ENKAI daki sorun: ABD borsalarına çok yatırım yaptı..SP500 ralli olursa enkaı de gider.
Boş ver ENKAI ...Yerel-global akımı arkasına almış-alacak 100 kaplan gücünde lokomotifimiz var...hedef 8x:)
Printable View
ENKAI daki sorun: ABD borsalarına çok yatırım yaptı..SP500 ralli olursa enkaı de gider.
Boş ver ENKAI ...Yerel-global akımı arkasına almış-alacak 100 kaplan gücünde lokomotifimiz var...hedef 8x:)
bugün isteseydi realizasyon için argümanları vardı görmezden geldi ,CDS nin yükselmesi ,ABD not indirimi 10 yıllıkları kasımdan bu yana en yüksek seviye 4.09 a taşıdı nitemin abd/avrupa borsalarında etkisini göstermeğe başladı ..2. enflasyon üstü faizli süper bono hikayesi benjamini dolaylı yoldan baz hesabıyla endekside etkileyebilir . bu 3 gelişmeyi bugün es geçmesi yarın öbürgün hatırlamayacağı anlamı çıkmaz .benim salı sabahı paylaştığım 6850 -6830 u 100 beklentimde bir sapma yok . olur veya olmaz
İnsanlar güneş panellerinin çevre için iyi olduğunu düşünüyor ama değiller. Toksik ağır metallerden yapılırlar ve geri dönüştürülmezler. Çoğu Çin'de kömürle yapılıyor ve IPCC'nin düşündüğünden 3 kat daha fazla CO2 üretiyor. Ve diğer enerji kaynaklarından 300-600 kat daha fazla toprağa ihtiyaç duyarlar.
https://twitter.com/shellenberger/st...65170943614977
Bu Solar enerjiler ne zaman solacaklar?(20-25 yıl ömürleri var)
YTD
Şahit abiyi dinleseydim şuan benim mahdum genç yaşta köşeyi döndüydü, asels yerine gittik petkim aldırdım çocuğa, bugün bana dedi ki. Baba sen bu işten gram annamıyon didi
Şahit ne derse al at kenara, herif fena azgun buğa, ben ayugillerden olduğum için nerde suyuniçinde var onu seçer bulurum :he: