Sayfa 454/852 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 3,625 - 3,632 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. 1Kipa 2Migros Hadi olmadı diyelim
    1Kipa 3Migros olur diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir
    Son düzenleme : semirler; 03-02-2018 saat: 08:59.

2. Ek 14603
    Foto göndermeye çalıştım

3. Malvarlığı ile alakalı birleşmede etkisi olabilecek arada satılanlar varEk 14604
    Ek 14605

İsteyen olursa 125 sayfalık pdf de var gönderebilirim
    3 senedir bekliyorum yeter artık birileri kalkıp yok satın şöyle olacak böyle olacak demesin, şirketin içini dışını herşeyini öğrendik yeter)

4.  Alıntı Originally Posted by semirler Yazıyı Oku
    malvarlığı ile alakalı birleşmede etkisi olabilecek arada satılanlar var[attach=confıg]14604[/attach]
    [attach=confıg]14605[/attach]

isteyen olursa 125 sayfalık pdf de var gönderebilirim
    3 senedir bekliyorum yeter artık birileri kalkıp yok satın şöyle olacak böyle olacak demesin, şirketin içini dışını herşeyini öğrendik yeter)
    katılıyorum buradan fiat telafuz etmeyin biz migros istiyoruz
    " Hedefine ulaşamadığında yapman gereken hedefe giden yolu değiştirmektir, hedeften vazgeçmek değil."

Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Selam arkadaslar..

benim portfoyde ana hissem asuzu... biraz derimod um var ve cok azda kipam var
    kipayi alis nedenimi asuzu sayfasinda da yazmistim patronun asuzuda takozluk yapmasina uyuz oldugumdan dolayi kipa aldim..Cunku patron kipanin hepsini almak istiyor.
    inceleme sonucunda da 2 lot kipa ya 1 lot migros degisim oraninin olabilecegini gordum zaten bunu da kipa sayfasina yazmistim..
    kipada olay artik piyasa degil...
    kipadaki olay patron ile migros degisim savasidir..
    kipaci kardeslere tavsiyem patron 5 liraya da yukseltse... borsadan toplamak icin trader bile tutsa kapatin ekranlari
    migros degisimini bekleyin derim...

hepinize bol kazanclar..

Alıntı Originally Posted by semirler Yazıyı Oku
    1Kipa 2Migros Hadi olmadı diyelim
    1Kipa 3Migros olur diye düşünüyorum.

Yatırım tavsiyesi değildir
    ACEMŞAH üstad daha önce paylaşmıştı bu durumu, ayrıca KY nin hakkı verilmezse MASAK lık bir durum olarak belirtmişti. Genel kurula katılamadık..Katılan arkadaşların paylaşımları son derece önemliydi, çok teşekkür ediyorum kendilerine

6. Gima carfoursa birlesmesindeki gibi bişey olmaz inşallah. ..sesli düşündüm tabi ,ondan farklı bir işlem sözkonusu mu bilmiyorum

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Defter değerine göre de piyasa değerine göre de kipa kârlı çıkcak sonuçta anladığım bu birleşmeden

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. pazartesı ne olur

Sayfa 454/852 İlkİlk ... 354404444452453454455456464504554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •