Muhtemel 3 sifir atilmis hali
:)
Printable View
20 yil kronik enflasyon ve enf+deval sarmalindan sonra 2000 lerin basinda surekli dusen ve faizleri de asagi ceken enflasyon ile salt parasinin faiz gelirinden gecinen buyuk kitle su sekilde sikayet etmeye baslamisti.
"80 lerde ve 90 larda enflasyon 50-70 bandinda gider gelirdi, biz de 70-90 bandinda faiz alirdik.
Yani ortalama %20 yillik kazanc vardi.
2000 lerin basindan itibaren bu dezenflasyon surecinde paramiza 3-5% puandan fazla gelir saglayamaz olduk. Biz, kucuk de olsa gecmiste birikitirdiklerimizle, birikimlerimizin destegi ile sabit gelirimize ekleyerek eskiden gecinebiliyorduk su anda gecinemiyoruz."
O gunler tekrar geri gelir mi bilemiyorum.
Syg,
altın haric 75 milyar dolar brut rezerv var dolar dusuyor yani hala yurtdısından kaynak bulunacak diye fiyatlıyor piyasa...neyse yarın haftasonu bu isler stres yapmaya gelmez...alın colugunuzu cocugunuzu dogru piknige :) kendim anadolu yakasında oturdugum icin ornek yakacık samandıra nisantepe piknik alanları kayısdagı ormanları atasehir botanik parkı adaların hepsi dudullu tepesi guzel agaclık ormanlık yerler ...adalar ve botanik park dısında mangalınızı yakın gitsin ..hemde deniz havası alim hem piknik dersen maltepe kaynarca sahil hattı...daha uzak sevenler icin yok hem denize girim hem mangalımı yakim dersen sile agva ...kendim agva yapıyorum mangalımı da yakarım orda denize de girerim sile kalabalık oluyor ..piyasalar biyere kacmıyor kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırın .
Ne oldu bu fed tutanaklarindan bisey ciktimi?
etab5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takke düştü,kel göründü.Binbir türlü numarayla gerçekleri saklıyorlardı...
http://www.bloomberght.com/haberler/...ramasini-yapti
Ben asıl KGF'lerdeki batıklar ortaya çıkınca ne olacak,onu merak ediyorum...
Faizler 25 olsun artık,DOLAR lobisinin ilacı FAİZ lobisi....