Fon linki vardı burada. Bulamadım, bulan varsa sevinirim.
Printable View
Fon linki vardı burada. Bulamadım, bulan varsa sevinirim.
pompaya güncelleme var. 2 ila 13 kuruş(illere göre değişken) arasında bayi karlılığı amacıyla zam geliyor akşam.
Bazen sebep-sonuç ilişkisi yanlış yorumlanıyor.
Atıyorum bir şirkette genel müdür kritik adam, her dakikası değerli, yanında sekreteri, şoförü, katında belki ahçısı, gerekirse koruması, bolca da danışmanı oluyor. Öte yandan başka şirket farklı felsefede ama benzer imkanlar onda da verilebiliyor. Kel alaka şirket sırf diğerleri veriyor diye veriyor vs sonra bu iş sıradan veya standart oluyor.
Zeki adamların masası dağınık oluyor diye masasını odasını dağınık tutanlar olabiliyor.
Bu arada atıyorum Tanrı yolunda olanlar şöyle böyle oluyor diye o şekilde olanlar da olabilir, muhtemelen sırf kendilerine eziyet ediyorlar.
Bilgi için teşekkürler. 3800 taksitleri dediğiniz gibi 5 taksit kaldı. 5 taksitin toplamının yüzde 20si 3800 olması gerekir. 5 istediler. Valla insan çocuğu olunca pek tartışmaya girmekte istemiyor. Isınma yiyecek vb kaliteler düşer korkusuyla. Cevap için sağolun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
zeki insanların masasının dağınık olduğu bir şehir efsanesi.... yaratıcı takımdan üst mertebeye ulaşmış reklamcı yazar çizer yüksek mimarların, edebiyatçıların masaları dağınık olmaz. haa şu var hayatında büyük işler icra ederken hayatının geri kalanında kaos olacağını bilirsin ve kabullenirsin de masanın dağınık olması buna dahil değil.
bir gün Londra' da francis ford coppala ile times nehrine doğru gözlerimizi yüzdürürken , suya hayallerimizi yazıyorduk. o dönem kendisi baba 2 filmini çekme aşamasındaydı bende de çok yüklü petrol ve altın kontratları vardı. yani ikimiz de zihnen full yüklüydük. Ben de zırt pırt soruyordum o kadar oyuncuyu senaryoyu kostümü zamanlamayı falan nasıl idare ediyorsun ? Bana döndü dedi ki ; ya Hamza, büyük işler inşa ederken hayatında oluşacak kaosu kabullenmelisin.
Hah işte aynı o kaosun getirdiği o ışığı bir de corç soros'un gözlerinde gördüydüm. bunlar insan hayatında önemli hadiseler.
ziraat yatırım alış tarafında değil, satış tarafında.. altıns1 hala halka arzı süren bi tahta olarak görmek lazım, totalde 5,5 ton ayırdı darphane, şu ana kadar 3 ton satıldı, yani 300 milyon lot.. talep fazla olduğu için makası yukarı açtı, yani ilk başta 5-6 kuruş olan makas şu an 25-30 kuruşa çıkmasının sebebi bu olmalı..
ziraat satması gereken toplam malı yani 550 milyon lotu sattıktan sonra bu makas ortadan kalkacaktır
Gıda Dedektifi
@gidadedektifi_
·
1 sa
ABD de faaliyet gösteren bir sivil kuruluş market raflarında satışta olan 28 farklı bitter çikolata ürününe analiz yaptı. Ürünler arasında yüksek oranda kurşun içeren markalardan biri de Türkiye'deki Ülker tesislerinde üretilen Godiva Signature oldu.
https://gidadedektifi.com/2023/01/02...-ortaya-koydu/
https://twitter.com/gidadedektifi_/s...72172746899458