Sayfa 910/977 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 7811 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hocam benim takıldığım konu Cin'lerin varlığının Kur'an da geçiyor olması.

Daha doğrusu ben bunu yeni öğrendim.

Şimdiye kadar basında gördüğüm, cinci hoca diye geçinen sahtekarlar dı.

Onların uydurması olmalı diye düşünürdüm, öyle değilmiş.

Bunu öğrendim.
    Ben sadece yüzeyselini açıkladım,gerçeği açıklamak bu forumda yasak,sebep dini değerlere saldırmakmış amaç,bu yönde defalarca uyarıldım,din avcı toplayıcı insanlarında yoktu,ne zaman yerleşik tarıma geçildi o zaman ortaya çıktı,doğanın her hareketi Tanrıya,Yaratıcıya bağlandı...cin konusu,insanların beyinlerinde oluşur,yani beyine ne mesaj gönderirsen beyinde öyle oluşur halisnasyon şekliylen,benim büyük dayımda cinci hoca olarak anılırdı,çok iyi eğitim almıştı,eğitimide büyük amcamdan almıştı,büyük amcam çok değişik insandı,maddelere hükmetme yeteneği vardı,artık nasıl yapıyorsa,bu sanırım kadim bilgiden geliyor yetenek olarak,çoğu belge dökümanları elimize geçti,dedem onları devlete verdi,güneydoğuda büyük dayımasıh derlermiş,yöre halkı menzil kimmiş derlermiş,özünde havas ilimi yatar,cifr ilimide denilir özü idristen gelir,islamdan çok önceleri ortaya çıkmıştır,sonra islamlan harmanlaşmıştır,peşi malum cinci hocalar förtlemiştir,numerik sayı ile ilişkilidir,o kitaptan bendede vardır,çokları okuma çarpılırsın diyenlerde oldu,ama öyle çarpılma yaşamadım,bizim millet öze değil,söze inanır,zaten inandığı için başımızdaki zatta ayakta öyle kalıyor,geçmiş medeniyetlerin bilimini çözmüş değiliz,sanki gizli bie el öğrenilmesini istemiyor,artık geçmişte ne olduysa,çünkü çoğu bilgiler yakıldı yıkıldı,işte buda cehalet,şimdi bul bakalım sarı çizmeli mehmetağa...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
    ONS altın 3327,dün 3318 yaptıktan sonra 3340 üstüne atmıştı,neyse takipteyiz...

Dolar bugün 41 ütüne attı.

Euro 47.5

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ben sadece yüzeyselini açıkladım,gerçeği açıklamak bu forumda yasak,sebep dini değerlere saldırmakmış amaç,bu yönde defalarca uyarıldım,din avcı toplayıcı insanlarında yoktu,ne zaman yerleşik tarıma geçildi o zaman ortaya çıktı,doğanın her hareketi Tanrıya,Yaratıcıya bağlandı...cin konusu,insanların beyinlerinde oluşur,yani beyine ne mesaj gönderirsen beyinde öyle oluşur halisnasyon şekliylen,benim büyük dayımda cinci hoca olarak anılırdı,çok iyi eğitim almıştı,eğitimide büyük amcamdan almıştı,büyük amcam çok değişik insandı,maddelere hükmetme yeteneği vardı,artık nasıl yapıyorsa,bu sanırım kadim bilgiden geliyor yetenek olarak,çoğu belge dökümanları elimize geçti,dedem onları devlete verdi,güneydoğuda büyük dayımasıh derlermiş,yöre halkı menzil kimmiş derlermiş,özünde havas ilimi yatar,cifr ilimide denilir özü idristen gelir,islamdan çok önceleri ortaya çıkmıştır,sonra islamlan harmanlaşmıştır,peşi malum cinci hocalar förtlemiştir,numerik sayı ile ilişkilidir,o kitaptan bendede vardır,çokları okuma çarpılırsın diyenlerde oldu,ama öyle çarpılma yaşamadım,bizim millet öze değil,söze inanır,zaten inandığı için başımızdaki zatta ayakta öyle kalıyor,geçmiş medeniyetlerin bilimini çözmüş değiliz,sanki gizli bie el öğrenilmesini istemiyor,artık geçmişte ne olduysa,çünkü çoğu bilgiler yakıldı yıkıldı,işte buda cehalet,şimdi bul bakalım sarı çizmeli mehmetağa...
    bu cinleri tanrı mı yaratıyor yoksa evrensel bir oluşum sonucu mu varoluyorlar..?
    yahu refa böyle palavra şeylere bir de klavye eskitip destan yazıyorsun parmaklarına yazık..
    doğrusunu istersen ilk cümleden sonra okumadım bile insanların da beynine yazık..

bir halt olacağı yok.

5. Eskidendi hocam o yürekli askerler, gözü pek civanlar. çok eskiye gerek yok 2014 yılında Diyarbakır'da Hava Füze Savunma Komutanlığı bahçesinde direkteki Türk bayrağını indirdi pkk sempatizanları. koskoca komutanlığın ortsında bir askerin eli silaha gidemedi herhalde. sen ben olsam bahçemdeki bayrağı indirmeye kalksa biri kafa göz dalarsın ama işte gelinen nokta bu açıldıkça açıldık vesselam fazla açılmakta iyi değilmiş... böyle oturup kuzu kuzu izlerler anca kınayıp mahkemeye verirler.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

O bayrağa götünü gösterirsen, direği de götüne sokarlar...

Eski Türkiye zamanında, Kıbrıs'lı bir Rum ağzında cigara ile Türk bayrağını indirmeye çalışmıştı mermiyi yiyince, direkten hafifçe aşağıya süzülmüştü...

ben videonun tamamını izledim
    çokta bi saygısızlık görmedim bayrak direğinde dans falan zannettiydim değil
    direkte jimnastik hareketi yapmış gayet güzel bir şekildede inmiş
    hani saygısız bi tavır varsada ben anlamadım
    bir halt olacağı yok.

bence oradaki en büyük saygısızlık o bayrak direğinin hali
    bayrak direği pas içinde ve
    muhtemelen Türkiyeli olduğunu söyleyen birileri tarafından
    yazılıp çizilmiş
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben videonun tamamını izledim
    çokta bi saygısızlık görmedim bayrak direğinde dans falan zannettiydim değil
    direkte jimnastik hareketi yapmış gayet güzel bir şekildede inmiş
    hani saygısız bi tavır varsada ben anlamadım
    Ben de izledim. Yaptığı bildik direk dansı falan değil. Estetik akrobasi hareketleri.

Kız Fenomen ise ülkenin tanıtımında da katkısı olurdu.

Halbuki şimdi tam tersi bir durum oluşmadı mı?

Kuzey korede bile zor görülen katı milliyetçi bir izlenim oluşmuyor mu?

Bu izlemini düzeltmek için kaç milyon dolarlık reklam yapmak lazım.

Aklıma Hülya Afşarın balona istem dışı tekme attığı için yargılanması geldi...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 910/977 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •