ABD çelik endeksinin kodu nedir acaba? Investing'de birşeyler var (1500 civarlarında şu anda) ama tradingview'da bulamadım.
Printable View
Güle güle,
Güle güle ayy hanıımm...
https://youtu.be/-umSVoaSr8E
usd/try eylül vade short 8.68 ile başladık,
faiz kararından sonra ek short plan dahilinde
Almanya'daki amcam faiz 25 baz puan düşürülecek dedi. Dolar long, gyo long yapmis. Bakalim salliyor mu göreceğiz.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TOASO NALLARI DİKMİŞTİ DEMİ.!!!ULEN YATACAK YERİNİZ YOK.!! YEMİNLE BAK:halay:
https://www.tradingview.com/x/p72FXxai
BU DA KOPUŞ noktalrı bakınız çok basit.!!!
https://www.tradingview.com/x/7uFiqQg8
:wave::wave::wave::wave:
*
*
*
ÇİN'Lİ YETKİLİLER, YEREL HÜKÜMETLERDEN CHINA EVERGRANDE GROUP'UN POTANSİYEL ÇÖKÜŞÜ İÇİN HAZIRLANMASINI İSTEDİ - WSJ*
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ağam sen gene de dikkat et shortcuların parası bende bakınız burda ki tayfa günlük atmaz..
bazıları da artistilik yapar trendi güçlü idi hani saldı diye ..buna baksa o trendin gücünü görürdü..şimdi hacimsel olarak 50 üstünde takip etmek gerekir işte kilit nokta burası.!!!
https://www.tradingview.com/x/hNpG2DVP/
5,8 dolar en sert seviyesi idi..şimdi üstüne attı...bu hisenin tl destek arayacağına short kovalayacağına şuna da bakılsa 5 doları ne kadar muhim olduğu ve salınımların da buraya kadar olacağı anlaşılır..bunun altında zaten İNANIN TEPKİYE OYNANMAZ TREND yönlü işlem yapılır.!!
son teyiti kaldı bu hissenin.!!TOP ARTIK DOLARDA
Vaayy beee,
1.540 üstüne atamadı...
1.539 dan döndü....
Hep Alamanyadaki emminin suçu...
025 pivan demiş,d*****n moralini bozmuş...:agla:
Pıst 100 Kule kule türbülansa girdik .
bugun yarın dışarısıda türbülansa girebilir .
Toaso da bugün çok sert bir hareket olabilir. Yönü ile ilgili bir fikrim yok.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
journalist diskoya götür bizi...
faiz değiştirmesini beklemiyorum..ekimi de pas geçer kasım olur bence..
ama faiz indirirse en az 200-300 baz puanla başlarlar ve piyasa bunu sürekli seri biçimde indirim senaryosu olarak algılayacağından volatil hareketlere yol açacaktır.. şu anda bir indirim yeni yıla (2022) %12-13 bandında girmek isteyeceklerini düşündürür bana..
Tahtalar şuanda start tan çıkmayı bekleyen yarış arabaları gibi ,
gözler bayrak ta :)
iyi haberde ben yeşil araba yonca ile kırmızı araba eregl tutuyorum:)
Evet geldi yine kritik zaman...
Ben olsam 50 puan indirim yaparım...
O kadar konuşmanın ardından hem gereği yapılmış olur hem piyasa zaten bu duruma bir miktar hazırlandı kanımca...
İndirim patikası da borsa için bir hikaye olur...
Önce kısa süreli aşağı yapsada toparlayıp devam eder bence...
Hem hafta sonu stresininde önüne geçilecektir...
Umarım 2 yönlü agresif bir karar alınmaz...
Herkesin gönlünce olsun...
50 indir herkes mutlu olsun... haftasonu kararname mararname iş çıkarma başına hem...
1 puan indi
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal amk bunlar
Faizleri 100 baz puan indirerek piyasadaki faiz oranlarını 1000 puan artırmayı başarabilen tek ülke oluruz bu kararla
ulen koltuğu kurtardı adam:halay:
twiitter e giremiyorum.siz de sorun var mı?
ekonomistler ters köşe...
mantık şunu gerektirimiş bunu gerektirimiş...
hala ülkenin c.b tanıyamamışlar...
varsa yoksa betoın dolar bazlı anlaşmalar...
5 mütehhidin anlaşmaları dolarla alacakları arttı şimdi...
halkı düşünen kim...
Bu nasl bir mallk ** dolar fırladı yine tüketm ürünlerine zam gelecek yine enflasyon yüksek gelecek yeter ** bir grup cete ülkeyi venezuella yapack
Mal değiller. Aksine şeytan gibiler. Kasıtlı olarak yapıyorlar. Recep yüksek faiz istemediğini her seferinde söylüyor. Recep için halkın refahı vs. zerre önemli değil. Tek önemli olan kendisinin ve dalkavuklarının çıkarları. Son derece bağımsız ve birincil hedefi ''fiyat istikrarını sağlamak'' yani enflasyonla mücadele olan MB de, tüm dünyada faiz artırımlarının konuşulduğu zamanlarda faiz indirimi yapıyor. Yabancı yatırımcı olsam sirk gibi yönetilen bu ülkeye bir kuruş para sokmam.
Doğalgaz elektrik allah sonumuzu hayretsin.
vıobda düşüş beklıordum ama faiz indirimı ile değil ...full şortken full longa gectik iyi mi :(maliyet de kötü 1512 civarı...
Hiçççç bişi olmaz..
Ellerinde IMF den ve borçla gelen 8-10 milyar dolar döviz var..
Borsa da döviz de kontrolleri altında..
Kafalarındaki rakam neyse orası olur işte dolarda...Faize göre ucuz kaldı idi zaten..
Borsa da birazdan sağdan eregl soldan bimas ortadan tuprs ı çizerek tutarlar dengede..
Vioba bugün Bi eksi 4 yakışır.. Bu kararla bence piyasa faizleri kısa sürede 22 in üstüne atar