Sayfa 451/597 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    %300 bedelli artışı göremedim Sermaye tavanın artırmışlar.Tabi ki hazırlık olabilir.Afyon bedelli yaparsa çimsa %50 verecek;
    parron cebinden bir şey çıkmayacak ama BATI bedelli yaparsa patronlar cepten para çıkışı demek, o yüzden ben BATI da
    BEDDELLİ ARTIRIMINI hayal olarak görüyorum. Minik bir tutar belki.?

Ytd,
    Saygılar,
    http://uzmanparam.milliyet.com.tr/ka...dirim/1442330/
    Belki bu pencereden görürsünüz, nedense bedelli haberleri sizde stres yaratıyor!?!

2.  Alıntı Originally Posted by tam35 Yazıyı Oku
    artık ok yaydan çıktı.....bsoke satılmazsa liman satılır o satılmazsa enerji satılır hiçbiri satılmazsa btçim satılır...zira ortaklar sermaye arttırmı yapmayı kabul etmediler...ve ykb da o zaman söke yi satarım dedi.ve kabul ettiler....o olmaz ise diğer iştrakler olur....ha hiç bir şey olmaz ise tek çare kalır...fabrika söke ye taşınır....arazi degerlendirilir o borç yine kapatılır.....
     Alıntı Originally Posted by tam35 Yazıyı Oku
    bsoke satışa çıkmadan önce ykb sermaye arttıralım önerisini sundu...fakat hiçbir ortak bunu kabul etmedi.ve başkan o zaman iştirak satmak zorundayız dedi ve bsoke de karar kıldılar....yani ortakların cebinde akrep var...kavgasız günler dilegi ile.....
     Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Geçende yazdınız kimse sorgulamadı! Batı ile Ykb nin ne alakası var acaba? Krediler Tskb ve İş bankası ağırlıklı kullanıldı, lütfen şu Ykb olayını izah etsenizde bizde bilgilensek.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/423430
    Sorgulamaz; Gerek yoktu çünkü diğer yazılanlar tamda patron düşmanlığı adı altında çok pardon Feyyaz Bey düşmanlığı adı altında kamuflaj edilip tahtada çevrilen işler için çok uygundu o ara . Zaten bu topicde yaptıkları çoğu şey menfaat uğruna yapılan yalan dolan atmasyon olduğu için hiç sorun edilmedi.

1.Kurum isimleri de kullanarak HOCA ya bir soru sordum.Hoca o gün bugündür kayıp cevap gelmedi.

2.Kurum isimleri verip ortaya bir soru sordum ; Burada sabah akşam mav.l okuyanlar tek kelime edemedi.

Neden?

En acısı da ne biliyormusunuz adamlar yatırımcıyım ayağına burada milletin gözünün içine baka baka tahtada her h.ltı yedi-hala yiyor.Ha sorarsanız onlar yatırımcı dostu ben patron yalak.sıyım.Ama kazın ayağı hiç öyle değil.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sorgulamaz; Gerek yoktu çünkü diğer yazılanlar tamda patron düşmanlığı adı altında çok pardon Feyyaz Bey düşmanlığı adı altında kamuflaj edilip tahtada çevrilen işler için çok uygundu o ara . Zaten bu topicde yaptıkları çoğu şey menfaat uğruna yapılan yalan dolan atmasyon olduğu için hiç sorun edilmedi.

1.Kurum isimleri de kullanarak HOCA ya bir soru sordum.Hoca o gün bugündür kayıp cevap gelmedi.

2.Kurum isimleri verip ortaya bir soru sordum ; Burada sabah akşam mav.l okuyanlar tek kelime edemedi.

Neden?

En acısı da ne biliyormusunuz adamlar yatırımcıyım ayağına burada milletin gözünün içine baka baka tahtada her h.ltı yedi-hala yiyor.Ha sorarsanız onlar yatırımcı dostu ben patron yalak.sıyım.Ama kazın ayağı hiç öyle değil.
    Hakli olabilirsiniz fakat adam olan, patron olan, sirket yonetiyorum diye gecinen kendi sirketinin tahtasini basi bos birakmaz...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by miper Yazıyı Oku
    Hakli olabilirsiniz fakat adam olan, patron olan, sirket yonetiyorum diye gecinen kendi sirketinin tahtasini basi bos birakmaz...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kesinlikle katılıyorum hocam

Ayrıca şirketide yönetimiyor. Sen giit dünyanın parası ile yeni fabrika kur ama üretimi durdur neymiş yeterli stok varmış
    Ürettiğin ürünü satamıyorsan demezler mi bu fabrikayı niye kurdun

Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Günaydın,
    1-Afyon Bedelli ben foruma yazı yazdığımda henüz açıklanmamıştı. Açıklama saatlerine bakınız. Sermaye tavanını artırmak ayrı,
    bedelli arttırmak ayrı.
    2-Beddelli artırımı az hissesi olan az payla katılacak çok hissesi olan çok payla katılacak asıl yeni bir kur atağı olursa;
    asıl bizden daha çok payı hissesi olanlar düşünsün,
    Bu saatten sonra yumurta olacak mı ona bakalım hangi tavuktan olduğu önemli değil.
    Mevcut yönetim eğer tahtada bir dolaplar dönüyorsa bunu çözemiyorsa dükkanı kapatma zamanı gelmiştir.
    Eskisinden kim hayır gördü belki yenisinin herkese bir faydası olur.
    Birileri olur olmaz b.k atanlarda hisseleri takip etsin....o ne demek istediğimi anladı.

ytd.
    Saygılar,

6.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    Günaydın,
    1-Afyon Bedelli ben foruma yazı yazdığımda henüz açıklanmamıştı. Açıklama saatlerine bakınız. Sermaye tavanını artırmak ayrı,
    bedelli arttırmak ayrı.
    2-Beddelli artırımı az hissesi olan az payla katılacak çok hissesi olan çok payla katılacak asıl yeni bir kur atağı olursa;
    asıl bizden daha çok payı hissesi olanlar düşünsün,
    Bu saatten sonra yumurta olacak mı ona bakalım hangi tavuktan olduğu önemli değil.
    Mevcut yönetim eğer tahtada bir dolaplar dönüyorsa bunu çözemiyorsa dükkanı kapatma zamanı gelmiştir.
    Eskisinden kim hayır gördü belki yenisinin herkese bir faydası olur.
    Birileri olur olmaz b.k atanlarda hisseleri takip etsin....o ne demek istediğimi anladı.

ytd.
    Saygılar,
    Ne yani sayın Kyno incider mı yaptı diyorsunuz, adam yazmış kaç saat önceden, ama olabilir Uşak Afyon yakın belki haber daha önce gitmiştir 😀

7.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Ne yani sayın Kyno incider mı yaptı diyorsunuz, adam yazmış kaç saat önceden, ama olabilir Uşak Afyon yakın belki haber daha önce gitmiştir 😀
    Bir şey diyemem belki tecrübe ile tahmin etmiş olabilir.
    Bazılarının YD ile yaptığı gibide olabilir.
    Ama BATI da bizim gördüğümüz ya kendileri satacak ya banka satacak duruma doğru gidiyor.
    Olmadı YTK AZINLIK hakkımızı kullanırız. Şirketi bariz hatalarla zarara soktuğunu mahkeme karar verir.
    Yönetimde olanların SİGORTASI vardır herhalde. kitapta yazmışlar.
    KAP ta bir yatırımcı açmış olduğu dava diye... Söke ve batı da....
    İstediğimizi alabilecek miyiz. Yüce Türk adaleti karar verir.

ytd.
    Saygılar,

8. YKB yönetim kurulu başkanı....YKB banka ne alaka ....

Sayfa 451/597 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •