http://uzmanparam.milliyet.com.tr/ka...dirim/1442330/
Belki bu pencereden görürsünüz, nedense bedelli haberleri sizde stres yaratıyor!?!
Printable View
http://uzmanparam.milliyet.com.tr/ka...dirim/1442330/
Belki bu pencereden görürsünüz, nedense bedelli haberleri sizde stres yaratıyor!?!
Sorgulamaz; Gerek yoktu çünkü diğer yazılanlar tamda patron düşmanlığı adı altında çok pardon Feyyaz Bey düşmanlığı adı altında kamuflaj edilip tahtada çevrilen işler için çok uygundu o ara . Zaten bu topicde yaptıkları çoğu şey menfaat uğruna yapılan yalan dolan atmasyon olduğu için hiç sorun edilmedi.
1.Kurum isimleri de kullanarak HOCA ya bir soru sordum.Hoca o gün bugündür kayıp cevap gelmedi.
2.Kurum isimleri verip ortaya bir soru sordum ; Burada sabah akşam mav.l okuyanlar tek kelime edemedi.
Neden?
En acısı da ne biliyormusunuz adamlar yatırımcıyım ayağına burada milletin gözünün içine baka baka tahtada her h.ltı yedi-hala yiyor.Ha sorarsanız onlar yatırımcı dostu ben patron yalak.sıyım.Ama kazın ayağı hiç öyle değil.
Hakli olabilirsiniz fakat adam olan, patron olan, sirket yonetiyorum diye gecinen kendi sirketinin tahtasini basi bos birakmaz...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle katılıyorum hocam
Ayrıca şirketide yönetimiyor. Sen giit dünyanın parası ile yeni fabrika kur ama üretimi durdur neymiş yeterli stok varmış
Ürettiğin ürünü satamıyorsan demezler mi bu fabrikayı niye kurdun
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın,
1-Afyon Bedelli ben foruma yazı yazdığımda henüz açıklanmamıştı. Açıklama saatlerine bakınız. Sermaye tavanını artırmak ayrı,
bedelli arttırmak ayrı.
2-Beddelli artırımı az hissesi olan az payla katılacak çok hissesi olan çok payla katılacak asıl yeni bir kur atağı olursa;
asıl bizden daha çok payı hissesi olanlar düşünsün,
Bu saatten sonra yumurta olacak mı ona bakalım hangi tavuktan olduğu önemli değil.
Mevcut yönetim eğer tahtada bir dolaplar dönüyorsa bunu çözemiyorsa dükkanı kapatma zamanı gelmiştir.
Eskisinden kim hayır gördü belki yenisinin herkese bir faydası olur.
Birileri olur olmaz b.k atanlarda hisseleri takip etsin....o ne demek istediğimi anladı.
ytd.
Saygılar,
Bir şey diyemem belki tecrübe ile tahmin etmiş olabilir.
Bazılarının YD ile yaptığı gibide olabilir.
Ama BATI da bizim gördüğümüz ya kendileri satacak ya banka satacak duruma doğru gidiyor.
Olmadı YTK AZINLIK hakkımızı kullanırız. Şirketi bariz hatalarla zarara soktuğunu mahkeme karar verir.
Yönetimde olanların SİGORTASI vardır herhalde. kitapta yazmışlar.
KAP ta bir yatırımcı açmış olduğu dava diye... Söke ve batı da....
İstediğimizi alabilecek miyiz. Yüce Türk adaleti karar verir.
ytd.
Saygılar,
YKB yönetim kurulu başkanı....YKB banka ne alaka ....
Ben izmirliyim...hemde 100 yılın üstünde ...bana bu tip haberler gelir...ayrıca senle polemiğe girmem....Allah yolunu açık etsin...
Birde o toplantılarda bütün aileler olur....bu demektir ki bu bilgileri enaz 50 kişi bilir....
Herkes Feyyaz Bey'e söyleniyor. MEHMET MUSTAFA BÜKEY YKB var.
Biz hisse geri alım kararı aldık 5 milyon TL bunu neden uygulamıyoruz.
YKB toplantıda sormuyor mu? Kitap ta zaten konu etmiş etkinliğinin bir yere kadar olduğunu şirketlerin duygusal
bağlar yüzünden doğru karar veremediğinden.
ytd.
Saygılar,
İmtiyazli.... yoksunlari gunaydin.
Yukaridaki haber muthis....bizim capsizlar firinlari hemen acsinlar gari.
Urettigi mali maliyetinin altina satabilen bir kurum icin buyuk bir pazar olur....hic olmazsa hayir duasi alirlarda....kefaretlerini azar azar oderler....gerci ...bence gunluk kazandiklari vebali odemez ama ...
Bir yatirimcinin lafindan..... gelismelerden butun ailelerin ....irili ufakli... haberi ve katkisi oldugunu ogrendik. Bu durum vahimiyeti dahada arttiriyor.....biz uc bes hakim aileye kiziyorduk...bu kadar basiretsiz olunurmu diye... bunlarin tumunun beyni sulanmis....kriz geliyorum derken .... sektor yavaslarken bunlarin hepsi kis uykusundaymis anlasilan... Hepsini ne kadar muhabbetle ansak azdir.
Niyetiniz akibetiniz olsun....
Aldiginiz maaslarda bogazinizda dugumlensiz .... yoksunlari.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satılacak hisse bsoke bence oraya dikkat etmek gerekir...zira orada yaklaşık 1 aydır 1 tl kademesinin biraz üstünde 1,02-1,03 gibi devamlı yazılan 2 milyon lot satış var...bu hissenin burada kalmasını isteyenler tarafından yazılıyor...bu da işlem fiyatının 1 tl ler civarında oldugunu gösteriyor...tabii ki bu söylediğim b grubu hisseler için...A grubu daha değişik olabilir.......başka hisselerde geçmiş yıllarda yapılan satış birleşme gibi işlemler öncesi hisselerde yaşanan hareketlerin izlenmesine dayanarak yapılmış bir yorum.
Bence orada bedeli yapılmasını engelleme girişimi var gibi. Batıda yap bedellini demek istiyor. Ama Batıda bedelli yapması Patronların elini cebine atması anlamına gelir.Buna itiraz eden YÖNETİM de söz sahibi çok ortak olacaktır.
Yakında bir varlık satışı ve bankalarla vade uzatımı ile anlaşmadan başka çıkar yolu yok, sürekli kredi takla artırmak nereye kadar.
ytd.
Saygılar
Hayır bu kredi yapılandırmasına gitseler bu borsa değeri ile kredileri yapılandırabileceğini mi sanıyorlar.
Sonra hisseyi yükseltmek için ne yapacaklar merak içindeyim. Konuya hakim değiller.
ytd.
Saygılar
Sayin Cari bunlarin kafasi herturlu dolambacli yola calisir. Bu konuda hafife almayin mirasyedileri....
carsaf carsaf beyanatlar reportajlar
arsivde duruyor....patlatirlar bir uydurma haber....pazarlamacilarda verir gazi....hoppa uygun fiyat olusur.
Ama bu bilancolarla dogru fiyat olurmu bilmem....Bilanco deyince birkac gun kaldi....
Birde bunlar zaten 13 senede herturlu
dalavereyi ogrendiler....elit ve nitelikli dolandirici oldular....yatirimci ve ortaklara Allah selamet versin.
Bilancoyu aciklansin ....yapilandirma kurtarirmi yoksa “50K 1+1...80K 3+1”
e dogru yol mu alirlar goruruz.
Sayın Kyno,
İzmir büyük köy her şey çok çabuk duyuluyor. Söylentiler hat safa da. İhtiyaç vardı Fabrikayı satmaya çalıştın satamadın. Her halde fabrikayı satma nedenin nakit sıkışıklığından başka bir şey, ya da faaliyet değiştirdiğin için değil.
Bilançodan bir umut kendileri bile beklemiyor.
AZINLIK HAKLARINI herkes iyi çalışsın. Bu işlerin çözümünü SANKO bile GK mesajı verdi.
Bize de birileri istediğinizi alabilecek misiniz dendi ,biz anlamadık.
Bizim için belki hayırlısı bu olur.
ytd.
Saygılar,
Ben bu sirketin bu zihniyetiyle kolay kolay duzelecegini sanmiyorum oncelikle bunu belirtmek istiyorum...kafama takilan bir soru var bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim... bankalara olan borc odenmezse ve banka teminat gosterilen mulke haciz koyarsa ne kadar sure icerisinde banka haczedilen mulku satabilir yada haciz islemini sonrasinda neler olabilir...tsk ederim...
[QUOTE=miper;3877654]Ben bu sirketin bu zihniyetiyle kolay kolay duzelecegini sanmiyorum oncelikle bunu belirtmek istiyorum...kafama takilan bir soru var bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim... bankalara olan borc odenmezse ve banka teminat gosterilen mulke haciz koyarsa ne kadar sure icerisinde banka haczedilen mulku satabilir yada haciz islemini sonrasinda neler olabilir...tsk ederim...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUO
Arkadaş sen rahat ol boyle bısey olmaz .
[QUOTE=Ahmet uzal;3878860]Ben boyle olacagi icin uzulmem sevinirim...beni yanlis anladiniz...bunlar zorun topuzuyla birsey yapacaklar...
Benden daha fazla uzulecekleri dusununce...
İmtiyazli .... yoksunlari gunaydin.
Bu saatten sonra cirpindikca dahada batacaksiniz...onun icin isi uzatmayin
derim....ky ve ortaklar 13 senedir birseyler olacak zannetti sabretti ....
ama gelinen nokta tam bir fecaat.
Satin kurtulun yada tasviye edin kurtulun....sanayicilik uretim sizin neyinize....Allahin ham topragini bile bicimlendirim satamadiniz yaw.
Yeniden yapilandirmada isi cozmez...
Cimentodan bu basiretsizler para kazanamaz. Arsa ya odaklanin belki bir kac kurus kazanirsiniz.
“50 K 1+1....80K 3+1”
Niyetiniz akibetiniz olur insallah.
Lİman' ı satarlarsa gelen para ile SÖKE de rahatça bedelli yaparlar. Biz de duyuyoruz bir takım söylentileri. Limana alıcı çıkabilir.
Tabi ki fiyat önemli. Bu kriz ortamında alan taraf para kazanan yere yatırım yapacaktır. Ya da ihtiyacı olması gerekir.
En rantabıl olanı bence 3 HES i satmak.
Ytd.
Saygılar
Tabı canım yenı revıze ettıklerı fabrıkayı neden satsınlar
Aslinda bu mesajı sildim.zira teyite muhtaç..fiyat 100 milyon USD civarı deniyor...Liman bence grubun eniyi yatırımı ...ve gece satarlar..ama satilmali mi. Yılda 50 milyona yakın para kazanan iştirak...
Satılırsa sermayesi limanın yanlış hatırlamıyorsan 57 milyon TL olarak biliyorum. Defter değerinin çok çok üzerinde bu grupta
cevherler olduğunu bilen biliyor. Piyasada öğrenmiş olur. En azından bu saçma fiyatlama işlemine bir son verilmiş olur.
Fiyata olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Ama stratejik olarak altın yumurtlayan tavuk misali liman....
Şu an onları düşünecek durum yok gibi....
Hayırlısı Bilançoda küçükte olsa bir iyileşme bekliyorum 2019/06 ya göre ...
ytd.
Saygılar.
Sayin Cari bunlar satisa en rahat satilacakdan....limandan...baslarlarsa
ben tasviye isleminin basladigini anlarim. Ayrica Limani satarlarsa bu
satis cok su goturur. Ama bu .... yoksunlarindan her sey beklenir... para kazanmaktan baska...
Gostere gostere hem sogusluyorlar hemde deversizlestirmeye devam ediyorlar. Bilancoda faaliyet karina bakacagiz....birde Bsoke den mal alip satis varmi....
Tek umit arsalar bu capsiz mirasyedilerin...o da kuruculardan kaldigi icin.
Niyetleri akibetleri olsun...
Belki de işletim hakkı vs. satılır.?
Bu iş kafama yattı, birinin paraya ihtiyacı var, diğerinin LİMAN a,
birin de para var, diğerinde yok. Tencere kapak misali bu iş olur mu olur.
Hadi hayırlısı....
Ytd.
Saygılar,
https://www.batiliman.com.tr/depo
https://www.batiliman.com.tr/liman-bilgisi
sanki satılığa çıkarmış gibi ince ince detayları mevcut. Mali raporlar verilirken bu denli detay ne hikmetse ticari sır oluyor.
Pazarlamacılar bunları görmüyor mu:)
toplam liman saha alanı 238.450 metre kare
ytd.
Saygılar,
Ortalama m2 si yuz kusur TL den yeniden degerlemede gosterilmisti !?
Degersizlestirme uzmanligi ... nitelikli dolandiricilik konularinda cok basarililar cok.
Yazik.....
http://www.gunaydinaliaga.com/limasa...iyat-2242h.htm
45,2 milyon usd alınmış. iskele uzatma yatırım ı+ kapalı antrepolar+alınan ilave arsalar+şu anki cazip durumu ile kaça satacaklar bakalım?
ytd.
Saygılar,
Ek 23652
.........
[QUOTE=miper;3879021]Bilanço zaten SOS veriyor ve bir varlık satmaya mecbursunuz diyor...Ciddi miktarda bir zam ihtiyacı var ancak iç piyasa o kadar kötü ki bırakın zammı zararına satmaya bile razı gibi herkes, ihracat tarafı iyi başlamıştı ancak şu an o taraftada ciddi rekabet var fiyatlar ortalama 2018 e göre yüzde 15 daha düşük...Büyük resime bakınca varlık satışı kaçınılmaz görünüyor ancak mesele neyin satılacağı? Günü kurtarmak mı tercih edilecek yoksa radikal bir karar ile sorun köktenmi çözülecek,şu konjonktür de en değerinde gidecek varlık tabiki liman ancak liman satılırsa her türlü hata olur bence.
Alintilar yanlis cikiyor....forum yetkilisi duzeltmeli...
Sayin Ahmet uzal dediginiz gibi kesin ilham aliyorlardir....bu ilham perisi deniz cok guzel yuzmeye devam ediyorum sizde fazla dert etmeyin diye yatirimciya akil veriyordu.
Simdide yine ahkam kesiyor.
Insan once vicdan sahibi olacak...
Patron saksakcilari.....yazik.
Bilanco ya hic deginmeyelim tam bir fecaat....Vay benim beton tesislerim
vay....bu mirasyedilerin isi degil artik
tam tescillendi. Simdi fabrikayi alacak bir yarim akilli bulmalar lazim.
Niyetiniz akibetiniz olsun ....
İmtiyazli .... yoksunlari.