Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 455/1004 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bugun sıkıcı ve sıkışık yatay bir seyir ve günü muhtemelen eksi kapatacak gibi. Dün iyi zıplattılar. Bugünde biraz okşarlar…

Ama Palanın çapkın gözlerinden bu haftayı artı kapatır gibi görüyorum.
    Gönlümüz gamlanır böyle günlerde
    Önüme çektiler bir siyah perde
    Yar senin aşkınla dutuldum derde
    Yine mi gurbetten gara haber var....

https://youtu.be/xjd6HlYiN5s
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Eregl çok sağlam savaş var .
    iyi olan kazansın
    Teb desteğe geldi hsbc ye bakalim bofa ikisine bir kafa tutmaya devam edecekmi

3.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Gönlümüz gamlanır böyle günlerde
    Önüme çektiler bir siyah perde
    Yar senin aşkınla dutuldum derde
    Yine mi gurbetten gara haber var....

https://youtu.be/xjd6HlYiN5s
    İşte gidiyorum çeşmi siyahım
    Aramıza dağlar sıralansada
    Sermayem derdimdir servetim ahım
    Karardıkça bahtım karalansa da...

https://youtu.be/v72Z7weB9aA
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4. 90 milyon liralık eregl sattı bofa
    bi kısmı karşılıklıdır ama iyi mal

faiz kararından sonra 1401-1403 aralığında bir yerlere dokunmasını sonrada toparlayıp artı kapamasını beklıom 1422 civarı ...siz ne dersiniz ğalar mantıklı bir senryomudur??

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    90 milyon liralık eregl sattı bofa
    bi kısmı karşılıklıdır ama iyi mal
    Bu iblis bu kadar eregli satıyorsa kesin birşey olacak.

ereğlinin piyasa değeri 60 milyar tl.. bahsedilen rakamlar %1 bile değil.. son 1 yılda ciddi çelik rallisi oldu, realizasyon var son günlerde..parayı hızlı döndürmek lazım, bir sürü başka fırsat ortaya çıktı..

eregl grafiğinin Türk piyasası ile pek bir alakası yok, abd çelik şirketlerini (endeksini) nerdeyse birebir takip ediyor usd bazında..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    son cümlenle aslında ben "pair trade" yapmak istiyorum diyorsun..

evet.. bir sürü yanıltıcı gündemden uzaklaşmak için iyi bir strateji olabilir.. ama pair çiftleri iyi seçmek gerekir.. benzer sektör, veya tarihsel olarak belirgin tepkiler vermiş çiftler.. sayıları az değil.. ayrıca bu çiftler için cointegration testi denilen bir test var pair trade uygunluğu için işi tam kitabına uygun yapmak istersen.. eğer yakın dönemli (çok uzun vadeli olmayan) ve hızlı sonuç almak istiyorsan bence eregl vs tuprs iyi olmayabilir.. ama tavsiye değil.. piyasaya tepkileri çok farklı iki hisse bence..
    Aynen öyle pair trade çiftleri bulmaya çalışıyorum son zamanlarda. KCHOL-SAHOL, PGSUS-THYAO, EREGL-TUPRS, ISCTR-YKBNK vs gibi.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Sayfa 455/1004 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •