Ben konuştum veriyor
Teb de eft limiti bildiğim kadar 100k-200k başka bankalara
finansta 12,60 dan 7500 boşta günlük yaptım iyi bence
fibabank ta hesabım yoktu.
Bu boşta para bırakma saçmalığı ne zaman son bulacak acaba. Bu uygulama ilk aklına gelip, patron çok acaip çılgın bir fikrim var diyen şeytan fikirli arkadaşı içimden çok yadediyorum, virus gibi yayıldı tüm bankalara.
Bu sitede haberleriyle doğru bilgileri vermeye çalıştım dün sabah saat 9,30 da bana aktifbank izmir şube müdürü bu gün düzeltilecek dedi ayrıca mt ile görüştüm o da yetmedi merkezi aradım hepsi bu gün sabah düzeltilecek dedi bende sizlere haber verdim olmayınca acayip bozuldum bende 12,60 dan 500k 7500 açıkta kalacak şekilde bağladım beni bu gün merkezden 2 kere aradılar fakat ne zaman düzeltecekler süre vermediler şimdilik bildiklerim bu dur tahminimce 3-5 güne düzeltecekler çünkü çok fazla ayrılan varmış.
Hocam niye bozuluyorsunuz. Bozulmanıza gerek yok. Yanlış bilgi verenler utansın. Sizinle bir alakası yok.
3-5 güne düzeltecekler durumu muhtemelen mevzuat güncellemesi için baskı yapacaklar şeklinde gibi anlıyorum.
Şu an yaptığınız işlemin nkolay karşılığı %13.87...
Dün bende bana atanmış mt ile görüştüm Berna hanım.bıgün için oranlar yükselecek demişti. Zaten bir süredir nazlılar. Bizde para isteyene kayarız olur biter çok ta fifi yani
Enpara msj attı 12,65 veriyorlarmış bana mantıklı gelmedi ama ilgilenen düşünebilir.
Bu kadar TL özendirme politikasına rağmen nasıl oluyorda dolar 7.65 e inip tekrar 7.75 tırmanabiliyor yetkililer kendilerine sorsun ve bu komik TL nin değer koruma politikalarından vazgeçsinler. Çok yetersiz kaldılar
Yıllardır enpara kullanırım bana niye gelmedi 12.65.:28:
şimdi bankaların paraya talebi yoksa bu ev alanlar araba alanlar nerden buluyor parayı.