En iyi yatirim gece rahat uyutandir..
Kisiden kisiye degisir..
Herkes icin oransal, niteliksel olarak farkli olabilir.
Pozisyonunuz sizi gece rahat uyutmuyorsa gozden gecirmekte fayda vardir.
En iyi yatirim gece rahat uyutandir..
Kisiden kisiye degisir..
Herkes icin oransal, niteliksel olarak farkli olabilir.
Pozisyonunuz sizi gece rahat uyutmuyorsa gozden gecirmekte fayda vardir.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
1249-880 = 369 TL
Zirveden düşünce oluşan fark. Her eve lazım olan 10bin lotu biriktiren birisi 3.690.000 TL zirveden zarar gördü bu sabah.
Enteresan.
Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.
Rahmetli Yaşar Hoca'nın sözüdür "Koç hisseleri satılmaz sadece alınır". Videosu da var ancak kim arayıp bulacak?
Tabii ki de kişilerin bakış açılarına göre bu değişir ama ben de aynı görüşteyim. 10dan 3e düşse ne olacak 20ye 30a çıkacak görüşünde oldum hep. Bu yüzden isterlerse 10da bire düşürsünler, ben almaya devam ediyorum.
Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.
‘Never bet against Koç Stonkz’ -Yaşar Reyiz
Haydi bakalım 2 Çinli dev daha geliyo,paradigmalar silbaştan değişiyor.
BYD'NİN ARDINDAN ÇİNLİ ÜRETİCİLERLE SÜREN YENİ ARAÇ FABRİKASI YATIRIMI MÜZAKERELERİNİN İKİSİNİ DE KAZANIRSAK ŞAŞIRMAM-DAĞLIOĞLU/CB YATIRIM OFİSİ
ÇİNLİ ÜRETİCİLERLE MÜZAKERELERİN KONUSU SIFIRDAN ARAÇ FABRİKASI YATIRIMI, HER BİR FABRİKA YATIRIMININ EN AZ 1 MİLYAR DOLAR ÖLÇEĞİNDE OLMASINI BEKLERİZ-DAĞLIOĞLU/CB YATIRIM OFİSİ
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cahillik mutluluktur!
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Kimsenin tadı tuzu yok bugün. Herkesin suratından düşen bin parça.
Yer İmleri