Sayfa 459/643 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ardac Yazıyı Oku
    Bu nasil patron, adamin 450bin TL'lik mi hissesi varmis? 80bin TL ile ne yapacak acaba merak ettim, baska para mi kalmadi yani? Komik rakamlar bence Kamil Yazici'nin torunu icin.
    Tuborg almasın o parayla)

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. efes aldım ben yüzüm gülmedi

3.  Alıntı Originally Posted by ardac Yazıyı Oku
    Bu nasil patron, adamin 450bin TL'lik mi hissesi varmis? 80bin TL ile ne yapacak acaba merak ettim, baska para mi kalmadi yani? Komik rakamlar bence Kamil Yazici'nin torunu icin.
    Açıklamada belirtilmemiş ama o büyük ihtimalle AEFES'e olan direk payı. Geçen hafta yine aynı kişi AGHOL'den satış yaptı. O açıklamaya bakarsan aynı kişinin AGHOL'de çok daha fazla payı var. Anadolu Grubu'da şirketin hakim ve en büyük ortağı konumunda.

Bir örnek vereyim,

Tuncay Özilhan'ın CCI'e dolaylı yoldan ortaklığı sadece %2.82 oranında. Coca Cola Export ise %20 oranında direk ortak. KAP'taki bilgiden kontrol edebilirsin. Ama şirketi Tuncay yönetiyor! Çünkü CCI'nin hakim ortağı AEFES onun da hakim ortağı AGHOL onun da patronu Tuncay.

4. Ak Yatırım, Anadolu Efes için hedef fiyatını 24,73 TL'den 28,50 TL'ye yükseltirken, tavsiyesini 'Endeksin Üzerinde Getiri' olarak korudu.
    #AEFES

5. Borsa rekor üstüne rekor kırarken. Sebepsiz yere
    5gün üst üste düşerek yila Girdik.
    rekor larla dolu bir yıl oldu.
    23.30 da kırılarak rekor kıran borsada sat veren tek hisse.

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Ak Yatırım, Anadolu Efes için hedef fiyatını 24,73 TL'den 28,50 TL'ye yükseltirken, tavsiyesini 'Endeksin Üzerinde Getiri' olarak korudu.
    #AEFES
    https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=5621
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

7. 2021 yılına hızlı bir giriş yap. Bizleri mahcup et.
    MSCİ endeks baskısı ne ise yaşandı bitti diye dusunuyorum.2021 de yeni acılacak pozisyonlarla birlikte uluslararası benzerlerine göre kelepir durumunda olan aefes’de cok umutluyum. hızlı bazda 24.30lar yılların trendin,n gectiği yer yanılmıyorsam... ayrı bir hikaye artık baslasın.

8.  Alıntı Originally Posted by dermite Yazıyı Oku
    2021 yılına hızlı bir giriş yap. Bizleri mahcup et.
    MSCİ endeks baskısı ne ise yaşandı bitti diye dusunuyorum.2021 de yeni acılacak pozisyonlarla birlikte uluslararası benzerlerine göre kelepir durumunda olan aefesâ��de cok umutluyum. hızlı bazda 24.30lar yılların trendin,n gectiği yer yanılmıyorsam... ayrı bir hikaye artık baslasın.
    AEFES ve TUBORG...

Ikisi de herkesin bildigi ayni klasik ürünü üretiyor...

Yalnız biri diğerinin 2.5 katı FAVOK üretiyor... (Kıyaslama AEFES Turkiye üretim satışı ile Tuborg'un üretim satışı arasinda yapilmaktadir)

Amatorce evde bile uretilebilen Biranın maliyetleri göz önünde bulundurulduğunda 2.5 kat'lik fark dramatik bir fark...

Teknoloji bir urun üretiyor olsa FAVOK farkını belki umursamazdık.

Ama, sektörde faaliyet gösteren zaten hepi-topu 2 firma var. Ama, biri diğerinin 2.5 katı FAVOK üretiyor...Bu çok ilginç ve hiç normal degil...

AEFES'in çoklu ortaklık yapısı ve grup şirketlerinin dövizli banka kredileriyle başının belada oluşu AEFES'in üretim maliyetlerinin niçin bu kadar yüksek olduğunun sorgulanmasını gerektiriyor.

Sayfa 459/643 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •