Yha NKN gözümüze soktun dur yha 2 gün önceki paylaşım ne iş şimdi bu bu kadar yükselen var hayır kağıt taban da yapmadı ama niye bunu arayıp buldun geriye dönüp
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
gedik 9.04 aşamadı halen yön belirsiz
Üstad Erbos haftaya bir hazırlık var herhalde
Çelik hocam size bir soru sorcam.
Bu konuda çeşitli fikirler var, sizin görüşünüzü merak ediyorum..
Bir hissede bazen iki kurum durmadan birbirlerine hisse satıyor.
Örneğin biri 8,10- 8,20 arasından satış yığıyor diğeri alıyor..
kademeler boş kalıyor. Hemen tekrar 8,10 a düşüyor fiyat..
Sonra alan kişi 8,10 8,20 arasına satış yığıyor diğeri alıyor.. (fiyatları hayali olarak yazdım)
Durmadan bu hareketi, hiç bir kar etmeden yapıp hacim yaratıyorlar. Ve bu iki aracı kurumun da takas oranı 0,10 larda falan, yani ellerinde pek hisse gözükmüyor..
Kim neden yaptırıyor olabilir bu hareketi sizce? Bu işin sonu , amacı sizce ne olabilir..
Hocam iyi geceler. Mtryo için zamanzal ve hedef olarak beklentinizi merak ediyorum. Bu arada Edip güzel gözüküyor.
Çıkış öncesi hazırlıktır umarım..
Düşüş öncesi hazırlığı olmasında..🥴
Kardeş bu hisse neden ucuz olsunki
Şayet çıkip indiği yere göre düşünüyorsan ucuz görebilirsin.
Ama blanco değerlerine göre bakarsan pahaliki pahalıdır.
Tabi bu tür hisselerde ne zaman ne olacağını kimse bilemez
Ucuz diyebilmek için defter değeri fiyat kazanç oranı Özkaynak gibi radyolara vakıf olunursa vede bunlar yazılarak onerilirse daha iyi olur.
Yy.tv.olmayip şahsi görüşüm
Sagliklar
Sayın Celik hocam Gerel ile ilgili yorum rica ediyorum
Alakanıza şimdiden teşekkür ederim
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takip listem
1-ERBOS
2-EGPRO
3-ATAGY YTD
ERBOS kısa vadeli hedef 25.20 YTD
Egpro hedef 18.50
ATAGY kısa vadeli hedef 3.85
Nasıl para kaybedilir? Darphane emagaza dan alışveriş yapanlara sorun. Devlet paranın üstüne yatmaz herhalde. :-)
https://www.sikayetvar.com/darphane/para
Hocam nugyo 9.44den 8.45 e düştü cuma günü. 8.66 da kapadi. Daha gidecek yeri var mıdır? Sağlam bir düzeltme bekliyor musunuz?
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haftalık listemi oluşturmaya başlıyorum ..iyi akşamlar herkese
Hocam
Eczytr için bir görüş rica ediyorum
Tşk
ozgyo.
mtryo
balat.
bsoke.
rheag.
karsn.
albrk.
skbnk. olarak sonlandırıyorum bu hafta pirimli bir hafta olacak izleyelim görelim cok hisse hazır ben bu kadarını paylaştım bol kazançlar
zaten topikte kimse yok , esma, Fk44 sizlere iyi geceler
Teşekkürler emeklerinize...
Anlık olarak kimse gözükmüyor olabilir ama
gün içinde göz atan çok oluyordur...
İyi geceler üstadım
Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi her gün merakla bekliyorum. Teşekkür ediyorum.
Emeğiniz için teşekkür eder . Tüm forum katılımcılarına iyi geceler dilerim ...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinize sağlık. İyi geceler hocam
teşekkürler elinize saglık, iyi geceler hocam
İyi geceler ve hayırlı sabahlar Hocam. Bu platformda enfazla ziyaret edilen yer olduğunu biliniz hocam. Sizde giderseniz bu forumun müdavimi epey azalır. Herkes twetırda. Emekleriniz için Rabbim sizden razi olsun değerli güzel insan
Emeklerinize sağlık.
Şunu da söyleyeyim, buraya üye olmayıp her gün takip eden ve Çelik hoca ya müteşekkir olan çok insan var...
Sn Çelik katkınız ortada-her gün mutlaka bakıyorum kendi adıma ve faydalanıyorum, teşekkürler.
Zamanınız olursa TRGYO analizi yapabilir misiniz?
Çelik hocam ne oldu bilmiyorum ama ben şahsi fikrimi söylüyorum bu forumu sizin bu sayfanızı bir iki aydır takip ediyorum ve çok memnunum çünkü sorularımıza cevap veriyorsunuz bu benim için çok önemli , Twitter bakıyorum sahtekar dolu bir soru soruyorum doğru düzgün cevap bile vermiyorlar Bence burası Twitterdan çok daha iyi .Bilgilerinizden faydlanmak isterim her zaman ,daha Afyon'un kaymağını yiyeceğiz inşallah 😊