Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Doðalgaz zammýna Anayasa Profesörü Burhan Kuzu'dan ilginç bir açýklama geldi. Kuzu, Twiter’dan paylaþtýðý mesajda "Türkiye,iç ve dýþ tehditlerin yaný sýra ekonomik tehditlerle de karþý karþýya. Doðalgaz zammýný yapan hükümet deðil, Boru Hatlarý ile Petrol Taþýma Anonim Þirketi yani BOTAÞ’týr. AK Parti olarak, Türkiye’nin en ücra köþesine doðalgaz getirerek,vatandaþýmýzýn hayatýný kolaylaþtýrdýk" ifadesini kullandý.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Karayollarý Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasýnda (Trafik Sigortasý) tarife uygulama esaslarý Eylül ayýndan itibaren deðiþiyor. Ýkinci el araç alacaklar daha önce 15 gün satýcýnýn sigortasýný kullanabilirken, deðiþiiklikle yeni alýcýnýn aracý aldýðý gün sigortasýný yaptýrmasý gerekiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri