tospık covıdı yendıkte geldık.....testler bıle sahte..
Printable View
tospık covıdı yendıkte geldık.....testler bıle sahte..
Geçmiş olsun ağam. Pis illet vesselam. Etrafımdaki hemen herkes geçirdi bende yok şimdiye kadar bakalım. Belki oldu bilmiyorum bir ateş bir halsizlik total bir sindirim sistemi rahatsızlığı çektim 10 gün ama gitmedim doktora. Sigara alkol etkisi belki uğramıyor bana firüs:)
O Euro'yu mecbuur satacanız stokçular, yoksa Dowgil moowgil heedge durulmaaz.
...
(Bazı sblmnllr içerir..)
FDA aşı güvenli diyor, EREGL tavan oluyor...
Böyle oç bir palamız var işte...
Hergün bi hisse tavan oluyor, hayırseverin biri de ekgyo yu tavana kitlese ölür mü sanki, hiç tavan görmedik, nasıl bi duygıymuş bakarduk :he:
hayattımda hiç lonng short viyopta oynamadım sadece burayı takip ediyorum eyer yonca şöyle hayal dünyası ama belli olmaz 9.50 veya 9.60 lara gelirse agız tatıyla bir şort oynasım var not elimde hiçbir hisse senedi falan yok yanlış anlaşılmıyalım ytd
Eeeele bakıyorum da...
Saatlikde iki boynuz oluşmuş...
Boynunun dalına dalına!...
İşte büyük çöküşşş hadi bakimmmm...:yahoo:
......
Ayular,
Şimdi siz bu danayı 148.300 altına alamıyormusunuz?...
Valla alsanız iyi olur...
Yoksama sıkıntı olur...
Diyim ben yani...
[IMG]https://i.hizliresim.com/PmhgVd.jpg[/IMG]
gün sonunda değişen çok bişey olmadı
1461-1489 arası sıkışma devam
1-2 gün içinde muhtemelen karar verir
ya 1489 üstüne atıp obyuda bozup yukarı
yada 1461 aşa kırıp obo gereği aşşa
Güzel bir gündü, emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
Yok abi ya. En az 1,1-5 aydır matriks ekranı bile açmadım. Ama endeksin 134 bin garanın 9 lira olduğu tabloya ben tükürürüm. Hırgız rallisi derim ona. Bankalar şöyle böyle ondan gitmiyor. Da tasarruf fakiri ülkemde, sanayisinden vatandaşın gittiği tatil krediyle dönerken bankanın durumu kötüyse var hesap eyle gerisini. Patron dardaysa maraba ne etsin. Viopçuya birşey olmaz sabah long akşam short. Da bu wc kağıdı alan satanları terse fena yatırırlar. Bilmem kaç yüzbin yeni kuşu atmış kafese öpmeden bırakır mı, sanmam.
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/DAuEIq.png
x30..1.60 artıdan....0.73....10 dakkada verdı vermek cok kolay yani.....makasıda ooooh spotu satmak için kullandı....garıp uygulamalar
Hakancim aradı. Abi dedi 15 bin TL ile milyon hacmi nasıl beceriyorsun dedi. Seni jöleli nin yerine koyalım dedi. Özel uçak, sekreter, Mercedes verelim altına dedi. Uçak eccuk güccük geldi gözüme. Biraz düşüneyim dedim ama koymayın görevlendirin dedim.
Ereğli niye çizdi
dow birkaç gün yataya saracak gibi duruyor..