al sana müjde
:kahkah:
Son dakika… İstanbul’daki Kariye Müzesi ibadete açılıyor
İstanbul'un Fatih ilçesinde Bizans döneminden kalma Kariye Müzesi'nin yönetiminin Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredilerek ibadete açılmasına karar verildi.
Printable View
al sana müjde
:kahkah:
Son dakika… İstanbul’daki Kariye Müzesi ibadete açılıyor
İstanbul'un Fatih ilçesinde Bizans döneminden kalma Kariye Müzesi'nin yönetiminin Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredilerek ibadete açılmasına karar verildi.
rakamlar abartılıdır beyler çok takılmayın
mb eksi rezerv olmasına rağmen adam 105 milyar dolarım var diyor.
800 milyon m3 dediğin 800 m3 tür. oda yarın biter zaten :he:
Kariye müzesi Kariye Camii oldu!
İstanbul'un Fatih ilçesinde Bizans döneminden kalma ve 1945 yılında müze haline getirilen Kariye Camii yönetimi Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredildi. Kariye Camii yeniden ibadete açıldı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.
Bu kariye dediğin yer geçen gittim tadilatta vardı ama küçücük yer. İçinde öyle bi genişlik yoktu...
Günaydın vob & borsa esnafı
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Mekanı açtık nasibimiz bakalım bugün ne
Cumhurbaşkanı Erdoğan millete hep doğru olanı söyledi. O nedenle milletin de doğruluğuna inandığı bir lider. 18 yıl boyunca milletin itimadına layık olmak başka türlü mümkün değil. Seçim dönemlerinde patlatılan balonlara tenezzül etmedi. Türkiye 3 yıl sonra seçime gidecek ama Ayasofya’yı açtı, şimdi de müjdeyi açıklayacak.
Peki Berat Albayrak’ın “eksen değişikliği olacağını†söyleyecek kadar iddialı olduğu müjde ne zaman tespit edildi ve neden cuma günü açıklanacak?
1 AY ÖNCE TESPİT EDİLDİ
Rezerv tespit edileli 1 ay olmuş. Ama emin olmak için bir süre inceleme yapılmış. Rezerv hesaplamaları, hacim, derinlik gibi teknik testleri gerçekleştirilmiş. Bu testlerde ciddi bir sonuç alınmasa, Cumhurbaşkanı Erdoğan “müjde†diye açıklama yapmazdı. :)
:kahkah::kahkah::kahkah:
reis sabah sabah güldürdün beni
dünyanın merkezi bizmişiz de haberimiz yokmuş demek :kahkah::kahkah::kahkah:
dünya rezervleri o kadar varmıymış acaba
adam ekgyo da ne malda kalmış anasını satayım
neyse ki adamın sınırı trilyonmuş demek azıcık daha bilgisi olsa 800 senoktokatragintilyon diyecekmiş demek :kahkah::kahkah::kahkah:
öğleden sonra kan gövdeyi götürürken topik ne müşteri çeker var ya belki rekor kırılabilir :)
Şimdi asıl soru şu bu müjdeler seçim için mi yoksa doları önlemek içinmi bir ihtimal daha var o da bedava kek de olabilir ne de olsa eksen değişikliği
Bakalım bu sefer dolar 7.20 altını görüp orada kalıcı olabilecek mi.7.00 ile 7.10 arası bir dolar iyi olurdu. 8.300 tl ye aldığım laptop 10.800 olmuş dolardaki artış hepimizi etkiliyor..
Sen istiyor gaz bekleyecen biraz.
Bugün verecekler gazı alıcan hazı.
Dolar 7.26 oldu. En azından bankalar yükselir diyelim :)
bunlar özellikle son 1 aydır nasılsa gaz bulduk doları basalım piyasaya alttan yerine koyarız diye mi düşündü acaba? :he:
uyanık trader işi :he:
Teknikte 113.500 civarı trend olarak önemli. Bugün orayı açıklamadan önce test eder geri çekilir bekler mantıken. Gözler vadelide petkim tüpraş nasıl açılacak.
140 bini bulurmu vadeli?
Am bugün reis söyle birsey de yapabilir bizim dışarıya ödediğimiz enerji maliyeti şua kadar bu gazı çıkardıkmi kara gececez dedi mi yarına karlı bir tr olarak çıkarız oleyo kim demiş paramız yok diye ne de olsa bizde iş çok kanal İstanbul togg yerli gaz hakket bu kadar şey var bu mb rezervi niye ekside ki neyse kim takar mb ni ya huloggg
129.450 den 🐻🐻 Short
https://i.hizliresim.com/EzmisQ.jpg
Karadenizdeki doğalgazı kanal istanbul yoluyla taşıyacağız diyecek bence. o nedenle ekgyo long :) 5-6 kademe alsak yeter. 2.07 üstünde artırırım, 2.07 üzerinde fincan kulp yapar
Teb Yatırım 150 bin longuyla derin bir ohhhhhhhhh çekti artık , ben yabancı olduğunu düşünürdüm yıllardır yerli gibi geliyo artık...
dış basın gaz petrol bulduysan neden yayın yapmıyor.
yada en azından sevmiyorsan yalan de müdahale et vs.
bunlar yalan haberle vurgun peşinde galiba gibi geliyor bana
adam medyayı takip ediyor
akşenere yeşil ışık yakıyor
çaresi kalmadı
koltuğu kaybetmemek için her yol mübahtır zihniyeti tekabül ediyor.
bence
ytd.
Dün kü kapanış itibari ile endeks çıkışı doğruladı... bugün çok sert bir çıkış olabilir arkadaşlar.. kısa pozisyon alırken iyi düşünün....
dün 1280 civarı açtığım kısaları 1292 den kapatıp uzuna geçtim...
Dolar 7.23 olmuş. Garan vadelide 7.23 :)
'Reuterse konuşan Türk yetkili; Tuna -1 lokasyonunda doğalgaz kaynağı mevcut.
Tahmin edilen rezerv miktarı 800 milyar metreküp ve Türkiyenin 20 yıllık enerji ihtiyacını karşılayabilir.' dedi.
DAĞ FARE DOĞURMASIN.
Beklentiler yüksek.eğer FARE çıkarsa piyasaya çakarlar.