Sayýn meteposta sizin baþka konunuz gündeminiz Yok mu? Bunlarý her an a haberde dinliyoruz burda akp dýþýnda giydirdiðin parti kalmadý PKK ne menem birþey ne kadar iðrenç biliyoruz ( bunu yazdým ki bana pkklý demiyesin) hdp seçmeni uzaydan gelen insanlar deðil senin gibi benim gibi onlarda
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben 2008-Ergenekon davasýyla baþlayan Akapenin KürdistanAçýlýmýný lanetledim vatana ihanettir dedim bunlar hem OdaTv hem Hissenet arþivlerindedir. Þimdi Hdp'li eþbaþkanlarýn tümü de biz PKK'yýz derken Apo'nun heykelini dikeceðiz derken sen bana HDP, PKK deðildir mi diyeceksin? HDP seçmeni uzaydan gelmedi evlerindeydiler sabah kalktýlar sandýða gittiler biz PKK/hdp'in arkasýndayýz dediler..Gözümüzün gördüðünü inkar mý edelim? Yukarýdaki kaynakda haber mi yalan benim yorumum mu yanlýþ? Bu vatan hainlerine karþý bizim bir ayýbýmýz mý var ki sessiz kalalým yutkunalým?... Belediye seçiminde destek oldular diye suçlarýný hasýraltý mý edelim?
Bundan daha önemli gündemler varsa siz onlarý yazýn..
Akapenin yaptýðý her iþ yanlýþ da bir tek PKK/hdp'i anayasaya aykýrý olarak meclisde belediyelerde barýndýrmasý mý doðrudur?
Cehepe de Akapenin tek doðrusu bu olduðu için mi KürdistanAçýlýmýný destekliyor?
Bilmiyorum, öðrenmek için soruyorum... Öðreneyim, aranýzdan çekileyim..
Sevenler kavuþsun, arada karaçalý olmayayým....
Barýþ ve Baðýþlanma için PKK/hdp'lilerin yapmasý gerekenleri yazdým sen bir þey yazmamýþsýn onaylamýyormusun bunlarý?
''Ben herhangi bir dini düþünceye, dindar vatandaþlarýmýza yahut belirli bir kýlýk kýyafet giyen kimselere yönelik herhangi bir söylemde bulunmadým. Böyle bir þey de aklýmdan geçmedi. Ben Kurtuluþ Savaþý döneminde dindar geçinen ve ancak sarýðýn cübbenin arkasýna sýðýnarak milli mücadelenin akamete uðramasý için çaba gösterenler olduðunu, buna ve onlarca ihanete, yokluða, yoksunluða raðmen Kurtuluþ Savaþý’ný zafere kavuþturan Atatürk’ü bugün bazý kuruluþlarýn anmaktan çekindiðini, bunun doðru olmadýðýný söyledim. ''
https://www.independentturkish.com/n...nesbNKh0jHm8X8
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Yer Ýmleri