sadece savaş muhabbeti değil ki, bir çinli muhabbettidir gidiyor, koç bunun istihbaratını ve tedbirini çok evveli aldı muhtemelen. bu işler böyle yürüyor, işte gel bu gerçeği anlamayana anlat...
neyse biz malı toplamaya devam edelim :ok:
Printable View
Hanımlar, beyler, baylar bayanlar merdivenden kayanlar, bayan değil kadınlar, lgbtiler, aseksüeller, sapyoseksüeller, fetişistler, bdsmciler, matureler, siyahiler, beyazlar, kızılderililer, çekik gözlüler, tundra iklimini sevenler, obabaşıları çeribaşıları saat 17.05 itibariyle Bizim Menkul'ün otomotiv sektörü raporu tüm ajanslara düştü.
Umarım yumuşak inişle düşmüştür. Tam 31 sahife tekmili birden, yatırım aracı kurumundan ısrarla isteyiniz.
Hesap ekranınızda Froto'ya tıklayıp Haberler sekmesine basınca orada göreceksiniz. İndir tuşuna basınca da otomatik olarak indirecek (donunuzu değil raporu, donları zaten 1 aydır indirdik, bu sıcak havalarda püfür püfür alttan esiyor)
Dikkata değer bi gelişme 2022 de otomobil satışı pazar payı sıfır, zero, 1-1=0 olan Çinli Çeri domates firması pastadan epey pay almış, %10 u geçmiş. Byd ne halt edecek bakalım.
Şükür ki hafif ticaride Fort hâla eski formunu koruyor,
Koc ayri bi kategori gercekten.
Kiymetini bilmek lazim.
20 TL bana yeter.
Fazlasini vermesini istemem, kotu zamanlar icin kasada dursun.
Nasilsa o para da bizim.
Demiştim düştü bak diyen gerzekler boş bırakmayın daha seri yazın.
benim için 30 küsür uygundur. 20 de kötü değil ama koçta para bitmez, paralarımız şirketin değil bizim kasamızda dursun bence.