Hocam Ana yükseliş zaten şimdi çok çok zor.
154-160-175 max.
Bana göre
Üstü zor
Yanı aynı bakıyoruz SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam Ana yükseliş zaten şimdi çok çok zor.
154-160-175 max.
Bana göre
Üstü zor
Yanı aynı bakıyoruz SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
matematiksel hata dolu.
bir kere o adamlar genelde gıda ürünü alıp gidiyor. ev kirası ev fiyatı araba fiyatı gibi fiyatlar isin içinde yok.
elektrik su dogalgaz falan da yok.
sen simdi adamların gıda kalemi üstünden bizim tüm enflasyonu yorumlamaya kalkıyorsun.
bu arada yüzde 160 bence de çok farazi ve ben doğru bulmuyorum.
ama bunu savunacaksam adil verilerle savunurum.
2 yıllık ABD tahvil faizleri ile 10 yıllık arasında spread 50bp oldu. Daha önce bu seviyelerden sonra sırasıyla Körfez krizi, 2000 krizi, 2008 mortgage krizi ve 2020 covid belası gelmiş. Bakalım sırada ne var .
https://www.hizliresim.com/p83z7ip
Financial Times Cumartesi günü yaptığı açıklamada ,
Batılı devletlerin Türkiye ile Rusya arasındaki ekonomik bağları güçlendirme konusunda giderek daha fazla endişe duyduklarını ve Ankara'nın Moskova'ya yaptırımlardan kaçınmasına yardımcı olması halinde olası cezai misillemeyle karşı karşıya kalma riskinin arttığı konusunda uyarıda bulundu .
Altı batılı yetkili Financial Times'a, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Türk mevkidaşı Recep Tayyip Erdoğan arasında Cuma günü yapılan ticaret ve enerji işbirliği anlaşmasından endişe duyduklarını söyledi.
https://www.ft.com/content/00badf9e-...c-9ac1c2207835
Sırada ne var bilmiyorum Sn. Egeduk ama dünyayı senelerce kaosa sokacaklar. 2000 yılında tepede hemen kriz patlamış, 2008 de ise 16-17 ay önce tepe görülmüş (2007 Ocak) sonra 2019 Ağustos'ta tepeye yaklaşırken Trump in.baskisiyla faizler inmeye başladı ama 6 ay sonra korona patladı. Şimdi ise tarihi zirve geçilmek üzere. Biden 3 haftadır korona, Tayvan gerilimi var, enflasyon resesyon stagflasyon deseniz , hepsi bir arada.
Bı ara Dow Jones grafiği atmıştım buraya, 1929 krizi ile aynı hareketi yapıyor şu anda.