Üzerine ölü toprağı serilmiş gibi...
Eyy gidi günler ne kağıttı bir zamanlar uzun zamandır bakmıyordum yaklaşık 15 sene oldu
Küçük bir miktar aldım
Printable View
Ve aghol cizer. Efes çöpü iyi izle.
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AEFES günlük
https://i.hizliresim.com/2Gcr15.png
Halka arzdan 17 tl den Arzum geldi bir miktar ilk gün tavan ,tahminim Çarşamba günü bunun fiyatı geçer. O zaman bununla değişeceğim moral olsun diye.
bari su 2020 kapanisini iyi yapsak. 26.50 ve ustu kapatirsak tadindan yenmez
yatırım tavsiyesi değildir !
Vay anasini bugün de isuzu çizmeye gidiyor. Grup hisselerinde tek sorunlu efes. Efes çöpü kardeşlerini iyi izle koşar adım gidiyor. Bu kanser hisse sürünüyor. En son %7 ne zaman yapti. Bu son 3 yilda hatırlayan varmi.
Bu ne ya sokayım böyle ise
Bugun de gruptan.
Adel çizmişler.
Çöp efes. Başka birşey deniyorum. Senin a.q
bırakmıyorlar ki gitsin neyin peşindelerse....
USD grafik atabilecek olan var mı
Sanki bu mızrak artık bu çuvala sığmaz noktasındayız. Teknikciler o kırılırsa şu vs yazıyorlar da şu gerceği unutuyorlar... bu yay 7-8 yıl gerilmiş bir yay... şu anda ekrandan uzak durmak istiyorum..
Borsa tecrübe okulu okuludur.ederine varmayan hisse yoktur.mutlaka varır. Bir hisse 10 yıldır 16- 24 bandında tutuluyorsa mutlaka bi sebebi vardır. Hisseyi elinde yüklü tutan kurumlar, hissemizi beğenmeseler ;yukarı çekip mal boşaltırlardı. En son ege gübrede bunu yaşadık. Uzun süre 20 -24 bandında tuttular.6 ayda 150 lira oldu.Bildigimi gördüğümü yaşadığımı söylerim.ne anlarsanız. Nokta
https://ibb.co/42qv46z
arkadaşlar her zaman yükleme yaptığım link hata verdi biraz zaman aldı fakat hallettim.efesin haftalık grafiği zannedersem oyunun sonuna doğru yaklaşıyoruz
Bir de yazmayı unutmuşum; hissemizi elinde tutan ilk 5 veya 10 kurum bu durumdan rahatsız değil ve canları yanmıyorsa bizim niye yansın ki!bize 1 mm şey oluyorsa onlara 1 km .acısını çıkartırlar elbet diye düşünüyorum. Yazdıkların yatırım tavsiyesi değildir.hissemin ederini değerini kıymetini bilenlerdenim
[QUOTE=TheNorth;5040795]USD grafik atabilecek olan var mı
https://ibb.co/KNYPMfK
dolar bazlı haftalık grafik bu haftayı ve yılı 24 üzeri kapaması 4 dolara gideceğini söylüyor.görünen durum olur mu olmaz mı göreceğiz
arkadaşlar uzun bir süre efesi taşıdım temmuzda temettüden sonra çıkmıştım.piyasada baya dolandık geçen hafta azınsanmayacak(kendime göre) şekilde giriş yaptım.çok zor bir hisse çokta üzüyor.bu fiyatlamalar işi bilen yatırımcılar için fırsat diye görüyorum.inşallah yanılmam yanılmayız da bu sefer üzülmeyiz hep beraber kazanırız.bilimsel olarak bakışımı ifade ediyorum.temel ve teknik analiz destekliyor bu sefer de olmaz ise de artık bir daha almak değil sitesine dahi bakmam.herkase bol kazançlar diliyorum
Asılama ıslerınde ve salginda bır aksılık yasanmaması durumunda Bahar aylarına dogru hareketlenmesı beklenebılır.
Hısseyı yazın 18.000 lerden satmıstım.Tarafsız bakacak olursak %25 cıvarında bır prım yapmıs.Aldıgım banka hıssesınde bırakın prım yapmayi aksine zarardayım.Ucup gıden uyduruk,derınlıgı olmayan kagıtlarla mukayese edipte bu artmadı dıye dusunmek bence bıraz duygusalca yaklasım.Takipteyim cunku prim potansiyeli var.Fakat bence biraz daha zamana ihtiyac var.
28.12.2020 tarihinde Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayi A.Ş. payları ile ilgili olarak 23,68 ile 23,70 TL fiyat aralığından 3.500 adet satış
işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayi A.Ş sermayesindeki payım 28.12.2020 tarihi
itibariyle %0,003466'dan %0,002875'e düşmüştür. İşlemlerin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir Ad Soyad / Ticaret Unvanı : EFE YAZICI gönderiyi yapan ortak
patron çıldırmış dün 23,68 ile 23,70 TL fiyat aralığından satış yapıyor.ne diyelim .bu gün de var mı satışları göreceğiz.
Masallah efes formunu kaybetmedi.
2 gündür endeks 30 giderken ters yapti.
Bugün de +%2 giden endesk de - yapmayi başardı.
Hisse kendi grubunda ve grup sirketi hareketi kalıplarına uymuyor. Bu hisseyi ne harekete geçirecek. Artk iyice sinirimi bozuyor.
Dünkü çöpler 1 tl gelip bizim hissenin fiyatını geçti.
Sanirsin gözaltında hisse onların bile en kötüsü 4k oldu.
Isimiz muciye kaldi. 2023 hareket eder bu hisse. 20 yil sabit fiyat yılı kapatırız. Hissenin 1 yillik fiyat farki 0
23.50 bile çok geldi hisseye
1.5tl hareket eden sasa 3 kere bedelsiz verdi bölündü ve bizi geçmek üzere
Yil bitti sayılır. Heralde. En mutsuz yatirimci. Halkb ve efeste. Başkada benzer hisse yok. Tam grafik güzel bu sefer gider derken ele veriyorlar. Her gün izdirap olunmaz ki
Boşa grafik atmayın tutmuyor. Olmuyor. Binlerce grafik atıldı hisse çöp olunca olmuyor
Umutsuz halkb bile %5yapti. Son donem endeksle bir hareket ediyor.
Bu çöp hisse endek 80bin de 23 dü endeks 150 oldu yine 23. Endeks 500 olsada 23 olur. Hiç bir kurala uymuyor fizike aykırı.
Kaderimiz bağlandi. 2023 kadar bir beklentiniz olmasın.
Herkse bol kazançlı sağlıklı yıllar dilerim. Umarim bu efesten kurtuluruz bizimde her aldigimiz tavan tavan gider
Not. Bugün hektas al diyen arkadaşıma maskara oldum. 1 ay önce 12 den al demisti. Bugün 20 olmuş. Biz hakkediyor. İnatla bu mali bekliyoruz.
2023 ne kaldi zaten. Hadi kalın sağlıcakla.
Tuborg almasın o parayla:))
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
efes aldım ben yüzüm gülmedi :drunk:
Açıklamada belirtilmemiş ama o büyük ihtimalle AEFES'e olan direk payı. Geçen hafta yine aynı kişi AGHOL'den satış yaptı. O açıklamaya bakarsan aynı kişinin AGHOL'de çok daha fazla payı var. Anadolu Grubu'da şirketin hakim ve en büyük ortağı konumunda.
Bir örnek vereyim,
Tuncay Özilhan'ın CCI'e dolaylı yoldan ortaklığı sadece %2.82 oranında. Coca Cola Export ise %20 oranında direk ortak. KAP'taki bilgiden kontrol edebilirsin. Ama şirketi Tuncay yönetiyor! Çünkü CCI'nin hakim ortağı AEFES onun da hakim ortağı AGHOL onun da patronu Tuncay.
Ak Yatırım, Anadolu Efes için hedef fiyatını 24,73 TL'den 28,50 TL'ye yükseltirken, tavsiyesini 'Endeksin Üzerinde Getiri' olarak korudu.
#AEFES
Borsa rekor üstüne rekor kırarken. Sebepsiz yere
5gün üst üste düşerek yila Girdik.
rekor larla dolu bir yıl oldu.
23.30 da kırılarak rekor kıran borsada sat veren tek hisse.
2021 yılına hızlı bir giriş yap. Bizleri mahcup et.
MSCİ endeks baskısı ne ise yaşandı bitti diye dusunuyorum.2021 de yeni acılacak pozisyonlarla birlikte uluslararası benzerlerine göre kelepir durumunda olan aefes’de cok umutluyum. hızlı bazda 24.30lar yılların trendin,n gectiği yer yanılmıyorsam... ayrı bir hikaye artık baslasın.
AEFES ve TUBORG...
Ikisi de herkesin bildigi ayni klasik ürünü üretiyor...
Yalnız biri diğerinin 2.5 katı FAVOK üretiyor... (Kıyaslama AEFES Turkiye üretim satışı ile Tuborg'un üretim satışı arasinda yapilmaktadir)
Amatorce evde bile uretilebilen Biranın maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda 2.5 kat'lik fark dramatik bir fark...
Teknoloji bir urun üretiyor olsa FAVOK farkını belki umursamazdık.
Ama, sektörde faaliyet gösteren zaten hepi-topu 2 firma var. Ama, biri diğerinin 2.5 katı FAVOK üretiyor...Bu çok ilginç ve hiç normal degil...
AEFES'in çoklu ortaklık yapısı ve grup şirketlerinin dövizli banka kredileriyle başının belada oluşu AEFES'in üretim maliyetlerinin niçin bu kadar yüksek olduğunun sorgulanmasını gerektiriyor.
https://i.hizliresim.com/f1HLh7.png
https://i.hizliresim.com/hAlLv5.png
AYLIK USD BAZLI....
https://i.hizliresim.com/eGHpQW.png
https://www.anadoluetap.com/ciftlikler-ve-fabrikalar
BU mevzu hiç konuşulmuyor... ama gelecek için çok önemli.... %76 sı AEFES in...
Efeler Çiftliği Halka Arz olacak (süt üretir) .... ANADOLU ETAP ?!?! olur mu ki ?!
sahte içkiden son 3 ayda 100 kişi öldü. sizce enflasyon hedeflemesi %5 olan bi ülkede, hem de bütün umudunu turizme bağlamış bir ülkede, alkol ve sigara ötv lerinde bir geri vites yapılmaz mı? madem normalleşiyoruz...
birde tabi yarın alınacak temettü 300 milyon lira, %20 si yeniden efes alsa 60 milyon lira yapar.o da yaklaşık 30 milyon lot eder...kasın bakalım, nereye kadar kasacaksınız?....
şurada ilk yazdığım mevzu tuborg olmuştu şimdi yatırımcıların bu konuya uyanması olumlu olmuş etap finansal tabo ve tuborg efes favök net kar marjları genel kurulda dile getirilmeli ben olsam denetçi tayini isterim konu çok ciddi ve hassas
normalde yapılması gereken alkolde ötv'nin azaltılmasıdır ama ipin ucu kimin elinde belli. sence bu deli alkol'de ötv'yi azaltır mı?
sigara konusunda ise, türkiyede sigara içen cahil fakir kesim. hem "ekonomi kötü" deyip hem de sigaraya para bulabiliyorlarsa bence fiyatlar artırılmalı. ayrıca türkiyede sigara gerçekten çok ucuz. şimdi "ya gelişmiş ülkelerdeki fiyatlarla kıyaslarsan ucuz da satın alma gücü rerere rörörö" deme.