Basit usul bizim icin avantajli degil diye biliyordum...son kararlara yonelik buradaki ustadlarin bir yorumu cok makbule gecerdi..
Printable View
Basit usul bizim icin avantajli degil diye biliyordum...son kararlara yonelik buradaki ustadlarin bir yorumu cok makbule gecerdi..
kottan cikmama karari alinmis
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en gec 28 agustos birlesme gerceklesecek
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9825fa2411.jpg
Hiç satım yok her kademe de alım yapmışlar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar, genel kurul tutanaklarını kontrol amaçlı imzalamak için bir arkadaşımızla beraber 17.30 kadar salondaydık.
Toplantı kısa sürdü
Kottan çıkmıyacaklarını açıkladılar - şahsi fikrim bu bilinçli kipa yatırımcısı nın zaferidir
SPK sanırım taş koydu bunlarda vazgeçti.
MART ayında açıklanacak 2017 sonu bilançoları na göre kolaylaştırılmış usulde birleşme olacak
Genel kurul olmayacak bize hem migros hissesi hemde seçimlik nakit önerecekler.
Buda engel Ağustos sonu bitmek Zorunda tebliğe göre, umarım daha erken Mayıs gibi sonuçlansın.
Bunun dışında pek bir konu konuşulmadı
Yeter diyerek bir an önce terk ettiler
tahtada hareket başladı sonra
Özetle önümüzde Mart ayı gelecek 2017 bilançolarına göre bir değerlendirme yapılacak sonra kolaylaştırılmış usulde birleşme gelecek umarım çıkacak rakkam herkesi mutlu eder
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pztsi ne olur sizce tavan olur mu
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek eklemek istediğim nokta şudur
Hepimiz biliyoruz ki bizlerin elindeki 27.000.000 lot dışında ki 23.000.000 lot migros taşeron larının elinde.
Bu kadar lot sahipleri genel kurula katılmayacak imkanı yok
Peki 2.56 ile Kottan çıkacağız diyen yönetim tahtada panikle ve baskı işe fiyatı 2.56 ya çekti ve buradan rant kazandı.
PAZARTESİ kapa düşen Kottan kalma haberi umarım tahtayı daha yukarılara taşır
Tahtadaki oyuncuların ne yapmak istediğine bağlı, mal toplamak isterlerse artması şart
Artık 4 lü rakamları telaffuz etmemiz gerekiyor bence
Bu öncelikle onların bakışına kalmış
Carrefour kiler de basit usulde olmuş ama o uzman raporunda 3 farklı hesaplama ve oranları vardı
Yani herşey kalem.ucunda bitiyor
Sonuçta konsolide bilanço ya göre maalesef migros oranlanacak % 96.25 onlar da
Ama 4 ün üzerinde olacağı bence kesin
Umarım son ay bilanço sunu stokta la şişirmezler daha önce yaptılar zira
günlük pasta paylaşabilirmisiniz.tşk
Hissede 8.000 küçük yatırımcı var duyduğum kadarıyla. SPK 8.000 kişiyi karşısına alamaz.Bu gün bile hissede baskı vardı.Güzel şeyler olacak.Y.T.D dir
Ek 14598.....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...08b66db67a.jpg
Kolaylaştırılmış biçimde birleşme yüzde en fazla %10 .olması durumunda
spk bu konuda özbal baya sıkıntı çıkardı özbal -erciyas holding birleşmesin de birleşme oranı adil bulmadı bildigim kadar üç rapor hazırlandı 0.29-0.30 en son 0.40 kadar çıktı ama birleşme onay alamadı
Şirketimiz'in 04.08.2017 tarihli Özel Durum Açıklaması'nda da ifade edildiği üzere, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.07.2017 tarihli ve 2017/27 sayılı bülteninde yayınlanmış olan kararı üzerine, yeni bir uzman kuruluş raporu hazırlatılarak Sermaye Piyasası Kurulu'na iletilmiştir. Ancak bununla birlikte, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 04.08.2017 tarihli ve 2017/28 sayılı bültende de görüleceği üzere,aşağıdaki şekilde,
"Payları Borsa İstanbul A.Ş. (Borsa) Ana Pazar'da işlem görmekte olan Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş.'nin aktif ve pasifiyle birlikte bütün halinde halka kapalı Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. (Erciyas Çelik) tarafından devralınması suretiyle Erciyas Çelik bünyesinde birleşilmesi için hazırlanan duyuru metnine Kurulumuzca onay verilmesine ilişkin olarak alınan Kurulumuzun 28.07.2017 tarih ve 29/998 sayılı Kararı'nda belirtilen şartların yerine getirilememiş olduğu dikkate alınarak, birleşme başvurusunun birleşmeye esas alınacak yeni finansal tablolar üzerinden ve birleşme oranının adil ve makul olduğuna ilişkin tereddüt bırakmayacak şekilde hazırlanan bir uzman kuruluş raporu ile başvurulması halinde yeniden değerlendirmeye alınabileceğinin birleşmeye taraf şirketlere bildirilmesine"
karar taktir edilmiştir.
