifikasıyla işim olmaz bir daha ,tcd devam

4. Satışlar hızlanmış Ben ACC'de pozisyon azaltmıştım Pazartesi ve Salı elimdekilerin yarıya yakını satmış oldum ACC dışında bişey satmadım

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Satışlar hızlanmış Ben ACC'de pozisyon azaltmıştım Pazartesi ve Salı elimdekilerin yarıya yakını satmış oldum ACC dışında bişey satmadım
    Satislar hizlandiysa fisek yakindir 😁

Pangaci anlik tcd fid nedir bakarmisin

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Pangaci anlik tcd fid nedir bakarmisin
    Anlık bakmanız için kopyalayın dedik üstadım ama siz yapmadınız. Hatta benim tel 4 gb, telefon eski 10 senelik diye birde bahaneler ürettiniz bahane üretme yerine kopyasını kaydetmeye çalışsanız şu an anlık olarak görebilirdiniz Hadi lafımızı da söyledik anlık ikiside pozitif TCD daha bir pozitif

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Anlık bakmanız için kopyalayın dedik üstadım ama siz yapmadınız. Hatta benim tel 4 gb, telefon eski 10 senelik diye birde bahaneler ürettiniz bahane üretme yerine kopyasını kaydetmeye çalışsanız şu an anlık olarak görebilirdiniz Hadi lafımızı da söyledik anlık ikiside pozitif TCD daha bir pozitif
    Syn admustafa tskru bir borc bilirim ama sende boyle yapiyorsan yaziklar olsun bizim fil in di bilenks kardesligimize
    Yaziklar olsun bilesik faizmi degilmi hesaplarimiza
    Yaziklar olsun yerde yattigim gunlere
    Yaziklar olsun sizinle ayni otelde kaldigim gunlere...😀

Sayfa 907/1000 İlkİlk ... 407807857897905906907908909917957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •