Originally Posted by
tam35
artık ok yaydan çıktı.....bsoke satılmazsa liman satılır o satılmazsa enerji satılır hiçbiri satılmazsa btçim satılır...zira ortaklar sermaye arttırmı yapmayı kabul etmediler...ve ykb da o zaman söke yi satarım dedi.ve kabul ettiler....o olmaz ise diğer iştrakler olur....ha hiç bir şey olmaz ise tek çare kalır...fabrika söke ye taşınır....arazi degerlendirilir o borç yine kapatılır.....

Originally Posted by
tam35
bsoke satışa çıkmadan önce ykb sermaye arttıralım önerisini sundu...fakat hiçbir ortak bunu kabul etmedi.ve başkan o zaman iştirak satmak zorundayız dedi ve bsoke de karar kıldılar....yani ortakların cebinde akrep var...kavgasız günler dilegi ile.....

Originally Posted by
EKSİPNOS35
Geçende yazdınız kimse sorgulamadı! Batı ile Ykb nin ne alakası var acaba? Krediler Tskb ve İş bankası ağırlıklı kullanıldı, lütfen şu Ykb olayını izah etsenizde bizde bilgilensek.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/423430
Sorgulamaz; Gerek yoktu çünkü diğer yazılanlar tamda patron düşmanlığı adı altında çok pardon Feyyaz Bey düşmanlığı adı altında kamuflaj edilip tahtada çevrilen işler için çok uygundu o ara . Zaten bu topicde yaptıkları çoğu şey menfaat uğruna yapılan yalan dolan atmasyon olduğu için hiç sorun edilmedi.
1.Kurum isimleri de kullanarak HOCA ya bir soru sordum.Hoca o gün bugündür kayıp cevap gelmedi.
2.Kurum isimleri verip ortaya bir soru sordum ; Burada sabah akşam mav.l okuyanlar tek kelime edemedi.
Neden?
En acısı da ne biliyormusunuz adamlar yatırımcıyım ayağına burada milletin gözünün içine baka baka tahtada her h.ltı yedi-hala yiyor.Ha sorarsanız onlar yatırımcı dostu ben patron yalak.sıyım.Ama kazın ayağı hiç öyle değil.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri