Sayfa 457/996 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şu müjde biran önce açıklansa iyi olurdu, iki gündür millet uyku da bile gaz sorunu yaşıyor, birinden duydum 8 trilyon m3 müş gazı da kanal istanbuldan geçireceklermiş

reis sabah sabah güldürdün beni

dünyanın merkezi bizmişiz de haberimiz yokmuş demek

dünya rezervleri o kadar varmıymış acaba

adam ekgyo da ne malda kalmış anasını satayım

neyse ki adamın sınırı trilyonmuş demek azıcık daha bilgisi olsa 800 senoktokatragintilyon diyecekmiş demek

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
     Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan millete hep doğru olanı söyledi. O nedenle milletin de doğruluğuna inandığı bir lider. 18 yıl boyunca milletin itimadına layık olmak başka türlü mümkün değil. Seçim dönemlerinde patlatılan balonlara tenezzül etmedi. Türkiye 3 yıl sonra seçime gidecek ama Ayasofya’yı açtı, şimdi de müjdeyi açıklayacak.

Peki Berat Albayrak’ın “eksen değişikliği olacağını†söyleyecek kadar iddialı olduğu müjde ne zaman tespit edildi ve neden cuma günü açıklanacak?

1 AY ÖNCE TESPİT EDİLDİ

Rezerv tespit edileli 1 ay olmuş. Ama emin olmak için bir süre inceleme yapılmış. Rezerv hesaplamaları, hacim, derinlik gibi teknik testleri gerçekleştirilmiş. Bu testlerde ciddi bir sonuç alınmasa, Cumhurbaşkanı Erdoğan “müjde†diye açıklama yapmazdı.
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

öğleden sonra kan gövdeyi götürürken topik ne müşteri çeker var ya belki rekor kırılabilir

4. Şimdi asıl soru şu bu müjdeler seçim için mi yoksa doları önlemek içinmi bir ihtimal daha var o da bedava kek de olabilir ne de olsa eksen değişikliği

5. Bakalım bu sefer dolar 7.20 altını görüp orada kalıcı olabilecek mi.7.00 ile 7.10 arası bir dolar iyi olurdu. 8.300 tl ye aldığım laptop 10.800 olmuş dolardaki artış hepimizi etkiliyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Sen istiyor gaz bekleyecen biraz.
    Bugün verecekler gazı alıcan hazı.

Dolar 7.26 oldu. En azından bankalar yükselir diyelim
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Bakalım bu sefer dolar 7.20 altını görüp orada kalıcı olabilecek mi.7.00 ile 7.10 arası bir dolar iyi olurdu. 8.300 tl ye aldığım laptop 10.800 olmuş dolardaki artış hepimizi etkiliyor..
    Tabi ki kalıcı olmayacak. Dış minnaklar saldıracaklar ve USD yi yükseltecek alçaklar. şimdiden tüm senaryo belli.

8.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    öğleden sonra kan gövdeyi götürürken topik ne müşteri çeker var ya belki rekor kırılabilir
    Bugün tamamen tekniğe uygun işlem yaparım gerisi benim için boş zaten pala dünden hazırlığını yaptı eyyy pala yeme beni uğraştırma gel kirisak karları üzme beni bugün

Sayfa 457/996 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •