Yav meteposta sen bari yapma en azılı trolleri geçtin diyecem ayıp olacak yapma lütfen
Printable View
Sayın meteposta sizin başka konunuz gündeminiz Yok mu? Bunları her an a haberde dinliyoruz burda akp dışında giydirdiğin parti kalmadı PKK ne menem birşey ne kadar iğrenç biliyoruz ( bunu yazdım ki bana pkklı demiyesin) hdp seçmeni uzaydan gelen insanlar değil senin gibi benim gibi onlarda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben 2008-Ergenekon davasıyla başlayan Akapenin KürdistanAçılımını lanetledim vatana ihanettir dedim bunlar hem OdaTv hem Hissenet arşivlerindedir. Şimdi Hdp'li eşbaşkanların tümü de biz PKK'yız derken Apo'nun heykelini dikeceğiz derken sen bana HDP, PKK değildir mi diyeceksin? HDP seçmeni uzaydan gelmedi evlerindeydiler sabah kalktılar sandığa gittiler biz PKK/hdp'in arkasındayız dediler..Gözümüzün gördüğünü inkar mı edelim? Yukarıdaki kaynakda haber mi yalan benim yorumum mu yanlış? Bu vatan hainlerine karşı bizim bir ayıbımız mı var ki sessiz kalalım yutkunalım?... Belediye seçiminde destek oldular diye suçlarını hasıraltı mı edelim?
Bundan daha önemli gündemler varsa siz onları yazın..
Akapenin yaptığı her iş yanlış da bir tek PKK/hdp'i anayasaya aykırı olarak meclisde belediyelerde barındırması mı doğrudur?
Cehepe de Akapenin tek doğrusu bu olduğu için mi KürdistanAçılımını destekliyor?
Bilmiyorum, öğrenmek için soruyorum... Öğreneyim, aranızdan çekileyim..
Sevenler kavuşsun, arada karaçalı olmayayım....
Barış ve Bağışlanma için PKK/hdp'lilerin yapması gerekenleri yazdım sen bir şey yazmamışsın onaylamıyormusun bunları?
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...4f&oe=5E00B00B
''Ben herhangi bir dini düşünceye, dindar vatandaşlarımıza yahut belirli bir kılık kıyafet giyen kimselere yönelik herhangi bir söylemde bulunmadım. Böyle bir şey de aklımdan geçmedi. Ben Kurtuluş Savaşı döneminde dindar geçinen ve ancak sarığın cübbenin arkasına sığınarak milli mücadelenin akamete uğraması için çaba gösterenler olduğunu, buna ve onlarca ihanete, yokluğa, yoksunluğa rağmen Kurtuluş Savaşı’nı zafere kavuşturan Atatürk’ü bugün bazı kuruluşların anmaktan çekindiğini, bunun doğru olmadığını söyledim. ''
https://www.independentturkish.com/n...nesbNKh0jHm8X8