Cds'lerimiz nefis.. Garan 9,11 zorlamaya..
Printable View
Cds'lerimiz nefis.. Garan 9,11 zorlamaya..
Son dakika
Sputnik Haber:
Britanya'da yapılmaya başlanan BioNTech-Pfizer aşısına ABD'de acil kullanım yetkisi için başvurulan Gıda İlaç Dairesi'nden (FDA) ilk açıklama geldi.
Açıklamada iki dozlu aşının uygulandığı grupta, obezite sınır çizgisinde ve daha önce*ateroskleroz (damar sertleşmesi) geliştirmiş bulunan bir katılımcının ilk dozun yapılmasından üç gün sonra öldüğü aktarıldı.
Yaa makas değil alınteri bizimkisi.. İ$te böyle )..
Kardeşim hiç büyük lafı dinlemiyorsun. Zaten orta vade hisse+Viop hedge ağırlıklı hareket ederek mükemmeli yakalamışsın. Ayda ortalama %10 portföy getirisi sağlar bu sistem.
Ama sen 10 yıl değil, illa iki yılda zengin olacağım diyorsun. İlkinin ihtimali %80, ikincinin ihtimali %2-3...rasyonel biri senin yaptığını yapmaz.
( zenginlik derken, başlangıç sermayesinin 100K usd ve üzeri olduğunu varsayıyorum).
Fib0 1495 bölgesel manyetik çalı$tırıyo alg0lar..
la bu pala makası nerdeyse 0 lamış. kafayımı yedi bu
teorik fiyat ne gösteriyor acaba ?
Yok, onu okudum teşekkür ederim. Biraz riskli şekilde tam ortadan şortladım dusecekse güzel yerden ayıralım diye, bir sonraki periyotta ortanın üstüne atıp kapatınca hacim de yapınca vazgeçtim. Bunlar olacak...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sihirli bir şey değil. Yalnız bu yazdığım orta vade hisse portföyünde yıllık getiri olarak endeksi %20-30 yenebilecek bir portföyle yapılabilir. Daha önce de yazdım bir kaç kez, bunu arkadaşımız dahil becerebilen çok arkadaş var. Üstüne orta vade sat sinyallerinde endeksi Shorta geçip, al gelince de flat olmak. Bir de ralli mode larında ekstra long yapabilmek, nadiren de olsa.
Basit gibi gözükse de, yapabilen ciddi kazançlar elde edebilir, en azından alınan düşük riske göre belirttiğim kazanç ihtimali oldukça yüksek.
burdan long riskli 92 yi gecsin rahat rahat olun..60-92 testere yaptı bir haftadır..
Hastanedeyim yanıma ecnebi kılıklı biri geldi bizim dilden konuşmuyor. Elinde tablet işlem yapıyor kahkahalar atıyor. O an aklıma gardaşlarim geldi kendimi kaybetmişim. Gözümü açtığımda pala baygın halde. Zor nefes alıyor. Tablet totosunda dışarıda eccuk kısmı var. Şöyle birazcık hareket ettim pala yalvarıyor. Sonra hakancim aradı neddin kardeş adamı dikmişin. Yok dedim hakancim ben hatırlamıyorum. Bir ara şekerim düştü hatırlamıyorum. Sonra emniyet müdürü vali vs Palaya tercüman aracılığıyla aman efendim kusura bakmayın. Pala gözünün ucuyla da bana bakıyor. Kaşlarımi bir çattım pala ihhh dedi. Genel cerrah geldi şöyle elini attı Pala'nın totosuna tabletin yarısı ancak çıktı. Sonra palayi ameliyata aldılar.
ABD Gıda ve İlaç Dairesi, Pfizer ve BioNTech'in geliştirdiği Kovid-19 aşısının kullanımına onay verdi. -AA
usta, o hesap kolay da robotu yazmak zor...
Ben robotu gectım, tek tusla butun o alım satım emırlerını yollayacak sıstemı kursa bırı o da yeter, ben manuel de yaparım al/sat yapılacagı zaman... ama o bıle gozumde buyudu... yoksa arbıtraj var yanı ayan beyan, hep oluyor da... altyapı destegı lazım...
Tüm gazoz ve KAPakLarıNA ithafen ;
http://www.youtube.com/watch?v=BVzsT0Apa5I
Alem demi$ken hisse.net de ayrı bi galaXy taksii..
Şuan emniyetteyim Palaya tecavüz den göz aldılar.
tarafımdan yazılmışı var.
10 larca robot.
hertürlü işlem yapabilen.
1 endex alıp 30hisse satan, bunun tersini yapan.
hisseye karşılık viop ters düz.
vadeler arası viop vs vs aklıma ne geldiyse senelerdir yazdım.
ilk milyonu yapıp geçebilsek devamı istikrarlı şekilde gelecekte ,
o ilk milyona çok çabuk ulaşma hevesimizden 2-3 günde başladığım yere dönüyorum.
geldiğinden on kat hızlı geriye dönüyor :he:
Son dakika
Sputnik Haber:
Britanya'da yapılmaya başlanan BioNTech-Pfizer aşısına ABD'de acil kullanım yetkisi için başvurulan Gıda İlaç Dairesi'nden (FDA) ilk açıklama geldi.
Açıklamada iki dozlu aşının uygulandığı grupta, obezite sınır çizgisinde ve daha önce*ateroskleroz (damar sertleşmesi) geliştirmiş bulunan bir katılımcının ilk dozun yapılmasından üç gün sonra öldüğü aktarıldı.
söyle bır durum var...olumsuz bır haber yaptırım falan gelmez ise ve yıl sonu hesapları prımler dersek....bu dusmez....hele....yabncı noele gıdınce gecen hafta yaptıgı gıbı 150ye surup bırakır....makasla da oynuyor.....tamamen kafa karısıklıgı....bır de soyle bır durum var.....zırveyı gecen enstruman zırveden bı yuzde 20 rahat gısıyor...ort yuzde...30 her enstruman oyle...altına bknz..dolara bakınız...sımdıççyuzde 30 desek.....160......yuzde 20...145........buraları gormeden dusmez.....yaptırım gıbı bısey gelmezse....benım gıbım bır ayuyu boyle konusturuolar
resmen longorlerın 700p yemıs.....sortorlerın yemesıne alısıgızda....longorlere pek yapmazdı bu
Dünya borsaları genel olarak kırmızı (düşüş modunda) iken bist'in +%1.24 olması dikkatle değerlendirilmelidir.
https://i.hizliresim.com/6Ra0Hv.png
İ$in yalanı, Dow'un TAkât bizsTe eri$emezmi$ )..
robotun 1 i hisse tavan oldu diye yapacağı işlemleri durdurdu
ekrana mesaj yazıp duruyor.
bu sefer başka robot aynı hissede yapılabilecekleri gösteriyor.
para yok para :kahkah:
https://i.resimyukle.xyz/B6zWBB.png
İyi iyi kemik tayfa burada covid neyim etkilememiş demekki zaar:)