Originally Posted by
refaba
Ben sadece yüzeyselini açıkladım,gerçeği açıklamak bu forumda yasak,sebep dini değerlere saldırmakmış amaç,bu yönde defalarca uyarıldım,din avcı toplayıcı insanlarında yoktu,ne zaman yerleşik tarıma geçildi o zaman ortaya çıktı,doğanın her hareketi Tanrıya,Yaratıcıya bağlandı...cin konusu,insanların beyinlerinde oluşur,yani beyine ne mesaj gönderirsen beyinde öyle oluşur halisnasyon şekliylen,benim büyük dayımda cinci hoca olarak anılırdı,çok iyi eğitim almıştı,eğitimide büyük amcamdan almıştı,büyük amcam çok değişik insandı,maddelere hükmetme yeteneği vardı,artık nasıl yapıyorsa,bu sanırım kadim bilgiden geliyor yetenek olarak,çoğu belge dökümanları elimize geçti,dedem onları devlete verdi,güneydoğuda büyük dayımasıh derlermiş,yöre halkı menzil kimmiş derlermiş,özünde havas ilimi yatar,cifr ilimide denilir özü idristen gelir,islamdan çok önceleri ortaya çıkmıştır,sonra islamlan harmanlaşmıştır,peşi malum cinci hocalar förtlemiştir,numerik sayı ile ilişkilidir,o kitaptan bendede vardır,çokları okuma çarpılırsın diyenlerde oldu,ama öyle çarpılma yaşamadım,bizim millet öze değil,söze inanır,zaten inandığı için başımızdaki zatta ayakta öyle kalıyor,geçmiş medeniyetlerin bilimini çözmüş değiliz,sanki gizli bie el öğrenilmesini istemiyor,artık geçmişte ne olduysa,çünkü çoğu bilgiler yakıldı yıkıldı,işte buda cehalet,şimdi bul bakalım sarı çizmeli mehmetağa...