Arama sonucu : 7962 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    İyi iyi kemik tayfa burada covid neyim etkilememiş demekki zaar

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İskeletor buraları mübarek..

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    sende buralarda olursun diye bazen aklıma geliyon arayayım diyom sonra neden bilmiyorum vaz geçiyorum sesin geldi inşaallah iyisin değil mi ?

Eregli gibi ağır bi hissenin tavan olması mı seni buraya getiren sebep

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sende buralarda olursun diye bazen aklıma geliyon arayayım diyom sonra neden bilmiyorum vaz geçiyorum sesin geldi inşaallah iyisin değil mi ?

Eregli gibi ağır bi hissenin tavan olması mı seni buraya getiren sebep
    Eyvallah Mehmet abim bugune şükür. Pek zaman olmuyor aylardır bazı sıkıntılar yaşadık. Soğudum borsadan da bakayım ısınma turları atayım biraz.

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Eyvallah Mehmet abim bugune şükür. Pek zaman olmuyor aylardır bazı sıkıntılar yaşadık. Soğudum borsadan da bakayım ısınma turları atayım biraz.
    SIKINTILAR sabrla geçer inşaallah dua edelim benden bu günlük bu kadar yarın nöbet'e hoşcakalın ...

6.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Tosbig hoş geldin de,
    Niye geldin...
    Sen kritik zamanlarda gelirsin...
    Hadi sööle söööle...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Tosbig hoş geldin de,
    Niye geldin...
    Sen kritik zamanlarda gelirsin...
    Hadi sööle söööle...
    Yok abi ya. En az 1,1-5 aydır matriks ekranı bile açmadım. Ama endeksin 134 bin garanın 9 lira olduğu tabloya ben tükürürüm. Hırgız rallisi derim ona. Bankalar şöyle böyle ondan gitmiyor. Da tasarruf fakiri ülkemde, sanayisinden vatandaşın gittiği tatil krediyle dönerken bankanın durumu kötüyse var hesap eyle gerisini. Patron dardaysa maraba ne etsin. Viopçuya birşey olmaz sabah long akşam short. Da bu wc kağıdı alan satanları terse fena yatırırlar. Bilmem kaç yüzbin yeni kuşu atmış kafese öpmeden bırakır mı, sanmam.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •