günaydýn arkadaþlar
yeni bir hafta yeni bir baþlangýç..
herkese güzellikler getirsin
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Apo heykeli dikicisi Demirtaþ Cehepe korumasýnda, heykeli dikilesi Apo ve Osman Akape korumasýnda!!
ÞeyitRýza'nýn ÞeyhSait'in heykelleri de hala yýkýlmadý onlar da koruma altýndalar!!
Akapenin Cehepenin Apo'yu asmaya niyetleri de yok, eceliyle ölünce onun heykeli de Rýza'nýn Sait'in yanýna dikilecek herhal....
Ne diyelim þimdi? Bunlar Türk halkýnýn oy verdiði partiler iþte..
Mazoþist bir iklim hüküm sürüyor bu topraklar üzerinde... Tez zamanda bu iklimden kurtulalým herkese hakettiði cezayý verelim..
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan: Faize dayalý sisteme karþý çýkmamýzýn sebebi sistemin insani yükünün de aðýrlaþmýþ olmasýdýr.
Erdoðan: 17-25 Aralýk darbesiyle seçilmiþ hükümetle beraber ekonominin omurgasýný oluþturan projelerde vardý.
Erdoðan: 15 Temmuz darbe giriþiminin ekonomiyi de merkeze alan bir ihanet olduðunu biliyoruz.
Erdoðan : Küresel ekonomide iþaretleri görülen yeniden yapýlanma eðilimini bir fýrsat olarak görüyoruz.
Erdoðan: Son 2 yýldýr yaþadýðýmýz tecrübeler bankacýlýk dýþý finansman yöntemlerinin ne kadar önemli olduðunu gösterdi. Bu dönemde kamu dýþýndaki bankacýlýk sistemimiz reel sektöre yeteri kadar destek saðlamadý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Katýlým Bankacýlýðý diye bir kavram olamaz. Katýlým finans sitemi ile reel sektöre gereken destek verilmeli.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri