20 gun once istemistim bu gece sms geldi en azindan ayrim yapmiyirlar simdulik maskede cehepli bana bile vercekler☺☺
Printable View
konyaalti belediyesi baya dagitmusti bizde almistik zatenden bitmek uzereydi ilk kez devleten ucretsiz bisey alcam valahi mutlu oldum
kolanyada kolay almistim bizim bakal 6 tl den satiyidu zam bile yapmadi gerci bakalimizin adi eylem bakkal sahibini adida devrim ozgurdur adam gibi adamdir☺☺
Resmi olarak 3 milyon vaka var ve 1 milyonu abd'nden.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaslar okulun acılma ıhtımalı yok......o rısklı olur zaten 1 ay kaldı sayın......sıcakta cocuklar 2.3 hafta kala gıtmıyordu....özellıkle 7sınıf ıle 12.sınıf arasındakı kalan konular...sıkıntılı olur takvıye etmek lazım 4.5 sınıf hemen hemen aynıdır...6 sınıfta cok farklı degıl....telefı edılebılr xamanla ......
Japonlar 30 yildir genisliyor. Bir bitmedi genislemeleri
Game of tnrones harika dizi ama son sezon butun iyi sezonlari hice saydi. O kadar kotu
Rusyada vaka sayisi Cini gecti
Ask101 var Netflix te. Genclik dizisi. 8 bolumluk dizi. Dizi neyse de mukemmel sarkilar secmisler. Lise yillarima goturdu beni. Cranberries, natalia imbruglia vs. Bende cok dinlerdim. Ah guzel yillar
Bu aralar endeksten uzagim. Emtia ve dovize takiliyorum. Onlardan cikip donecem endekse bir kac gune kadar.