Arkadaşlar spk migros kottan çıkamazsın demistir yandaşlarda 30-31.01.2018 ister istemez kağıt aldılar 3.35 e kadar çıkarttılar burdan belliydi anlamalıydık bu süprizi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8ef78c73d6.jpg
Kapalı odada 150 bin lot alınmış
SPK, ky haklarını korudu. özbal -erciyas holding birleşmesin de birleşme oranı adil değil dedi.SPK, Kipa-Migros da aynı durum olmaması için kipa ky koruyacak.
Ptesi kac acmasini beklersiniz??
Ytd
bana göre 3.5 tl civarında denge bulur birleşme oranına gelene kadar 12 mart Migros bilanço için son gün.
Carfursa süreç
21 ekim birleşme açıklaması
23 ekim spk ya başvuru
27 kasım spk onayı
29 aralık 2015 de hakim ortak carfursa genel kurul
31 aralık günü tescil işlemi
70 günde sonuçlanmış migros isterse haziran sonu bu iş biter
Ky nın cirpinisi 3.5 olması için mı? Bence fiyat olara çok cimri bir rakam telaffuz etmişsiniz spk ky yanında olacak ise ve bunun kokusunu ağalar alırsa fiyat bambaşka olur. Tabii siz de haklı olabilirsiniz ama ben 3.5 lirayı çıkmaz buluyorum...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
5 Kipa 1 Migros bu olacak diyorum ben. Migros un %15-20 gibi bir rakam olacak yani o zaman ki Migrosun fiyatı önemli. Sonrası için Migros u beklemek gerek oda zıplayacak ileri doğru bahsetmiştim bunlardan. Kısa sürede paralarımızı almamız dileğiyle.
Hayırlu sabahlar arkadaşlar ben 15,16 lardan birleşme olacak diyorum her iki şirketin piyasa değerini ve öz sermayelerini kıyaslanarak hesaplanarak genelde birleşme oranları belli olur geçmişte birçok örnekleri var eski yazılarda da hesaplamalar bazı arkadaşlar tarafından net bi lekilde yapılmış
Yatırım tavsiyesi değildir
1Kipa 2Migros Hadi olmadı diyelim
1Kipa 3Migros olur diye düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir
Ek 14603
Foto göndermeye çalıştım
ACEMŞAH üstad daha önce paylaşmıştı bu durumu, ayrıca KY nin hakkı verilmezse MASAK lık bir durum olarak belirtmişti. Genel kurula katılamadık..Katılan arkadaşların paylaşımları son derece önemliydi, çok teşekkür ediyorum kendilerine
Gima carfoursa birlesmesindeki gibi bişey olmaz inşallah. ..sesli düşündüm tabi ,ondan farklı bir işlem sözkonusu mu bilmiyorum
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Defter değerine göre de piyasa değerine göre de kipa kârlı çıkcak sonuçta anladığım bu birleşmeden
pazartesı ne olur
3.50 seviyelerinde fincan kulp yapar yada aylık grafikteki flamayı tamamlar diye düşünüyorum tabiki sadece tahmin
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tarihi nerden buldunuz. O kadar surmez bence haziranda biter en gec
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar kendi mallarını alıp sattılar cuma günü. Baktılar kendi satış emirleri de satılıyor yukardan verip aşağı düşürdüler. 3.22 den satış girdim. Baktım yukarı geliyor benim lotları almak için hemen emir düzeltme yaptım 1 lot. Olarak sonra tekrar aşağı saldılar. Hayırlısı olsun her şeyin
Tam tersi yazılacaktı yanlış yazmışım lakin bunda fena olmazdı hani
bu haber bukdar lumluda madem tepeden neden 20 kademe asagı kapatı pekı kı pazartesı dowdan dolayı sert satıs gelebılırdı
Adamların kendi malları alışta var satışta da.. Baktılar satıştakiler de alıcı başkaları tarafından karşılanıyor sonra aşağı sürdüler..