Korku ve aptallık çağı..
Borsalar düşmez , düşemez..
Bunun güvenle falan da alakası yok..
Burada nasıl tvf kontrolünde ise borsa , dow da fed in kontrolü altında..
Dow 40.000 lere doğru fişekleyebilir
https://i.hizliresim.com/km1m5kh.PNG
Diğer yandan Ben ömrü hayatımda yakalanmaya ve bulaştırmana mani olmuyor hafif geçirmene yarıyor denen bir aşı!! daha duymadım..
Aşı (ismi üzerinde) bize ...olursan yakalanmazsın çünkü vucuda hastalık anında nasıl ve hangi antikoru üretmesi gerektiğini sersemletilmiş virüs ile öğretilir diye öğretildi idi...Taaa ilkokulda..
Bugün bir arkadaş biontech olmasına rağmen yakalanmış ve karantinaya alınmış evde..
Sonbaharda aşı!! ya rağmen rakamların yine fırlayacağını düşünüyorum..Bakalım ne gibi yalanlar bulacaklar o zaman..
Korku ve aptallık çağı..
Dow 30.000 lerin altına gelsin FED 3 trilyon dolarlık bilmem ne paketi açıklar..
Yani..
Borsa düşmez düşemez..
Bizde de 3-5 kağıtlar fiyatlar kontrol ediliyor işte..tcell bim ve eregl baş atlar..Geri kalanlarda duruma göre poz değişiklikleri biraz poz artırma poz kapama falan..
İşte endeks 5000-10.000 çıkıyo iniyo falan..Milleti aptal yerine koyma..aaa çıktı aaa düştü..alan da satanda kendisi oysa..
Artık fk pd/dd gibi 10 sene öncesinin değerleri zerre kadar önem taşımıyo..
Borsa bir rakamdan ibaret iner çıkar işte..
Pahalı ucuz gibi kavramlar anca paranın kısıtlı olduğu ortamlarda geçerlidir..
Adam çıkarıp masaya 3 trilyon dolar daha koyarsa herşey bir anda ucuz olur..
Bizim bi akraba vardı..Paranoya had safhada idi..Ne tutarsa gider anında elini yıkardı..Dışardan eve geldi mi de direkt banyoya girer çitilerdi kendini..
Dünya böyle bi hale geldi artık..