Sayfa 92/1001 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 729 - 736 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

1.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Sanki bunlar etnik haklar istemekten Kürdistan'dan Kürtçe eğitim dilinden vazgeçtiklerini açıkladılar bir daha asla etnik partileri desteklemeyeceklerine and içtiler, sanki yaptıkları terörden katliamlardan pişmanlıklarını bildirdiler sanki Apo'yu PKK'yı vatan haini ilan ettiler ve Türk ulusundan bağışlanma dilediler..
    Bunların hiçbiri olmadı ama sanırsın ki Türk ordusu muzaffer! Kürt milliyetçilerine yenilmiş de bunlar da yalakalıkta geri kalmamak için akın akın huşu içinde PKK/hdp'li Kürtçüleri ziyaret ediyorlar, hacı olmak için kuyruğa giriyorlar...!!

https://veryansintv.com/imamoglu-gor...-ziyaret-etti/

https://veryansintv.com/kilicdaroglu...irtas-bulustu/
    Yav meteposta sen bari yapma en azılı trolleri geçtin diyecem ayıp olacak yapma lütfen

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Ümit Özdağ'dan doğal gaz zammıyla ilgili imalı paylaşımDoğalgaz zamlarına ilişkin paylaşımda bulunan İYİ Partili Ümit Özdağ,
    "Doğalgaz yüzde 14.9 değer kazanmıştır.

Ağustos ayında gerçekleşen bu değer kazanmayı kış aylarında bir ikinci değer kazanmanın izlemesi büyük bir ihtimaldir" ifadelerini kullandı.

https://www.gunboyugazetesi.com.tr/u...sim-23944h.htm

Doğalgaza bir ayda yüzde 30 zam!

Ay başında yapılan yüzde 14.97 ve dün gece yapılan yüzde 14.90'lık zammın ardından doğalgaz fiyatları bir ay içerisinde yüzde 30 zamlandı.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...am-247252h.htm

Demekki Ümit hoca'da hata yaparmış.

Değer kazanımı %15 değil %30 muş Ümit hocam.
    Temettü verecekmi acaba bu 2020 de doğal gaz.

3. Sayın meteposta sizin başka konunuz gündeminiz Yok mu? Bunları her an a haberde dinliyoruz burda akp dışında giydirdiğin parti kalmadı PKK ne menem birşey ne kadar iğrenç biliyoruz ( bunu yazdım ki bana pkklı demiyesin) hdp seçmeni uzaydan gelen insanlar değil senin gibi benim gibi onlarda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by erhan Yazıyı Oku
    Sayın meteposta sizin başka konunuz gündeminiz Yok mu? Bunları her an a haberde dinliyoruz burda akp dışında giydirdiğin parti kalmadı PKK ne menem birşey ne kadar iğrenç biliyoruz ( bunu yazdım ki bana pkklı demiyesin) hdp seçmeni uzaydan gelen insanlar değil senin gibi benim gibi onlarda
    Ben 2008-Ergenekon davasıyla başlayan Akapenin KürdistanAçılımını lanetledim vatana ihanettir dedim bunlar hem OdaTv hem Hissenet arşivlerindedir. Şimdi Hdp'li eşbaşkanların tümü de biz PKK'yız derken Apo'nun heykelini dikeceğiz derken sen bana HDP, PKK değildir mi diyeceksin? HDP seçmeni uzaydan gelmedi evlerindeydiler sabah kalktılar sandığa gittiler biz PKK/hdp'in arkasındayız dediler..Gözümüzün gördüğünü inkar mı edelim? Yukarıdaki kaynakda haber mi yalan benim yorumum mu yanlış? Bu vatan hainlerine karşı bizim bir ayıbımız mı var ki sessiz kalalım yutkunalım?... Belediye seçiminde destek oldular diye suçlarını hasıraltı mı edelim?
    Bundan daha önemli gündemler varsa siz onları yazın..

5.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Yav meteposta sen bari yapma en azılı trolleri geçtin diyecem ayıp olacak yapma lütfen
    Akapenin yaptığı her iş yanlış da bir tek PKK/hdp'i anayasaya aykırı olarak meclisde belediyelerde barındırması mı doğrudur?
    Cehepe de Akapenin tek doğrusu bu olduğu için mi KürdistanAçılımını destekliyor?
    Bilmiyorum, öğrenmek için soruyorum... Öğreneyim, aranızdan çekileyim..
    Sevenler kavuşsun, arada karaçalı olmayayım....
    Barış ve Bağışlanma için PKK/hdp'lilerin yapması gerekenleri yazdım sen bir şey yazmamışsın onaylamıyormusun bunları?

6. ''Ben herhangi bir dini düşünceye, dindar vatandaşlarımıza yahut belirli bir kılık kıyafet giyen kimselere yönelik herhangi bir söylemde bulunmadım. Böyle bir şey de aklımdan geçmedi. Ben Kurtuluş Savaşı döneminde dindar geçinen ve ancak sarığın cübbenin arkasına sığınarak milli mücadelenin akamete uğraması için çaba gösterenler olduğunu, buna ve onlarca ihanete, yokluğa, yoksunluğa rağmen Kurtuluş Savaşı’nı zafere kavuşturan Atatürk’ü bugün bazı kuruluşların anmaktan çekindiğini, bunun doğru olmadığını söyledim. ''
    https://www.independentturkish.com/n...nesbNKh0jHm8X8
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 92/1001 İlkİlk ... 42829091929394102142192592 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •