E hep böyle ya bunun onaylı icraatları malesef..
Madem bitecez batacaz, memleket de millet de batsın style..
Printable View
Bu haber doğru olabilir mi sizce
Belki 20 milyar değildir ama uçağıyla para kaçırma işi çok da hayal ürünü olmayabilir.
https://twitter.com/odatv/status/103...706422784?s=21
Satacak bi$ey kalmadı bulamıyo, e kendini bile satSA para etmez,
naapsın i$te turta içerisinde murta e$liğinde yiyodur mönü'lü bi$eyler Saray'larından birinde yanda$ aK'larıyla..
Yazık .
Son gelismelere istinaden;
13 Eylul'de TCMB'nin 750 - 950bps araliginda bir faiz artisina gidecegini dusunuyorum. Bu tahminimi yaparken, CDS, gelecek enflasyon tahminlerini, su an yasadigimiz enerji maliyetlerindeki artisi baz alarak yaptim.
Sonrasinda, OVP icin duzgun adimlar atilirsa uzun vadeli faizlerde durulma, CDS'te gerileme olabilir. Piyasa dostu, rasyonel aklin hakim olmadigi bir adim atilmazsa faiz,kur ve enflasyon dongusu icerisinde, artan issizlik ve durgunlukla bas basa kaliriz.
Vayys Presidente naptın ya geçen beri, bu tahminin benim burda bugünkü 800+ bp 'medya-mute'ahhid havuz' bitirme projemi tam ortalamı$ gitmi$ )).. Eyvallah..
13 Eylül after party alıntılarsın o sıra bu iletini bi zahmet..
Öle kuru kuru'ya destek atıyon gibi geldi TL'ye, ne ayak hem de burdan tee o vakte, heçdge bele President yorumu olur mu yani??, cık cık . )
Yoksa kör gözüne feci fena milli bi President falan mısın sen de, kıskanır rejo aman diyelim de.. )